Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,209 Members 36,884 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

|RAPH|6.5|ROM|WWE| ★ EnergyROM 'Magic' (23001) ★ || Build date 2009/7/9 ||

Tip us?
 
daniel_rh
Old
#21  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 201
Join Date: Jul 2007
Great update!

I'm looking for the Titanium version, it's going to be available soon?
 
aristocrat48
Old
#22  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 19
Join Date: Feb 2009
Location: Houston, TX
Default Sim Manager

Sim Manager is broken...shortcut and in Contacts.
__________________________________
HARDWARE: AT&T Fuze (aka Raphael)
hardSPL: 1.90.3
ROM: EnergyROM 3.0 (latest build)
RADIO: 1.14.25.05
Houston, Texas
 
NRGZ28
Old
#23  
NRGZ28's Avatar
Retired Senior Mod & Senior RD - (old) King of WinMo - OP
Thanks Meter 10,010
Posts: 10,452
Join Date: Apr 2007
Location: XDA-Developers
Quote:
Originally Posted by aristocrat48 View Post
Sim Manager is broken...shortcut and in Contacts.
Cool.. will fix it.
.. - Energy ROM Chef -..

Click below for ROM threads

(OneX, OneS, Amaze, Sensation, HD2, EVO 4G, Inspire 4G, Vision, Incredible 2, Desire HD, MyTouch4G)
(Asus Transformer TF101 / TF201 / TF300 )
(Kindle Fire ROM)
(Motorola Razr M)




 
afroduck
Old
#24  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 26
Join Date: Jul 2008
Keyboard layout is incorrect. Downloaded from the German site, and my @ symbol returns 2. Also, the keyboard selector utility is missing from the utilities menu.
 
Hutcha
Old
#25  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 30
Join Date: Jun 2009
Quote:
Originally Posted by lpsi2000 View Post
I believe SPB Mobile Shell has a backup and restore feature built in. I am not using it now but I believe it was under SPB system settings or something like that.
Thanks a bunch. Found it!
 
NRGZ28
Old
#26  
NRGZ28's Avatar
Retired Senior Mod & Senior RD - (old) King of WinMo - OP
Thanks Meter 10,010
Posts: 10,452
Join Date: Apr 2007
Location: XDA-Developers
Quote:
Originally Posted by afroduck View Post
Keyboard layout is incorrect. Downloaded from the German site, and my @ symbol returns 2. Also, the keyboard selector utility is missing from the utilities menu.
Incorrect for what ? This ROM is for the ATT Fuze!
.. - Energy ROM Chef -..

Click below for ROM threads

(OneX, OneS, Amaze, Sensation, HD2, EVO 4G, Inspire 4G, Vision, Incredible 2, Desire HD, MyTouch4G)
(Asus Transformer TF101 / TF201 / TF300 )
(Kindle Fire ROM)
(Motorola Razr M)




 
afroduck
Old
(Last edited by afroduck; 28th June 2009 at 12:44 AM.)
#27  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 26
Join Date: Jul 2008
I'm running the fuze...but every time I hit the @ symbol, it returns 2 for some reason, in fact, the whole top row of keys is returning 23456 etc instead of symbols. Either im going crazy, or the download that I pulled from your first link was incorrect.
 
NRGZ28
Old
#28  
NRGZ28's Avatar
Retired Senior Mod & Senior RD - (old) King of WinMo - OP
Thanks Meter 10,010
Posts: 10,452
Join Date: Apr 2007
Location: XDA-Developers
Quote:
Originally Posted by afroduck View Post
I'm running the fuze...but every time I hit the @ symbol, it returns 2 for some reason, in fact, the whole top row of keys is returning 23456 etc instead of symbols. Either im going crazy, or the download that I pulled from your first link was incorrect.
Hmm odd.. Must have forgot to set the CWSLayout reg key. I'm reuploading the ROM NOW with the keyboard selector and the SIM Manager back in. ...
.. - Energy ROM Chef -..

Click below for ROM threads

(OneX, OneS, Amaze, Sensation, HD2, EVO 4G, Inspire 4G, Vision, Incredible 2, Desire HD, MyTouch4G)
(Asus Transformer TF101 / TF201 / TF300 )
(Kindle Fire ROM)
(Motorola Razr M)




 
afroduck
Old
(Last edited by afroduck; 28th June 2009 at 12:52 AM.)
#29  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 26
Join Date: Jul 2008
Thanks! I'm not going insane, horray!

Edit: What should that reg key be...so I can just change up the registry key instead of reflashing again? And where is its location?
 
incisivekeith
Old
(Last edited by incisivekeith; 28th June 2009 at 01:05 AM.) Reason: Found the answer.
#30  
incisivekeith's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 72
Posts: 1,192
Join Date: Jan 2009
Default Is HardSPL required again after flashing a Stock ROM?

A quick question:

I want to flash the new ATT ROM before I flash this ROM as I have read there are chances of battery life improving by going that route. I read somewhere that flashing a stock ROM can reverse HardSPL - is that correct? Yes, I can always try this myself and learn on my own, but if someone can please answer this query, I would appreciate it. Thanks.

Update: Found the answer. I learned that HardSPL will remain intact even if I install the Stock ROM.
Device: Samsung Galaxy Note GT-N7000 (international)
ROM: Criskelo 4.0.4 ICS ROM XXLRK v11.2
Modem: XXLRK
Kernel: speedmod k 3-13

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Increase Your Multitasking Workflow with C-Floating Windows

Technology has put life on the fast track. Lazy, relaxed days have turned into … more

Compile Your Own Kernel From Source with Comprehensive Tutorial

One glance at any developer section of any device forum on XDA and youll find … more

WowWee Mip – Android Accessory Review – XDA Developer TV

The holidays will be here in no time, so why not start thinking about … more

Stream Your Media Files with the New Version of Droid Sync Manager

Android is a Linux-based operating system, but this fact doesn’t put … more