Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,771,386 Members 51,916 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM | WWE | 23563 | 11 Jul 2010 | XDA_UC] NATF Fuze v6.0 Standard (Lite/Sense soon)

Tip us?
 
josbald1975
Old
#101  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 98
Join Date: May 2008
NATF,

woohoo finally a NATF 6.5 ROM, i've been waitin for ya...
i had been using RRE for the past few months, and the only things i'll miss are the ATContacts CHome and the old style Volume selection instead of the System status then select volume. and of course weather, but i can install that post UC to avoid errors as you stated. and maybe a little File Explorer Ext like in your previous ROMs...

oh, and in case you missed it, there's 2 shortcuts present for MS MyPhone - 1 in System and the other is in Settings
 
ANDROiD KiLLSWiTCH
Old
#102  
ANDROiD KiLLSWiTCH's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 138
Join Date: Sep 2008
Location: Seattle
Quote:
Originally Posted by josbald1975 View Post
NATF,

woohoo finally a NATF 6.5 ROM, i've been waitin for ya...
i had been using RRE for the past few months, and the only things i'll miss are the ATContacts CHome and the old style Volume selection instead of the System status then select volume. and of course weather, but i can install that post UC to avoid errors as you stated. and maybe a little File Explorer Ext like in your previous ROMs...

oh, and in case you missed it, there's 2 shortcuts present for MS MyPhone - 1 in System and the other is in Settings
the my phone application in two places is actually from the MS dev team. It used to be only in the applications in the earlier ROMs but now this. I think they are s l o w l y moving it.
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Arthur C. Clarke

HTC/ATT Tilt Two
ROM/s
EnergyROM "Leo" latest 280xx
Retired WM Phones:
HTC TyTN II (unlocked)
HTC/ATT Fuze

next phone wants... basically a HD2 w/slide out keyboard
 
NotATreoFan
Old
#103  
NotATreoFan's Avatar
Moderator Committee Developer Committee - OP
Thanks Meter 4574
Posts: 14,600
Join Date: Jul 2006
Location: Eastern Seaboard
I've got 5.2 ready to release tomorrow morning, which should hopefully address the new issues reported with 5.1.

I'll also update the screenshots and everything at that time.




Contact the Moderator Committee with any questions or concerns regarding forum moderation.

Please MENTION me if you require semi-prompt assistance. I may not see posts for several hours.


Twitter | Portal | Forum Moderator List
 
rctneil
Old
#104  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 166
Join Date: Aug 2008
Does this rom return you to the today screen after you complete altering a settings instead of back to the settings page?
 
mindfrost82
Old
#105  
mindfrost82's Avatar
Retired Senior Moderator
Thanks Meter 13
Posts: 1,281
Join Date: Apr 2007
Location: Illinois

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by rctneil View Post
Does this rom return you to the today screen after you complete altering a settings instead of back to the settings page?
Nope, all of the newer versions seem to keep you on the settings page.
F R O S T Y
At&t Nokia Lumia 920
 
d00mz
Old
#106  
d00mz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 289
Join Date: Oct 2007
Location: North Texas

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by mindfrost82 View Post
Go into Messaging > MMS Options > Servers Tab

Click on AT&T MMS

Change Connect Via to "The Internet" (mine was set to Proxy Internet).

Gateway should be wireless.cingular.com, port 80, and server address of http://mmsc.cingular.com
This was it! THANKS!!

NATF, should this be defaulted to "The Internet" instead of "Proxy Internet"?

Food for thought.
-d00mz

Google Nexus 5 running on AT&T
ROM: Stock
Kernel: Stock
Radio: Stock
Rooted with thanks to chainfire!!


Google Nexus 7 3G
ROM: 4.2.2
Kernel: [3G+Wifi][4.2.2] M-Kernel - mr1 by Metallice
Radio: 1231_0.10.0_1021



Samsung Galaxy Note for AT&T retired,
Samsung Galaxy Tab for AT&T retired,
HTC Inspire 4G for AT&T retired,
HTC Google Nexus One for AT&T retired,
HTC Tilt for AT&T retired
 
NotATreoFan
Old
#107  
NotATreoFan's Avatar
Moderator Committee Developer Committee - OP
Thanks Meter 4574
Posts: 14,600
Join Date: Jul 2006
Location: Eastern Seaboard
Quote:
Originally Posted by d00mz View Post
This was it! THANKS!!

NATF, should this be defaulted to "The Internet" instead of "Proxy Internet"?

Food for thought.
This is caused by the Microsoft Connection Auto Config. Apparently they think they're smarter then HTC's Auto Config.




Contact the Moderator Committee with any questions or concerns regarding forum moderation.

Please MENTION me if you require semi-prompt assistance. I may not see posts for several hours.


Twitter | Portal | Forum Moderator List
 
prisoner881
Old
#108  
prisoner881's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 203
Join Date: Nov 2008
Location: Atlanta
Quote:
Originally Posted by NotATreoFan View Post
I've got 5.2 ready to release tomorrow morning, which should hopefully address the new issues reported with 5.1.

I'll also update the screenshots and everything at that time.
Forgive me if this has been covered elsewhere, but is it even possible to get the newer TF3D2.5 interface on a WM6.5 ROM on a Fuze? Or will it require a TP2?
 
htcfan78
Old
#109  
htcfan78's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 111
Join Date: Jul 2008
Location: Lafayette, IN Area
Default No Calculator and a couple other issues

Unless I'm missing something, I do not think there is a calculator application included. I have looked for it in the Windows directory, but cannot locate any calculator.exe.

I installed TF3D2 on my Fuze along with the Fuzeberry theme, and now whenever I tap on the start button, I get a blank start menu. If I use the Home button, the actual start menu appears.

Whenever I soft reset my Fuze, I get a connection error, and Opera launches automatically after soft reset. I have a medianet block on all my lines of service, because we are unable to get 3G coverage in the vast majority of the areas that I use my phone. I have checked my startup folder, and I do not see a shortcut to Opera there, so I am not sure why it launches. I suspect that it has something to do with TF3D2 or the Fuzeberry theme.
Device: HTC Rezound
Carrier: Verizon Wireless
ROM: Stock ICS
Radio: Stock
 
mindfrost82
Old
#110  
mindfrost82's Avatar
Retired Senior Moderator
Thanks Meter 13
Posts: 1,281
Join Date: Apr 2007
Location: Illinois

 
DONATE TO ME
To make Opera stop launching, delete the Opera9 key from here:

HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\BootLauncher\Apps\
F R O S T Y
At&t Nokia Lumia 920

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Droid X Receives KitKat Port, Upcoming Google Glass Firmware Improvements – XDA Developer TV

Android 4.4.3 lands on the European HTC … more

Calc+ is a Smart and Beautiful Android Calculator

As we’ve said inthe past, there are quite a few calculators available on Android. … more

Get Better Debug Data with Crash Report SDK

Developing an application is a hard and often times ungratifying task. It also requires quite a … more

Navigate to Your Favorite Places with LocationDetector

If you’re enjoying an active way of life, you probablytravel a lot, go fishing, … more