Post Reply

CyanogenMod v3.96 First-boot Question

7th August 2009, 09:25 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Boonah
Thanks Meter: 3
 
387 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Hi,

I know this thread will possibly get kicked around by admins/mods, but I just upgraded from an Optus-supplied Cupcake 1.5 Update to CyanogenMod v3.96.

I was wondering if I've done something wrong. On the startup of the first boot of CyanogenMod the text said: "Welcome to Android Dev Phone 1". Is this correct or did something botch up? I was expecting "Welcome to CyanogenMod"... Oh well.

I had to downgrade to RC7 first, get root & install HardSPL, and then followed instructions to upgrade to CyanogenMod. It took a good 2 hours, but it was worth it.

Could you please let me know if this is correct or something went wrong?

Cheers,
Coburn64.
7th August 2009, 11:19 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 163
 
3,201 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Donate to Me
you flashed an adp rom that is why it says that. nothing is wrong.
8th August 2009, 10:15 AM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Boonah
Thanks Meter: 3
 
387 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Alright, thanks for the reassurance. Phew, I don't have to worry now.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes