Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Xda orbit 2

OP Silver_Rain

28th September 2009, 05:57 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
I have the orbit like shown here



Now i wanted to change the language.


Can someone please explain me how to do it?
I want to put Dutch language on it.


Regards Silver
28th September 2009, 07:16 PM   |  #2  
ZenithUK's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
221 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
More
The XDA Orbit is a HTC Artemis, and this is the Artemis section of this site...
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=316

This section is about applying WinMo6 ROMs to the phone...
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=362

Follow the instructions there about making sure your phone is CID unlocked, and then see about applying this particular ROM.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=561426

It's WinMo6.5 and in Dutch.
28th September 2009, 08:38 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Thanks for the fast reply
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes