MultiROM Once Again Available for the Galaxy S4

Multiboot, or the ability to select betweenmultiple operating systems on a single device at … more

Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more

MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more
Post Reply

cyanogen recovery flasher has been flashing for 30mins

2nd September 2009, 06:28 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Palm Beach South Florida
Thanks Meter: 13
 
303 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
DLed the flashrec-20090815.apk
the first time there was no install button using astro
I DLed it again and added it to the SD card and tried again
Installed fine
Backed up fine
I clicked to flash cyanogen recovery 1.4 and its been on the flashing "working do not interrupt screen for about 30 mins

I expected possible problems, just not right away with the auto flasher lol

Its a G1 with 1.5 if it matters

thanks for the help
2nd September 2009, 07:07 AM   |  #2  
OP Senior Member
Flag Palm Beach South Florida
Thanks Meter: 13
 
303 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
well its been quite a while now, phone seems to work
Just the flasher is stuck on "flashing do not interrupt"
I guess ill leave it overnight and check back in the AM

I dont want to kill the app if it will screw something up
2nd September 2009, 07:09 AM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 163
 
3,201 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Donate to Me
it probably got stuck doing something because it shouldn't take too long to flash a recovery image.
2nd September 2009, 07:11 AM   |  #4  
OP Senior Member
Flag Palm Beach South Florida
Thanks Meter: 13
 
303 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Thats what i figured
In searching even some of the videos showed how quick
Im just not sure how safe it is to try and close the app
figures
2nd September 2009, 07:26 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 163
 
3,201 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Donate to Me
i haven't used the one click before so i honestly couldn't tell you, though you can always power off the phone and hold home and power to boot into recovery
and see if it worked then if it did i can give you the commands to mount your sdcard from recovery
2nd September 2009, 07:28 AM   |  #6  
OP Senior Member
Flag Palm Beach South Florida
Thanks Meter: 13
 
303 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
I guess thats worth a shot. I wasnt sure if it would brick if i tried to reboot or anything
figured it was like flashing firmware in other devices
Ill try now
2nd September 2009, 07:36 AM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 163
 
3,201 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Donate to Me
let me know how it works out
2nd September 2009, 07:36 AM   |  #8  
OP Senior Member
Flag Palm Beach South Florida
Thanks Meter: 13
 
303 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Ok, booted to the normal android screen
rebooted and noticed the SD card had the backup
so i guess it stopped half way. trying again now
2nd September 2009, 07:38 AM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 163
 
3,201 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Donate to Me
did you try to boot into recovery? with home and power
2nd September 2009, 07:40 AM   |  #10  
OP Senior Member
Flag Palm Beach South Florida
Thanks Meter: 13
 
303 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Yes. and thats where i saw the normal android recovery screen not the cyanogen I've seen pix of
its been backing up for about 4-5 mins now

i didnt think anyone would be up this late lol

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes