Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,147 Members 51,630 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

|July 4|RAPH| ..`..-|Energy| 21916|29022 - Sense 2019 / 2.1 / Titanium

Tip us?
 
Coach
Old
#21011  
Coach's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 241
Join Date: Aug 2004
Quote:
Originally Posted by fmedrano1977 View Post
Ask NRG for permission to tamper with his rom? We all tamper with the rom once flashed. Are we asking for permission , no! Well everytime you add cabs, change this, change that, tweak this, tweak that you are custumizing the rom. In my view cooking with ones customization would just erase all the tweaking one does after flashing. It's still NRG's rom but with my customiztions I would have done after flashing and I already do this with the Rhodium. Look what Sig says "ENERGY ROM ADDICT". All credit goes to him and in my opinion best Chef on this site.
whoa hold on a minute and backoff...
1st of all I can't remember you having the addict logo in your posts before when I replied, and in your "ORIGINAL" post which I should have quoted you weren't asking to do tweaks and add on cabs...
you were asking for kitchen software to re-cook NRG's ROM

That is what I thought was out of order, as many people have said; tweaking and add ons are all part of the testing with this ROM but NOT re-cooking it!
But this thread is not for any kind of arguing so I will say no more about it.
Coach:
| Current Device: HTC Touch Pro XDA Serra |
| ROM - 6.5.5|WWE| ★ Energy Rom 28244 ★| Feb 19th 2011 |★ CHT Sense 2.5 Dinik Glass ★|
| Radio - Raphael 1.02.25.19 |
| Previous Devices: HTC P3300, XDA II, SPV M1000 |
| Networks: O2 PAYG: Vodafone & 3 PAYG Mobile Broadband |


If I Am Asking A Question, Please Take It For Granted That I Have Tried Searching First.
 
krook6023
Old
#21012  
krook6023's Avatar
Retired Forum Moderator
Thanks Meter 1,270
Posts: 1,578
Join Date: Feb 2009
Location: Midwest, USA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by krook6023 View Post
This is not what I meant I am very aware of sipchanger...I am referring to the link that used to be in settings that lets you actually configure the different keyboards...it appears to be missing...anyone?
Quote:
Originally Posted by Monfro
7 INPUT MISSING IN PERSONAL FOLDER
HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Input
After deleting the "Redirect" registry value and soft resetting, Input back in Personal folder.
Quote:
Originally Posted by benjamminzIS View Post
hope that helps =)
This was IT...THANK YOU!

 
VistaDan1
Old
#21013  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Dec 2009
Quote:
Originally Posted by baaabovka View Post
hi everyone.
i wanna thanks for this amazing rom!
i am using the newest Energy.RAPHAEL.21895.Titanium.Mar.10 but have two problems:
- how can i disable big finger menu?

- how can i disable notifications?


i can't find any "working" solutions for these problems ,(
thanks
I agree with this man, I would also like the solutions to get rid of these two huge pains in the ass please.
 
nelsonw
Old
#21014  
nelsonw's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 417
Posts: 2,169
Join Date: Jun 2009
Quote:
Originally Posted by benjamminzIS View Post
Just wondering if the Chef would be so kind as to include some things in the next version of this wonderful ROM:

1. Pyrorob's Leo Dialer WITH curtain (curtain can be turned off by those who don't like it, and no matter what I do, installing this after a flash seems to cause major issues, hence the request for "cook-in")

2. Album 3.2 w/ Topaz S2_Album 3_2_2011_3120_0 + Topaz S2 Menu Enhancement 1_1_2011_3129_00 - To enable uploading to facebook, youtube...etc, from album... there is also a fix for viewing facebook albums... the link escapes me at the moment...

3. Call History Tab VGA + settings fix + manila style call icons- lovely little sense2.5 add-on... also available for 2.1 I think...

4. 3 Quicklinks on internet tab VGA (Sharkie) - this would be nice!

5. Contact Picker that works in all instances... seems like there is an issue... I think Captain_Throwback had posted something about this somewhere, can't seem to find it but I know it had to do with 1919 being last version that worked properly on our devices or soemthing... maybe a newer version that works is available now though... ah, here is where I saw it mentioned

6. Anyone else care to add? These are just my personal requests that I think, with the exception of the 1st item, benefit everyone... not just myself...
Agreed! thanks!
If I was helpful please give Thanks!

Current Phone Samsung i9300

FORMER Devices:

HTC One X 32GB White
Atrix 4G
Samsung Captivate i897
HTC Fuze
HP iPaq 910c
Treo 650
 
Pun89
Old
#21015  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Dec 2009
I really like this ROM, but I do have 1 question:

If I try to create a new contact, I can not save it as soon as I add a name or a number to it. Then I can only press the cancel button.
Is this because of the ROM or is there something wrong with my phone?

Greetings
 
BorgCymru
Old
#21016  
BorgCymru's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 436
Join Date: Feb 2007
Location: Aberystwyth
Quote:
Originally Posted by JVH3 View Post
AthenaWrapper

Were you trying to flash a ROM?

[EDIT]
Did some searching. Looks like AthenaWrapper is run when flahing HardSPL.
Yer flashing a new ROM.

No idea what AthenaWrapper is. is it important ?

Do you know why the phone button doesn't work the phone ?

Thanks
Be Kind. Silver Surfer

PHONE
Samsung NOTE 2 GT-N7105



Xoom
MZ 604 My Android 4.2
Wi-Fi only version.



.
 
TheDeadCPU
Old
#21017  
TheDeadCPU's Avatar
Retired Senior Moderator
Thanks Meter 683
Posts: 2,014
Join Date: Jun 2009
Location: ლ(ಠ益ಠლ) Y U WANT MY LOCATION?
Guys! Just read on Twitter that NRGZ28 is closing his Sense 2.1 threads! He's going to update both 'Phoenix' and 'Leo' in the 'Leo' Threads!
Follow me on twitter?
Please only PM on very urgent matter. All other PMs will be ignored.
 
JVH3
Old
#21018  
JVH3's Avatar
Retired Recognized Developer
Thanks Meter 427
Posts: 3,686
Join Date: Nov 2008
Location: Minneapolis

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by BorgCymru View Post
Yer flashing a new ROM.

No idea what AthenaWrapper is. is it important ?

Do you know why the phone button doesn't work the phone ?

Thanks
It's in the call stack on the screen shot that you posted.

I would have expected RaphaelWrapper, but it might just be a renamed executable. Then the call stack would be what ever the original was. I don't know the history of it's creation.

A wise man speaks because he has something to say; a fool because he has to say something. - Plato

JVH3 Energy Rhodium Tips Tricks and ROM Reviews and JVH3 Energy Raph ROM Reviews

Energy ROM FAQs Rhodium or the Rhaphael

Twitter Donations accepted at: Paypal

Created:
Manila 2.1, 2.5 Weather City Editor - Updated 1/5/2011
 
momo22
Old
#21019  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 104
Join Date: Aug 2009
Location: Bratislava
hi, i was inspirated by some people from rhodium thread, where are reuploading ROMs to another server, so i uploaded to RapidShare all "Leo" roms i downloaded.
so when someone will want flash older rom, and hotfile is not the rigth-one server, he can choose RS

i will upload new one too
hope it will be useful

for link see my signature
Energy ROM Checker - sending emails when new ROMs are uploaded
http://twitter.com/xda_momo

/*** TP2 - Rhodium ROM: ★ Energy Series 21xxx |Jun 6| Sense 2.5 | CHT ★ Radio: 4.49.25.91 ***/
### Rhodium Energy Roms "Sense 2.5" on Rapidshare HERE ###

/*** TP - Raphael ROM: ★ Energy Sesries 21xxx |Apr 24| Sense 2.5 ★ Radio: 1.14.25.35 ***/
### Raphael Energy Roms "Leo" on Rapidshare HERE ###

english spelling is not my friend
 
JVH3
Old
(Last edited by JVH3; 17th March 2010 at 02:40 AM.)
#21020  
JVH3's Avatar
Retired Recognized Developer
Thanks Meter 427
Posts: 3,686
Join Date: Nov 2008
Location: Minneapolis

 
DONATE TO ME
Default HTCAlbum 3.2 mod

I tried this. There is no easy uninstall.

The only problems I have seen with it so far is that when viewing individual pictures, you must swipe up and down relative to the phone to change pictures, even when the phone is held vertically.

Also, when viewing a picture tapping it to get the menu always puts in on the left side, which would be the bottom in landscape, but when in your holding the phone vertically (portrait) it seems odd.

I think the advantage of being able to upload to facebook probably outweigh these little issues.

I used the Rhodium one.

Does the Topaz one have the same issues?

Or is this specific to the 23544 version?

I know this is a little off topic since it's a mod that is not cooked in the ROM, but since alot of people seem to want it cooked in, I felt it was relavant to find out if the Rhodium or Topaz would be better for the ROM, if we are to make a suggestion.

A wise man speaks because he has something to say; a fool because he has to say something. - Plato

JVH3 Energy Rhodium Tips Tricks and ROM Reviews and JVH3 Energy Raph ROM Reviews

Energy ROM FAQs Rhodium or the Rhaphael

Twitter Donations accepted at: Paypal

Created:
Manila 2.1, 2.5 Weather City Editor - Updated 1/5/2011

Tags
.sencity, best rom, dinik, energy, gtx, high quality rom-ness, htc touch pro, maxsense, rom 6.5 raphael energy, sense 2.5, speed(the good kind)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes