Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,147 Members 49,112 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[update 09/19/09][Titanium]CManila menu beta 5.1[Test for All Res]

Tip us?
 
kane159
Old
(Last edited by kane159; 20th September 2009 at 07:47 AM.)
#1  
kane159's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 116
Posts: 871
Join Date: Jun 2008
Default [update 09/19/09][Titanium]CManila menu beta 5.1[Test for All Res]

OK beta 5.1 comes :D

if you use NeoTitanium Rev1.0a theme see post 2
fix remove icon issue............................done
and new page,next page,preview page ........ done
support the oreginal Titanium skin.....done
add .exe support...........................done
fix add new page issue...................done
VGA support................................done
different language support..............done
fix add new page..........................done
WQVGA support...........................done
allscreen size..............................done
delete link..................................done
[to do]
Code:
1.add backup function
2.try to use the start menu icon(if you have icon for the link,if no you have to choose a pic)
4.Landscape support
1.0...add previous page, next page, add new page
1.1...support the oreginal Titanium
2.0...add .exe support
3.0..VGA support( thanks climber1872000 and teorouge)
differen't language support
( some one tells me that not everyone's "Program Files" names "Program Files")
[beta 3.3]
support WQVGA
and fix QVGA
still need tester for SQVGA,WVGA
VGA still testing
[beta 5]
this time you can put it any where you like !!!!!
skinable, skinner can rock and roll LOL(you can change the button pic you like this time)
you can use this plugin after install (no need to reboot anymore)
add delete function on right soft key
don't use color_code( save lot's of RAM, and save your CPU LOL)
support all screen size, all theme,but only 4 apps in a page(slide just like other plugin)
and 6 pages for "now"
[5.1]
fix6 pages

[preview]

[how to use]
Code:
remove CManila menu in Settings→System→Remove programs
install kane159 CManila menu beta 5.cab
enjoy :D

I'm a poor student if you can make a DONATIONS I'll very happy :D
 
kane159
Old
(Last edited by kane159; 18th July 2009 at 10:44 PM.)
#2  
kane159's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 116
Posts: 871
Join Date: Jun 2008
support to drkfngthdragnlrd's NeoTitanium Rev1.0a
you can find it hereNeoTitanium Rev1.0a
[how to use]
if you never use this before
Code:
1. download the zip and [6.5]kane159 CManilamenu beta1.cab file :) their are two files in it
 (1).needs to add this to your cpr.txt
 (2).[6.5]kane159 my work alfa 1.cab
2.add the code in the needs to add this to your cpr.txt to your cpr file in \windows
3. instill the cab file:)
4. reboot your driver
5.use CHome editor to start up this plugin :( 
6.instill [6.5]kane159 CManilamenu beta1.cab
7.unzip 2.0 update for NeoTitanium Rev.zip and put the file to "\Program Files\CManilamenu" to over write the old file
8.enjoy:D
if you had used 1.0 before
Code:
just unzip 2.0 update for NeoTitanium Rev.zip and put the file to "\Program Files\CManilamenu" to over write the old file

[what's new in beta2.0]
add .exe support

for this theme you can put it every where


 
kane159
Old
#3  
kane159's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 116
Posts: 871
Join Date: Jun 2008
file release now
check post 1
 
drkfngthdragnlrd
Old
#4  
drkfngthdragnlrd's Avatar
Retired Recognized Developer
Thanks Meter 265
Posts: 2,401
Join Date: Mar 2008
Location: Pacoima, CA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by kane159 View Post
file release now
check post 1
Looking good, I'll add your layouts to the CPR's my CAB so people don't have to manually edit the CPR's in a future release of my theme. Downloading now to check it out.

The "future release" will probably come in a few days. Taking a break for now. My brain is hurting from all this code lol.
T-Mobile HTC 8X
ROM: Stock | HardSPL:Stock | Radio: Stock


 
kane159
Old
#5  
kane159's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 116
Posts: 871
Join Date: Jun 2008
sure
it's not harder then I think before only problem is a lot's of reg key lol
and how to support the oreginal Titanium is a big problem for me
hope you can help...because I'm not really understand how the buttons work
 
drkfngthdragnlrd
Old
#6  
drkfngthdragnlrd's Avatar
Retired Recognized Developer
Thanks Meter 265
Posts: 2,401
Join Date: Mar 2008
Location: Pacoima, CA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by kane159 View Post
sure
it's not harder then I think before only problem is a lot's of reg key lol
and how to support the oreginal Titanium is a big problem for me
hope you can help...because I'm not really understand how the buttons work
cherish might be able to help with regular Titanium as his plugin is for it & he's adding buttons to it. Really the only difference is the script will need different X/Y values & the user needs to have a TitaniumListView (Plugin always recenters itself onscreen) type theme. If the theme using BronzeListView, there's be only one way to support it as the X/Y value would be different depending on order of plugins. It'd have to be either the first or last plugin enabled.
T-Mobile HTC 8X
ROM: Stock | HardSPL:Stock | Radio: Stock


 
drkfngthdragnlrd
Old
#7  
drkfngthdragnlrd's Avatar
Retired Recognized Developer
Thanks Meter 265
Posts: 2,401
Join Date: Mar 2008
Location: Pacoima, CA

 
DONATE TO ME
Noticed an issue, the script is deleting the Add.png image. This causes you to get the "RED X" that CHome draws for missing images.

You need to remove the script that deletes the image. There's no need for it as the image gets changes in the registry upon adding an app anyway.
T-Mobile HTC 8X
ROM: Stock | HardSPL:Stock | Radio: Stock


 
kane159
Old
#8  
kane159's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 116
Posts: 871
Join Date: Jun 2008
thanks !!
I already fix that :P just forget to update
here is the fix app.mscr just replace it
by the way new page,next page,preview page are almost done
Attached Files
File Type: zip app.zip - [Click for QR Code] (553 Bytes, 118 views)
 
zelendel
Old
#9  
zelendel's Avatar
Moderator Committee - The Dark Knight
Thanks Meter 11,115
Posts: 14,542
Join Date: Aug 2008
Location: Watching from the Shadows

 
DONATE TO ME
Outstanding work!!!!!!!!





If hard work pays off then easy work is worthless
SearchFu
Never Ask someone to do something your not willing to at least try to do yourself.
"Gotham is the work of a madman"- NunHugger Current Nexus 5-12 Nightly


 
drkfngthdragnlrd
Old
#10  
drkfngthdragnlrd's Avatar
Retired Recognized Developer
Thanks Meter 265
Posts: 2,401
Join Date: Mar 2008
Location: Pacoima, CA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by kane159 View Post
thanks !!
I already fix that :P just forget to update
here is the fix app.mscr just replace it
by the way new page,next page,preview page are almost done
Cool cool, doing great, just copied it in.

Trying to see if I can get the buttons to work inside the <Layer ID="Page" section and link the images to cprs. After that going to see if there's a way to do buttons w/o the color script. The script is nice because it works, but hoping there's an easier way to make buttons launch app. That would also increase performance with less scripts running.
T-Mobile HTC 8X
ROM: Stock | HardSPL:Stock | Radio: Stock



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Submitting a Patch to Gerrit – Featuring XplodWild – XDA Developer TV

Not every developer specializes in every area of … more

Learn How to Make a Live Wallpaper all by Yourself

Stillimages can bebeautiful, but some of you prefer to see animations on your screens. … more

Google Play Services Updated to Version 6.1

In addition to Android operating system proper, Google is focusing hard on giving the developers … more

CyanogenMod 11 M10 Available for Supported Devices

Summer vacation isover for most students out there, and it’s the time to get back to … more