Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

ROM Cookers - stop and help a novice!

OP snoopy20

8th July 2009, 12:21 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 0
 
137 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
Hello all.

I'm building a barebones 6.5 ROM using ervius visual kitchen. I have been building many tests as I go along but there are several things I can't sort out due to the lack of instructions on where things are. Can you help? I really want to get this sorted & released asap!

1. I need to apply the following entries so I created a new folder in /EXT and dumped these keys into it:

REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\Menu\PopFnt]
"Ht"=dword:00000381

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Today\Items\ "Messaging"]
"Enabled"=dword:00000001

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Today\Items\ "Owner Info"]
"Enabled"=dword:00000001

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Today\Items\ "Messaging"]
"Enabled"=dword:00000001

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Today]
"Date"=dword:00000001

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Today]
"Enabled"=dword:00000001

[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\Rotation]
"HideOrientationUI"=dword:00000000

[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\Menu]
"CUIHandler"=dword:00000000

But when the ROM is loaded only the first key has been applied. Is this a sound way to include regkeys or am I doing it wrong?

2. I need the default theme to be the HTC black. It's installed, but how do I set it as default?

3. I need to remove start menu entries (help, activesync, games, search, calculator) which I did by commenting out the entries in \OEM\Diamond\0409\OEM_Lang_0409\initflashfiles.dat but activesync & calculator still show

4. despite having Microphone AGC & Clear Storage NOT installed the icons still show up in System. How do I rid of them?

5. when I click on Camera on startmenu it complains the file "camera.exe" doesn't exist. I have installed the HTC camera package in 001_Base

THANK YOU FOR YOUR HELP!
9th July 2009, 01:17 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
149 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
for regedits i noticed the same thing try bundleing them into a cab or program

Eg. go to your TF3D folder and add those reg entries into the bottom of the TF3d registry list

or you can add a cab to your "config_operator.txt" list
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes