Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Github Tutorial App Shows You How to Use… Github

Github can get pretty complicated and using it can become quite daunting, especially … more

Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

1.6 out, anyone gotten it?

OP DMaverick50

2nd October 2009, 04:10 AM   |  #1  
OP Senior Member
San Antonio, Tx
Thanks Meter: 1
 
1,243 posts
Join Date:Joined: May 2009
Any MyTouch users received it yet? Id like to get my hopes up...

If so where do you live?
2nd October 2009, 04:19 AM   |  #2  
X-i-phoner's Avatar
Senior Member
Flag Boise, ID
Thanks Meter: 0
 
178 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Ive had it for a couple weeks...... LOOK BELOW
2nd October 2009, 04:40 AM   |  #3  
OP Senior Member
San Antonio, Tx
Thanks Meter: 1
 
1,243 posts
Join Date:Joined: May 2009
nice, i meant the ota though. After the countless hours i spent on my rooted g1 instead of studying in law school ive decided to keep this bad boy stock, so i have to wait (impatiently) for the ota...the anticipation is killing me
Last edited by DMaverick50; 2nd October 2009 at 04:43 AM.
2nd October 2009, 05:51 AM   |  #4  
phatmanxxl's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,100
 
4,849 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
nope I'm rooted and plan to stay that way.
5th October 2009, 12:25 AM   |  #5  
OP Senior Member
San Antonio, Tx
Thanks Meter: 1
 
1,243 posts
Join Date:Joined: May 2009
For cupcake and donut the g1's without root were able to utilize a flashable update, i guess no love for the mytouch...really thought id have the ota by now
5th October 2009, 12:44 AM   |  #6  
DOHCtor's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 122
 
1,105 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
http://www.megaupload.com/?d=PER2DXQF
5th October 2009, 03:12 AM   |  #7  
OP Senior Member
San Antonio, Tx
Thanks Meter: 1
 
1,243 posts
Join Date:Joined: May 2009
Quote:
Originally Posted by DOHCtor

http://www.megaupload.com/?d=PER2DXQF

seems to be working

you sir, are a gentleman and a scholar


Is the phone still capable of receiving ota's after this or will i need to just do them manually from now on? Im assuming i simply wont get the the donut ota? thanks
5th October 2009, 03:36 AM   |  #8  
DOHCtor's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 122
 
1,105 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
T
Quote:
Originally Posted by DMaverick50

seems to be working

you sir, are a gentleman and a scholar


Is the phone still capable of receiving ota's after this or will i need to just do them manually from now on? Im assuming i simply wont get the the donut ota? thanks

yes, its the official update
5th October 2009, 06:58 AM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 130
 
524 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
I renamed the .zip file to update.zip and put it on the root of my sd card.. but when I boot the phone by holding down Home and Power, I get the ! pic in the center of the display but at this point I can't figure out how to apply update.zip

Can anyone help?
5th October 2009, 09:42 PM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 130
 
524 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Well I figured out how to boot it to look at update.zip on the sdcard, but I receive errors when I try to upgrade the phone. It doesn't appear this is the correct update bundle.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes