FORUMS

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

Making Your Own Xposed Modules Is Easier Than You Think

Close to the heart of XDA is the Xposed Framework by Rovo89. Most of … more

GSM version not displaying

5 posts
Thanks Meter: 0
 
By talajiam, Junior Member on 12th August 2009, 10:04 AM
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread
Hey guys,

when i start my mobile i am able to view the following things

ONBL 1.07.000
SPL 1.07.000

OS 1.07.000

my phone was working very well but suddenly it stopped when a call came and then after when i restarted i was not able to see GSM version over there but that line was left blank

and i am not able to go beyond HTC screen which displays this thing, when i start it then it self keeps restarting till i remove battery from it...

if i put it on charging then also the same thing happens..it starts automatically and keeps restarting... when it is in charging by charger or usb i am not able to see the yellow light on the phone which indicates that it is charging ... but some times i can see the yellow light .....

I am not even able to do hard reset with both phone keys green and red simultaneously ..

but i am able to get the 3 color screen by pressing camera key and power key.

i am not able to see the winodws screen any more ............

i tried to boot it without SIM and SD card also but no result..

and i am not able to know why i am not able to do hard reset....(because for it i have tried a lot..)
Last edited by talajiam; 12th August 2009 at 10:10 AM.
 
 
12th August 2009, 01:18 PM |#2  
Addicted2xda's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata, India
Thanks Meter: 137
 
More
Quote:
Originally Posted by talajiam

Hey guys,

when i start my mobile i am able to view the following things

ONBL 1.07.000
SPL 1.07.000

OS 1.07.000

my phone was working very well but suddenly it stopped when a call came and then after when i restarted i was not able to see GSM version over there but that line was left blank

and i am not able to go beyond HTC screen which displays this thing, when i start it then it self keeps restarting till i remove battery from it...

if i put it on charging then also the same thing happens..it starts automatically and keeps restarting... when it is in charging by charger or usb i am not able to see the yellow light on the phone which indicates that it is charging ... but some times i can see the yellow light .....

I am not even able to do hard reset with both phone keys green and red simultaneously ..

but i am able to get the 3 color screen by pressing camera key and power key.

i am not able to see the winodws screen any more ............

i tried to boot it without SIM and SD card also but no result..

and i am not able to know why i am not able to do hard reset....(because for it i have tried a lot..)

Take it to a service center, if it is in warranty, they will rectify it for free. I think you radio is screwed up.
12th August 2009, 03:40 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
hey thanks for reply...


mine is not i warranty so can i expect that it will be repaired or not ..........
or can u suggest me any shop in mumbai who can do it .....
13th August 2009, 08:11 AM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Question
can you please say me that whether it is a hardware problem or a software problme..
can i cure it my self with the rom's avaiable on this forum

can one more thing why i am not able to hard rest my phone.....

can anyone plz tell me ..........
its urgent
13th August 2009, 06:17 PM |#5  
Addicted2xda's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata, India
Thanks Meter: 137
 
More
It looks to me as a software problem. Not very sure though. See in the wiki if a radio is available or not. I am not very sure. But please note that before you flash your radio you need to patch your SPL using krazy's thread.
None of the ROMs available here has radio integrated. But you may ask the master chefs like ramersonw, krazy or ankit if they have a radio ROM with them.
Best of Luck
14th August 2009, 07:33 AM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
hey thanks...

so i have one problem solved as if i thinks because it is not a hardware problem..
but still have 2 problem...

1) why am i not able to do hard reset.....
2) if i will be able to find a radio rom ever or not.............

if any one can help me in this i will be much thank full to u.............
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes