FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

 View Poll Results: What Cookie version do you prefer ?

CHT 1.8.5
 
354 Vote(s)
6.26%
CHT 2.0
 
1,313 Vote(s)
23.21%

B [WWE|GER|FRA|ITA|NLD] |July 4| Energy™-.¸¸.·´¯6.5|21916/ 6.5.X|29022 * Sense 2021

10,477 posts
Thanks Meter: 10,051
 
By NRGZ28, Retired Senior Mod & Senior RD - (old) King of WinMo on 21st September 2009, 06:33 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
1st February 2012, 03:46 PM |#21781  
Bodisson's Avatar
Senior Member
Flag Zagreb, Croatia
Thanks Meter: 38
 
More
Which version of Energy?
On mine sending works normally...
 
 
3rd February 2012, 06:25 AM |#21782  
Member
Flag Liberec
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by HTC0017

Read the first posts

Q: Volume Keys not working in the latest NRG rom.
A: Install this cab (that user Simon_WM found, thanks m8) to fix the problem.

Thanks so much for your help!

And yet I asked! When one does not update the weather, then had another day I can not update it .. Does anyone know how to do it?! Thanks!
6th February 2012, 10:12 AM |#21783  
Senior Member
Flag Shipley
Thanks Meter: 69
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by HTC0017

Read the first posts

Q: Volume Keys not working in the latest NRG rom.
A: Install this cab (that user Simon_WM found, thanks m8) to fix the problem.

Finally People have learnt to READ !! xD



---------- Post added at 10:12 AM ---------- Previous post was at 10:10 AM ----------

Quote:
Originally Posted by SOuldefiler

Hi guys i have energy rom instaled everything runs perfectly except i cant send anything with bluetooth . I turn bluetooth on and i se any phones and i can even add them to my devices. Everything seams to be ok but when i want to send something song or picture for exampl i dont have any options send via bluetooth.
I have send SMS/MMS, EMAIL/ Voiceamail/ and setup e mail option. PLs help me. where i,m wrong?

P.S. I can recive data from everyone but i cant find option to send via bluetooth

There Should be an option in the bluetooth settings orr in Advanced Config
7th February 2012, 09:31 AM |#21784  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
hello
could you tell me where is the configuration settings for MMS in the profile
message option there is nothing
thank you
sorry for my english
20th February 2012, 06:01 PM |#21785  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I have a question. How can I change my menu desingn back to default?
22nd February 2012, 03:37 PM |#21786  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
These are the most complete ROMS available for my Desire HD, thank you very much for your work
25th February 2012, 07:58 PM |#21787  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
the zoom in the camera doesn't work :S
the zoom in the camera doesn't work :S >> i installed touch of glass and the first one :S
26th February 2012, 10:00 PM |#21788  
Z80-Man's Avatar
Senior Member
Flag Noumea
Thanks Meter: 127
 
More
HD ROMs are cooked using the Touch Pro 2 or Diamond 2 camera files, that provide far better picture quality, and faster picture trigger.

However, these two devices feature a hardware zoombar, so the touchscreen zooming options have been removed.

You can still install a CAB to restore the original camera files, but it's not a good idea if you want to take good pictures.

It's not a real zoom anyway. It just enlarges the central picture taken from the CCD chip and its fixed focus lens, so it doesn't actually zoom at all : you'll achieve exactly the same result if you manually crop your picture and enlarge it... Yes, it will become blurry. Yes, that's exactly what a software "zoom" does.

So don't regret it.
The Following User Says Thank You to Z80-Man For This Useful Post: [ View ]
8th March 2012, 06:21 PM |#21789  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Meteo animation for wallpaper
Hi, i've tried both sencity roms (21916 and 29022) and both energy roms, in any case I was able to have the meteo animation as wallpaper...how can I set the meteo wallpaper ?

In the gtx rom the location's font in home tab is white on white background, how can I change font color ?

Thanks.
Last edited by ciccio_77; 8th March 2012 at 06:26 PM. Reason: correction
10th March 2012, 11:27 PM |#21790  
belek1979's Avatar
Senior Member
Flag Warsaw
Thanks Meter: 35
 
More
how to change built in Android launcher to launch clrcad and haret from ICS directory (not from Android directory)???
12th March 2012, 04:37 AM |#21791  
Z80-Man's Avatar
Senior Member
Flag Noumea
Thanks Meter: 127
 
More
Quote:
Originally Posted by belek1979

how to change built in Android launcher to launch clrcad and haret from ICS directory (not from Android directory)???

Hi,

Copy the "run.mscr" script from your \Windows folder to your PC, and try to modify it (using the notepad).

Here is its contents :


Code:
ErrorLevel("Off")


SDF = RegRead("HKLM", "System\StorageManager\Profiles\SDMemory", "Folder")


If (DirExists("\" & SDF & "\"))
      
      
      if ( FileExists("\" & SDF & "\CLRCAD.exe") )
      RunWait("\" & SDF & "\CLRCAD.exe")
      Elseif ( FileExists("\" & SDF & "\Android\CLRCAD.exe") )
      RunWait("\" & SDF & "\Android\CLRCAD.exe")     
      ELSE
      vibrate (50)
      Message("CLRCAD.exe was not found on your storage card.... Proceeding to launch Haret anyway","Error")
      EndIf
      
      
      if ( FileExists("\" & SDF & "\Haret.exe" ) )
      Run("\" & SDF & "\Haret.exe")
      Exit
      Elseif ( FileExists( "\" & SDF & "\Android\Haret.exe" ) )
      Run("\" & SDF & "\Android\Haret.exe")
      Exit
      ELSE
      vibrate (50)
      Message("Haret.exe was not found on your storage card.... ","Error")
      Exit
      EndIf
            
         
  

Else
          vibrate (50)
          Message("You do not have a Storage Card inserted in the device!","Error")
          Exit
EndIf

EXIT
As you can see, the script tries to find and execute CLRCAD.exe then Haret.exe, either from the SD card root, or from the "\Storage Card\Android" folder.

The problem is, it looks like CLRCAD and Haret are always looking into "\Storage Card\Android" even if you launch them from elsewhere, which would be bad news.

If I were you, I'd try to copy them (CLRCAD and Haret) into the "\Storage Card\ICS" folder, and manually execute euach of them in turn from there using a file manager.

If ICS does launch instead of another Andoid build you would have present in the "Android folder, then you'll just have to modify the script like this, then copy it back to \Windows :

Code:
ErrorLevel("Off")

SDF = RegRead("HKLM", "System\StorageManager\Profiles\SDMemory", "Folder")

If (DirExists("\" & SDF & "\"))
      
      If ( FileExists("\" & SDF & "\ICS\CLRCAD.exe") )
      RunWait("\" & SDF & "\ICS\CLRCAD.exe")     
      ELSE
      vibrate (50)
      Message("CLRCAD.exe was not found on your storage card.... Proceeding to launch Haret anyway","Error")
      EndIf
      
      If ( FileExists( "\" & SDF & "\ICS\Haret.exe" ) )
      Run("\" & SDF & "\ICS\Haret.exe")
      Exit
      ELSE
      vibrate (50)
      Message("Haret.exe was not found on your storage card.... ","Error")
      Exit
      EndIf

Else
          vibrate (50)
          Message("You do not have a Storage Card inserted in the device!","Error")
          Exit
EndIf

EXIT
You could even modify this script to display a menu offering to choose between several builds running from different folders...



I'm just wondering something : is the HD fast enough for ICS ?
Last edited by Z80-Man; 12th March 2012 at 04:45 AM.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
vali
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes