Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

ADB Assistance

OP jordanjay29

22nd July 2009, 12:52 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 19
 
576 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
Whoops!

So I had JF 1.51 ADP on my phone, and I flashed the Hero Theme to my phone, wiping the second and third screens as they prescribed.

I encountered some errors and funky happenings while on the theme (like all calls showing up as Unknown, WTF?), so I decided to flash back.

I didn't realize that I'd need to clear my home screens again, and now I believe I'm encountering issues with that. android.process.acore keeps force closing.

Here's my question. Through ADB, is there a way to clear the homescreen layout so that I can avoid this error and most of all, avoid wiping?
22nd July 2009, 05:47 PM   |  #2  
Diceman4's Avatar
Senior Member
Flag St. Louis
Thanks Meter: 4
 
426 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by jordanjay29

Whoops!

So I had JF 1.51 ADP on my phone, and I flashed the Hero Theme to my phone, wiping the second and third screens as they prescribed.

I encountered some errors and funky happenings while on the theme (like all calls showing up as Unknown, WTF?), so I decided to flash back.

I didn't realize that I'd need to clear my home screens again, and now I believe I'm encountering issues with that. android.process.acore keeps force closing.

Here's my question. Through ADB, is there a way to clear the homescreen layout so that I can avoid this error and most of all, avoid wiping?


No, not really. It would take much more work to find the correct section in the phone data than it would be to just reregister your phone after wiping.

You could also use Backup for root users to backup most of your data/info to make wiping easier.

I am not sure why wiping seems to be such a problem to some people, but if you plan on applying any themes/custom ROMs/rotting your phone to begin with you kind of have to accept it as a necessary hassle...

To quote someone else (Sorry I can't remember where I heard this)
Just wipe...its good hygiene.
23rd July 2009, 03:11 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 19
 
576 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
I just wound up flashing back to the Hero theme, where I was able to clear the screens.

But my issues persisted, so I assume I just had a bad wipe from back when I migrated to JF 1.5, and so I wiped again. This has resolved all the problems.

Wipes are nice, but app data is fickle and not friendly. Having to redo the settings of Ringo, Locale, Power Manager and many more is just annoying.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes