Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

|July 4|RAPH| .¸¸.·´¯`·.¸¸.-|Energy| 21916|29022 - Sense 2019 / 2.1 / Titanium

OP NRGZ28

29th August 2009, 01:25 PM   |  #5521  
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 221
 
2,215 posts
Join Date:Joined: Aug 2006
More
For those that had to downgrade their version of skyfire to get it to work, a new version is out now that works with 6.5 roms such as NRG's

http://www.skyfire.com/blog/

I have downloaded and installed and it works great for me.
29th August 2009, 02:39 PM   |  #5522  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Question Email Signatures?
Didn't see any mention of it in this thread, and it seems odd nobody would bring it up...

Where the H&LL is the option to create e-mail signatures in Pocket Outlook?

There doesn't seem to be any "Accounts" selection in the menu any more, as there was in WM5.0, and 6.1.

I really need to have this capability as I have several different e-mail accounts setup.

Anyone?
29th August 2009, 02:49 PM   |  #5523  
Member
Thanks Meter: 0
 
46 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
In-Call sleep/dim/screen switch
I have been using this ROM for two weeks; I love it. There are so many programs in it though, I am not sure which one to use. The screen shuts off during a call, so I went into "Tweak", "In-Call Power", and "Advanced Config" and in all of them (not knowing which one to use) I disabled or some equivalent, allowing the phone to sleep, quick sleep, blah blah, but it still does it. Now at least the screen wakes back up if I move the phone, but it leaves the "Keypad". This is really odd when listening to voicemail and when you need to press "7" to delete or "9" to save, it jumps back to the Manila home tab and I have to press the "dialer" button to get it to pop back up to the phone call.

How do you get the ROM to stay on the call screen during a call, not go to sleep (maybe just dim), and not leave the call until you hang up or "End Call"???
29th August 2009, 03:23 PM   |  #5524  
Senior Member
Thanks Meter: 150
 
1,113 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
ok GPS thing I noticed.

Been doing a search on this thread but could not find a simular fix.

Seems like my quickgps was downloading fine but unfortunately like many people I had to wait a couple of minutes to get a fix.
Since I don't have a dataplan (way to expensive in Belgium) I have to use the Quickgps tool to get something to speed up.

I stumbled onto some registry things in HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\QuickGPS

"region"="BE"
"curRegion"=dword:00000000

The default setting was 'US' so my guess is that it downloaded the data for the sats that are orbiting over the US and not the once that are being used over my region.
I changed those setting, did a hard reset and ... it worked.

Maybe if other people can confirm this the author can put this as a sticky in his first posts.
Try and let other people know.
29th August 2009, 03:24 PM   |  #5525  
dborgo's Avatar
Member
Flag Colorado
Thanks Meter: 9
 
67 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Quote:
Originally Posted by jbogstartrek

I have been using this ROM for two weeks; I love it. There are so many programs in it though, I am not sure which one to use. The screen shuts off during a call, so I went into "Tweak", "In-Call Power", and "Advanced Config" and in all of them (not knowing which one to use) I disabled or some equivalent, allowing the phone to sleep, quick sleep, blah blah, but it still does it. Now at least the screen wakes back up if I move the phone, but it leaves the "Keypad". This is really odd when listening to voicemail and when you need to press "7" to delete or "9" to save, it jumps back to the Manila home tab and I have to press the "dialer" button to get it to pop back up to the phone call.

How do you get the ROM to stay on the call screen during a call, not go to sleep (maybe just dim), and not leave the call until you hang up or "End Call"???

In it's stock form before any changes you may have made, the screen will turn off when the phone is put near your ear during a call. If you take the phone away from your ear the screen will come back to life. It uses the g-sensor and needs to be in a flat horizontal position for the screen to light up again. When it comes back, you are looking at the dialer again and can easily access number keys to delete voicemail. Try it, you'll like it.
29th August 2009, 03:32 PM   |  #5526  
Member
Thanks Meter: 0
 
46 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
Quote:
Originally Posted by dborgo

In it's stock form before any changes you may have made, the screen will turn off when the phone is put near your ear during a call. If you take the phone away from your ear the screen will come back to life. It uses the g-sensor and needs to be in a flat horizontal position for the screen to light up again. When it comes back, you are looking at the dialer again and can easily access number keys to delete voicemail. Try it, you'll like it.

Thank you for the quick reply. Odd, I thought it was doing "this" in the stock form....fresh after flash. And that is why I went on the hunt for a solution. I will Hard Reset and try again. Thanks.
29th August 2009, 04:07 PM   |  #5527  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
25 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
For those who are having problems connecting with wifi, install and run WiFiMonster_v1.0.33.66 and it will fix things as they should be. Just dont run the other version that comes with the rom. Worked for me..
29th August 2009, 04:09 PM   |  #5528  
sdlopez83's Avatar
Senior Member
Flag NY-Chile
Thanks Meter: 170
 
2,049 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
More
Quote:
Originally Posted by hefman

C'mon guys. He checked in a few days ago and looked for help beta testing for Raph. There have been several posts about this.

Also, WVGA devices have lots of new stuff to play with, like manila 2.5, 2.6, etc. We don't. We just have to live with less frequent updates until some new VGA stuff (besides the new OS builds) gets leaked or ported...

Calling him names certainly isn't going to make him come over here any faster though...


**** after re-reading my post I can see that it came out offensive. I meant that We could call him names but we are not entitled to anything. We are lucky to get his great roms. What I said came out as the antithesis. not my intention. But yeah it came out bad lol.
29th August 2009, 04:28 PM   |  #5529  
Senior Member
Flag Gainesville
Thanks Meter: 21
 
1,082 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
More
ok Raphael fam
Here is the question I am going against (figure you guys could enlighten me and I haven't posted in a while). I am debating getting a TP2 or waiting for the Leo (if it is a real device). any input and I know this energy's thread but technically this helps me decide to get tp2 or stay with raphael either way I will be using Energy
29th August 2009, 04:34 PM   |  #5530  
Junior Member
Flag Örebro
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Maybe I'm just blind. but I can't find where I can change sms signal tone. It's just not in the settings/ Sound & Notifications anymore. Please help me out here

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
.sencity, best rom, dinik, energy, gtx, high quality rom-ness, htc touch pro, maxsense, rom 6.5 raphael energy, sense 2.5, speed(the good kind)
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes