5,595,000 Members 39,446 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

|July 4|RAPH| ..`..-|Energy| 21916|29022 - Sense 2019 / 2.1 / Titanium

Tip us?
 
shan2129
Old
#20141  
shan2129's Avatar
Member
Thanks Meter 0
Posts: 44
Join Date: Jul 2008
Quote:
Originally Posted by hefman View Post
MaxManila is an add-on for Sense, so it will make your homescreen look totally different. It can be configured though -- see the MaxManila thread for that.

If you want the classic Sense look, similar to what is in the screen shots, you need to flash the standard Sense version, not MaxManila. Keep in mind though, the screen shots are old, so much has changed in the more recent versions.
thanks a lot for that ! any idea on why the home button (hardware one ) not working ? a common bug maybe ?
Microsoft MVP Windows
blog at : http://www.thecomputernext.com
 
tha_beast
Old
#20142  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Feb 2010
Default help!!

Hi im running the Energy.RAPHAEL.21892.Sense2.1.Feb.26 build. and i just installed the NRG Stock Manila Slider and NRG Stock Black Background for all tabs cabs. now theres a major problem. the Start button on the top left hand corner doesnt work anymore! everytime i click it, everything freezes for 5seconds and goes back to normal like nth happend. the All Settings button under the Settings tab doesnt work either. please help!!
 
hefman
Old
#20143  
hefman's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 51
Posts: 1,257
Join Date: May 2006
Quote:
Originally Posted by shan2129 View Post
thanks a lot for that ! any idea on why the home button (hardware one ) not working ? a common bug maybe ?
I don't. My Home button works fine, but I'm on an older rom and don't use MaxManila.

I'm pretty sure MaxManila uses the Home button to do certain things, instead of the typical function of returning to the Home screen. Maybe someone can confirm that...
Current Device: HTC Inspire 4G
Rom: aospX (ICS) 1.0.0-BR7
Radio: 12.69a.60.29U_26.17.14.11_M
Previous Devices: AT&T Tilt2, HTC Touch Pro (unbranded), Verizon/HTC XV6700 (Apache), Cingular/HTC 8125 (Wizard), Cingular/HTC SMT5600 (Typhoon), and various nameless, faceless analog flip phones... oh yeah, and a Motorola DynaTAC...

My wife has an iPhone...


"The problems that exist in the world today cannot be solved by the level of thinking that created them." - Albert Einstein
 
blast0id
Old
#20144  
Senior Member
Thanks Meter 591
Posts: 2,764
Join Date: Aug 2007
Location: ap0pka
Quote:
Originally Posted by tha_beast View Post
Hi im running the Energy.RAPHAEL.21892.Sense2.1.Feb.26 build. and i just installed the NRG Stock Manila Slider and NRG Stock Black Background for all tabs cabs. now theres a major problem. the Start button on the top left hand corner doesnt work anymore! everytime i click it, everything freezes for 5seconds and goes back to normal like nth happend. the All Settings button under the Settings tab doesnt work either. please help!!
unless you backed up all the manila files in the \Windows folder then you're probably going to have to hard reset your device...

HTC M7 Viper0ne + ElementalX
protected by otterb0x defender

[DEV TOOL] EASYapkTOOLcompilerDECOMPILER
[DEV TOOL] easyFLASHABLEzipBUILDER

┌∩┐(◣◢)┌∩┐ ! FAH Q H8RZ ! ┌∩┐(◣◢)┌∩┐
_ _ _ _ ! - VOTE FOR FREEDOM - ! _ _ _ _
_ _ _ Respect existence or expect RESISTANCE!

DiMaggio < Rapheal < Vision < Ruby < M7
2005 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - >> Today
CLICK HERE FIRST - BEFORE REPLYING!

 
tha_beast
Old
#20145  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Feb 2010
Quote:
Originally Posted by benjamminzIS View Post
unless you backed up all the manila files in the \Windows folder then you're probably going to have to hard reset your device...
thanks for helping out but
errr can u tell me what the problem is?? im a total noob. this is the first time i flashed my TP.
 
silenthatred
Old
#20146  
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 520
Join Date: Nov 2008
Location: HBG, PA
Quote:
Originally Posted by stex_80 View Post
I'm only one with this problems ?
Not sure, but asking every 2 hours is just going to fill this thread with clutter. Rules are to wait at least a day...My suggestion would be to look for someone who actually uses Italian keyboards on a WWE ROM. You might have to, gasp, search for them.

Where are you trying to send an SMS from? It works fine for me. Are you using another messaging app or something?

Edit: Oh wait, this is the Leo thread. See the second post for the messaging issues.
 
silenthatred
Old
#20147  
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 520
Join Date: Nov 2008
Location: HBG, PA
Quote:
Originally Posted by tha_beast View Post
thanks for helping out but
errr can u tell me what the problem is?? im a total noob. this is the first time i flashed my TP.
Try without installing those stock tabs. Pretty sure that will work.
 
blast0id
Old
#20148  
Senior Member
Thanks Meter 591
Posts: 2,764
Join Date: Aug 2007
Location: ap0pka
Quote:
Originally Posted by tha_beast View Post
thanks for helping out but
errr can u tell me what the problem is?? im a total noob. this is the first time i flashed my TP.
the problem is, this is a sense 2.1 ROM and the files in those cabs you installed are from an older manila 2.1 so now your sense doesn't know what to do because the overwritten files are probably referring to either manila files that don't exist or something along those lines...

HTC M7 Viper0ne + ElementalX
protected by otterb0x defender

[DEV TOOL] EASYapkTOOLcompilerDECOMPILER
[DEV TOOL] easyFLASHABLEzipBUILDER

┌∩┐(◣◢)┌∩┐ ! FAH Q H8RZ ! ┌∩┐(◣◢)┌∩┐
_ _ _ _ ! - VOTE FOR FREEDOM - ! _ _ _ _
_ _ _ Respect existence or expect RESISTANCE!

DiMaggio < Rapheal < Vision < Ruby < M7
2005 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - >> Today
CLICK HERE FIRST - BEFORE REPLYING!

 
stex_80
Old
#20149  
stex_80's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 4
Posts: 117
Join Date: Feb 2010
thanks a lot for first answer, you have all reason !

about the sms problem i don't use other app, the original of energy rom, i've problem when i make new message, and when i push on "to:" button the contact list is blank, but if i push in empty parts the name appear on destination point.
 
jgrullon2
Old
#20150  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Oct 2007
Hey Chef... Where can I get a list of all applicaitons listed in your latest EnergyROM?

Tags
.sencity, best rom, dinik, energy, gtx, high quality rom-ness, htc touch pro, maxsense, rom 6.5 raphael energy, sense 2.5, speed(the good kind)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes