App Review: Calculating Your Android Calculator Options

Sure, everyone has a default Calculator and its something that you dont think about … more

MultiROM Once Again Available for the Galaxy S4

Multiboot, or the ability to select betweenmultiple operating systems on a single device at … more

Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more

MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more
Post Reply

tmobile my account 2.0 issues

30th July 2009, 09:04 PM   |  #41  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
835 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
For anyone running cm 3.9.2
Here's the modified build.prop from CM 3.9.2. ENJOY! Not sure if its cross compatible, or if it affects any other builds. But it works on CM 3.9.2.

EDIT: Confirmed working by Johnnylicious working on Hero builds.

From cal3thousand:

adb shell rm /system/build.prop
adb push c:\build.prop /system/build.prop
adb shell reboot
Attached Files
File Type: zip build.zip - [Click for QR Code] (1.4 KB, 266 views)
Last edited by andonnguyen; 30th July 2009 at 09:08 PM. Reason: had johnnylicious test it :)
30th July 2009, 09:07 PM   |  #42  
johnnylicious's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
1,407 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Thanks andon for sending and uploading new build.prop works perfect on my Hero ROM =D
30th July 2009, 09:10 PM   |  #43  
r_dub's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 101
 
725 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by johnnylicious

yeah i opened up the .apk but didn't know where to stay editing haha

hope someone can figure this out =D i wanna use this app! but i don't wanan change the build.prop etc.

Just a suggestion maybe pull the .xmls from the old .apk and place the right ones unto the apk replacing. The ones limiting the new apk and we may not have to change the build.prop
Last edited by r_dub; 30th July 2009 at 09:13 PM.
30th July 2009, 09:12 PM   |  #44  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
835 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Quote:
Originally Posted by r_dub

Just a suggestion maybe pull the .xmls from the old .apk and we may not have to change the build.prop

the xmls may contain more information than simply checking the build of the device. So it would probably break the app's functionality or lead to a force close.
30th July 2009, 09:15 PM   |  #45  
r_dub's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 101
 
725 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by andonnguyen

the xmls may contain more information than simply checking the build of the device. So it would probably break the app's functionality or lead to a force close.

Yeah but if we replace the right xml and they cant have changed them too much
30th July 2009, 09:16 PM   |  #46  
mlevin's Avatar
Senior Member
Flag Fairfax, VA
Thanks Meter: 0
 
290 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
build.prop fix resolved the issue for me on cyan 3.6.8.1.

thanks!
30th July 2009, 09:17 PM   |  #47  
r_dub's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 101
 
725 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by andonnguyen

the xmls may contain more information than simply checking the build of the device. So it would probably break the app's functionality or lead to a force close.

Quote:
Originally Posted by andonnguyen

Here's the modified build.prop from CM 3.9.2. ENJOY! Not sure if its cross compatible, or if it affects any other builds. But it works on CM 3.9.2.

EDIT: Confirmed working by Johnnylicious working on Hero builds.

From cal3thousand:

adb shell rm /system/build.prop
adb push c:\build.prop /system/build.prop
adb shell reboot

Anyway to do this in terminal?
30th July 2009, 09:18 PM   |  #48  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
231 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
got mine working on cyanogen 3.9.1 by editing the build.prop, thanks
30th July 2009, 09:21 PM   |  #49  
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
734 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Quote:
Originally Posted by johnnylicious

good job on directions, mind if u upload the build.prop on here also so its easier for others to download and push into their build =D

propz once again =D

sure... I hope that it will work for those that need it.
This is for 3.9.2


OOPS: Andon beat me to it!
Attached Files
File Type: txt build.prop.txt - [Click for QR Code] (2.2 KB, 72 views)
Last edited by cal3thousand; 30th July 2009 at 09:28 PM.
30th July 2009, 09:25 PM   |  #50  
dragon4000's Avatar
Senior Member
Flag Inglewood
Thanks Meter: 7
 
218 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Quote:
Originally Posted by r_dub

Anyway to do this in terminal?


I'm wondering this myself too...

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes