Android App Review: Google Inbox to Improve Your Life – XDA TV

Recently, Google+ exploded with the announcement of Google Inbox, as … more

Damp the LG G3 Thermal Throttling

As our mobile devices grow thinner and more powerfulwith each passing generation, it’s inevitable … more

Google Play Developer Distribution Agreement Due Tomorrow

Every once in a while, Google updates theGoogle PlayDeveloper Distribution … more

LG to Release Octa-Core “Nuclun” SoC in the LG G3 Screen

LG is set to follow the likes of Samsung and other manufacture its own … more
Post Reply

[ROM | WWE | 23563 | 11 Jul 2010 | XDA_UC] NATF Fuze v6.0 Standard (Lite/Sense soon)

OP NotATreoFan

24th July 2009, 08:46 PM   |  #101  
Member
Thanks Meter: 0
 
98 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
NATF,

woohoo finally a NATF 6.5 ROM, i've been waitin for ya...
i had been using RRE for the past few months, and the only things i'll miss are the ATContacts CHome and the old style Volume selection instead of the System status then select volume. and of course weather, but i can install that post UC to avoid errors as you stated. and maybe a little File Explorer Ext like in your previous ROMs...

oh, and in case you missed it, there's 2 shortcuts present for MS MyPhone - 1 in System and the other is in Settings
24th July 2009, 09:09 PM   |  #102  
ANDROiD KiLLSWiTCH's Avatar
Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 0
 
138 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
More
Quote:
Originally Posted by josbald1975

NATF,

woohoo finally a NATF 6.5 ROM, i've been waitin for ya...
i had been using RRE for the past few months, and the only things i'll miss are the ATContacts CHome and the old style Volume selection instead of the System status then select volume. and of course weather, but i can install that post UC to avoid errors as you stated. and maybe a little File Explorer Ext like in your previous ROMs...

oh, and in case you missed it, there's 2 shortcuts present for MS MyPhone - 1 in System and the other is in Settings

the my phone application in two places is actually from the MS dev team. It used to be only in the applications in the earlier ROMs but now this. I think they are s l o w l y moving it.
24th July 2009, 10:29 PM   |  #103  
NotATreoFan's Avatar
OP Moderator Committee Developer Committee
Flag Eastern Seaboard
Thanks Meter: 4,716
 
14,766 posts
Join Date:Joined: Jul 2006
More
I've got 5.2 ready to release tomorrow morning, which should hopefully address the new issues reported with 5.1.

I'll also update the screenshots and everything at that time.
24th July 2009, 11:08 PM   |  #104  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
166 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Does this rom return you to the today screen after you complete altering a settings instead of back to the settings page?
25th July 2009, 12:55 AM   |  #105  
mindfrost82's Avatar
Retired Senior Moderator
Flag Illinois
Thanks Meter: 13
 
1,281 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rctneil

Does this rom return you to the today screen after you complete altering a settings instead of back to the settings page?

Nope, all of the newer versions seem to keep you on the settings page.
25th July 2009, 01:57 AM   |  #106  
d00mz's Avatar
Senior Member
Flag North Texas
Thanks Meter: 22
 
292 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mindfrost82

Go into Messaging > MMS Options > Servers Tab

Click on AT&T MMS

Change Connect Via to "The Internet" (mine was set to Proxy Internet).

Gateway should be wireless.cingular.com, port 80, and server address of http://mmsc.cingular.com

This was it! THANKS!!

NATF, should this be defaulted to "The Internet" instead of "Proxy Internet"?

Food for thought.
25th July 2009, 02:23 AM   |  #107  
NotATreoFan's Avatar
OP Moderator Committee Developer Committee
Flag Eastern Seaboard
Thanks Meter: 4,716
 
14,766 posts
Join Date:Joined: Jul 2006
More
Quote:
Originally Posted by d00mz

This was it! THANKS!!

NATF, should this be defaulted to "The Internet" instead of "Proxy Internet"?

Food for thought.

This is caused by the Microsoft Connection Auto Config. Apparently they think they're smarter then HTC's Auto Config.
25th July 2009, 04:00 AM   |  #108  
prisoner881's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 12
 
203 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Quote:
Originally Posted by NotATreoFan

I've got 5.2 ready to release tomorrow morning, which should hopefully address the new issues reported with 5.1.

I'll also update the screenshots and everything at that time.

Forgive me if this has been covered elsewhere, but is it even possible to get the newer TF3D2.5 interface on a WM6.5 ROM on a Fuze? Or will it require a TP2?
25th July 2009, 04:05 AM   |  #109  
htcfan78's Avatar
Senior Member
Flag Lafayette, IN Area
Thanks Meter: 0
 
111 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
No Calculator and a couple other issues
Unless I'm missing something, I do not think there is a calculator application included. I have looked for it in the Windows directory, but cannot locate any calculator.exe.

I installed TF3D2 on my Fuze along with the Fuzeberry theme, and now whenever I tap on the start button, I get a blank start menu. If I use the Home button, the actual start menu appears.

Whenever I soft reset my Fuze, I get a connection error, and Opera launches automatically after soft reset. I have a medianet block on all my lines of service, because we are unable to get 3G coverage in the vast majority of the areas that I use my phone. I have checked my startup folder, and I do not see a shortcut to Opera there, so I am not sure why it launches. I suspect that it has something to do with TF3D2 or the Fuzeberry theme.
25th July 2009, 04:58 AM   |  #110  
mindfrost82's Avatar
Retired Senior Moderator
Flag Illinois
Thanks Meter: 13
 
1,281 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
Donate to Me
More
To make Opera stop launching, delete the Opera9 key from here:

HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\BootLauncher\Apps\

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes