Post Reply

how do i fix this network error?

25th August 2009, 09:23 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 0
 
104 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
cannot communicate with the pc because of the remote network error 608

I was using task manager to try and fix the problem of active sync always popping up in the background when S2U2 opened and in turn, closed task manager in the middle of what it was doing. So now i get this error when i turn on my phone. i was following instrustions on this link http://forum.xda-developers.com/show...3&postcount=81

thank you in advance

ps i AM able to still connect to pc and use it like i always have.
Last edited by brandonhall517; 25th August 2009 at 09:24 PM. Reason: added more
25th August 2009, 11:30 PM   |  #2  
OP Senior Member
Thanks Meter: 0
 
104 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
someone out there knows lol i know it
26th August 2009, 04:02 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 0
 
104 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
wow no one knows huh? shocking
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes