Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more

MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more

An Android Enthusiast’s Apple iPhone 6 Challenge

The media has gone batty again over Apple “revolutionizing” smartphones. … more
Post Reply

1.6 out, anyone gotten it?

2nd October 2009, 03:10 AM   |  #1  
OP Senior Member
San Antonio, Tx
Thanks Meter: 1
 
1,243 posts
Join Date:Joined: May 2009
Any MyTouch users received it yet? Id like to get my hopes up...

If so where do you live?
2nd October 2009, 03:19 AM   |  #2  
X-i-phoner's Avatar
Senior Member
Flag Boise, ID
Thanks Meter: 0
 
178 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Ive had it for a couple weeks...... LOOK BELOW
2nd October 2009, 03:40 AM   |  #3  
OP Senior Member
San Antonio, Tx
Thanks Meter: 1
 
1,243 posts
Join Date:Joined: May 2009
nice, i meant the ota though. After the countless hours i spent on my rooted g1 instead of studying in law school ive decided to keep this bad boy stock, so i have to wait (impatiently) for the ota...the anticipation is killing me
Last edited by DMaverick50; 2nd October 2009 at 03:43 AM.
2nd October 2009, 04:51 AM   |  #4  
phatmanxxl's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,094
 
4,822 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
nope I'm rooted and plan to stay that way.
4th October 2009, 11:25 PM   |  #5  
OP Senior Member
San Antonio, Tx
Thanks Meter: 1
 
1,243 posts
Join Date:Joined: May 2009
For cupcake and donut the g1's without root were able to utilize a flashable update, i guess no love for the mytouch...really thought id have the ota by now
4th October 2009, 11:44 PM   |  #6  
DOHCtor's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 118
 
1,095 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
http://www.megaupload.com/?d=PER2DXQF
5th October 2009, 02:12 AM   |  #7  
OP Senior Member
San Antonio, Tx
Thanks Meter: 1
 
1,243 posts
Join Date:Joined: May 2009
Quote:
Originally Posted by DOHCtor

http://www.megaupload.com/?d=PER2DXQF

seems to be working

you sir, are a gentleman and a scholar


Is the phone still capable of receiving ota's after this or will i need to just do them manually from now on? Im assuming i simply wont get the the donut ota? thanks
5th October 2009, 02:36 AM   |  #8  
DOHCtor's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 118
 
1,095 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
T
Quote:
Originally Posted by DMaverick50

seems to be working

you sir, are a gentleman and a scholar


Is the phone still capable of receiving ota's after this or will i need to just do them manually from now on? Im assuming i simply wont get the the donut ota? thanks

yes, its the official update
5th October 2009, 05:58 AM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 130
 
524 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
I renamed the .zip file to update.zip and put it on the root of my sd card.. but when I boot the phone by holding down Home and Power, I get the ! pic in the center of the display but at this point I can't figure out how to apply update.zip

Can anyone help?
5th October 2009, 08:42 PM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 130
 
524 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Well I figured out how to boot it to look at update.zip on the sdcard, but I receive errors when I try to upgrade the phone. It doesn't appear this is the correct update bundle.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes