Prepare Your Build Machines: Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn Now Official

Today is an important day for any and all Linux enthusiasts. One of the … more

Track the Time You Waste on Social Media with Socials Addict

When you use your phone, you often don’t even realize how much time you … more

Document the Story of Your Social Life with 8tory

The different forms of social media are growing every day. It’s hard to imagine a day … more

Make Calling Your Loved Ones Easier and Cheaper this Diwali

Diwali, or Deepawali as some Indians call it, is the pride and joy of Indian … more
Post Reply

[update 09/19/09][Titanium]CManila menu beta 5.1[Test for All Res]

OP kane159

16th July 2009, 07:07 AM   |  #1  
kane159's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 116
 
871 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
OK beta 5.1 comes :D

if you use NeoTitanium Rev1.0a theme see post 2
fix remove icon issue............................done
and new page,next page,preview page ........ done
support the oreginal Titanium skin.....done
add .exe support...........................done
fix add new page issue...................done
VGA support................................done
different language support..............done
fix add new page..........................done
WQVGA support...........................done
allscreen size..............................done
delete link..................................done
[to do]
Code:
1.add backup function
2.try to use the start menu icon(if you have icon for the link,if no you have to choose a pic)
4.Landscape support
1.0...add previous page, next page, add new page
1.1...support the oreginal Titanium
2.0...add .exe support
3.0..VGA support( thanks climber1872000 and teorouge)
differen't language support
( some one tells me that not everyone's "Program Files" names "Program Files")
[beta 3.3]
support WQVGA
and fix QVGA
still need tester for SQVGA,WVGA
VGA still testing
[beta 5]
this time you can put it any where you like !!!!!
skinable, skinner can rock and roll LOL(you can change the button pic you like this time)
you can use this plugin after install (no need to reboot anymore)
add delete function on right soft key
don't use color_code( save lot's of RAM, and save your CPU LOL)
support all screen size, all theme,but only 4 apps in a page(slide just like other plugin)
and 6 pages for "now"
[5.1]
fix6 pages

[preview]

[how to use]
Code:
remove CManila menu in Settings→System→Remove programs
install kane159 CManila menu beta 5.cab
enjoy :D

I'm a poor student if you can make a DONATIONS I'll very happy :D
Last edited by kane159; 20th September 2009 at 07:47 AM.
16th July 2009, 06:30 PM   |  #2  
kane159's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 116
 
871 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
support to drkfngthdragnlrd's NeoTitanium Rev1.0a
you can find it hereNeoTitanium Rev1.0a
[how to use]
if you never use this before
Code:
1. download the zip and [6.5]kane159 CManilamenu beta1.cab file :) their are two files in it
 (1).needs to add this to your cpr.txt
 (2).[6.5]kane159 my work alfa 1.cab
2.add the code in the needs to add this to your cpr.txt to your cpr file in \windows
3. instill the cab file:)
4. reboot your driver
5.use CHome editor to start up this plugin :( 
6.instill [6.5]kane159 CManilamenu beta1.cab
7.unzip 2.0 update for NeoTitanium Rev.zip and put the file to "\Program Files\CManilamenu" to over write the old file
8.enjoy:D
if you had used 1.0 before
Code:
just unzip 2.0 update for NeoTitanium Rev.zip and put the file to "\Program Files\CManilamenu" to over write the old file

[what's new in beta2.0]
add .exe support

for this theme you can put it every where


Last edited by kane159; 18th July 2009 at 10:44 PM.
17th July 2009, 03:02 AM   |  #3  
kane159's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 116
 
871 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
file release now
check post 1
17th July 2009, 03:08 AM   |  #4  
drkfngthdragnlrd's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Pacoima, CA
Thanks Meter: 265
 
2,401 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kane159

file release now
check post 1

Looking good, I'll add your layouts to the CPR's my CAB so people don't have to manually edit the CPR's in a future release of my theme. Downloading now to check it out.

The "future release" will probably come in a few days. Taking a break for now. My brain is hurting from all this code lol.
17th July 2009, 03:23 AM   |  #5  
kane159's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 116
 
871 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
sure
it's not harder then I think before only problem is a lot's of reg key lol
and how to support the oreginal Titanium is a big problem for me
hope you can help...because I'm not really understand how the buttons work
17th July 2009, 03:27 AM   |  #6  
drkfngthdragnlrd's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Pacoima, CA
Thanks Meter: 265
 
2,401 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kane159

sure
it's not harder then I think before only problem is a lot's of reg key lol
and how to support the oreginal Titanium is a big problem for me
hope you can help...because I'm not really understand how the buttons work

cherish might be able to help with regular Titanium as his plugin is for it & he's adding buttons to it. Really the only difference is the script will need different X/Y values & the user needs to have a TitaniumListView (Plugin always recenters itself onscreen) type theme. If the theme using BronzeListView, there's be only one way to support it as the X/Y value would be different depending on order of plugins. It'd have to be either the first or last plugin enabled.
17th July 2009, 04:47 AM   |  #7  
drkfngthdragnlrd's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Pacoima, CA
Thanks Meter: 265
 
2,401 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
Donate to Me
More
Noticed an issue, the script is deleting the Add.png image. This causes you to get the "RED X" that CHome draws for missing images.

You need to remove the script that deletes the image. There's no need for it as the image gets changes in the registry upon adding an app anyway.
17th July 2009, 05:46 AM   |  #8  
kane159's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 116
 
871 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
thanks !!
I already fix that :P just forget to update
here is the fix app.mscr just replace it
by the way new page,next page,preview page are almost done
Attached Files
File Type: zip app.zip - [Click for QR Code] (553 Bytes, 118 views)
17th July 2009, 05:48 AM   |  #9  
zelendel's Avatar
Moderator Committee - The Dark Knight
Flag Watching from the Shadows
Thanks Meter: 11,241
 
14,663 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Donate to Me
More
Outstanding work!!!!!!!!
17th July 2009, 06:01 AM   |  #10  
drkfngthdragnlrd's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Pacoima, CA
Thanks Meter: 265
 
2,401 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kane159

thanks !!
I already fix that :P just forget to update
here is the fix app.mscr just replace it
by the way new page,next page,preview page are almost done

Cool cool, doing great, just copied it in.

Trying to see if I can get the buttons to work inside the <Layer ID="Page" section and link the images to cprs. After that going to see if there's a way to do buttons w/o the color script. The script is nice because it works, but hoping there's an easier way to make buttons launch app. That would also increase performance with less scripts running.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes