5,595,964 Members 31,498 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][32a] MotoBlur for HTC Magic 32a devices

Tip us?
 
setupr
Old
#61  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 37
Join Date: Aug 2009
Location: Pune
Quote:
Originally Posted by KingJaffe View Post
it aborts soon as i choose the update. i have install 0.1 before. do i need to have 0.1 to install 0.6 then install 0.2?
Can u give me some infomation of your phone? Like i have in my signature?

If your phone doesn't have any obstacle, maybe there is some secret in how i did. These are how it happened.

1. Flush radix's 0.1 after wipe.
2. without reboot, flush radix's 0.2.
3. Reboot and using radix's 0.2 for a while includes few reboot.
4. Flush drizzy's 0.5 without wipe. I just forgot to wipe /data, but installing process said "formatting data". So, it might be wiped.
5. Without reboot, flush radix's 0.2 (no wipe).
6. Reboot and using it.
7. Flush drizzy's 0.6 without wipe. It did not say "fotmatting data". It said coping files...
8. Without reboot, flush radix's 0.2 (no wipe).
9. Reboot and using it.

I don't think this is a part of secrets, but my sdcard is goldcard.
ROM: Ginger yoshi 1.1 (android 2.3.4) + 32A kernel Autokernel with BFS v0.404 for Gingerbread
Recovery : ClockworkMod 2.5.0.7 + ROM Manager v4.2.2.0
Sappire PVT 32A S-OFF H, HBOOT-1.33.2010, Radio-3.22.20.17
(origially: Indian Airtel HTC Magic. with SHIP S-ON H, 1.33.0010, Build#2.16.720-2 146733 CL#38755)
== How to make your Indian HTC Magic free. ==
 
jxpzyangbo
Old
#62  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Aug 2009
Expect for more perfect version
 
KingJaffe
Old
#63  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 107
Join Date: Sep 2009
Location: Los Angeles
Quote:
Originally Posted by setupr View Post
Can u give me some infomation of your phone? Like i have in my signature?

If your phone doesn't have any obstacle, maybe there is some secret in how i did. These are how it happened.

1. Flush radix's 0.1 after wipe.
2. without reboot, flush radix's 0.2.
3. Reboot and using radix's 0.2 for a while includes few reboot.
4. Flush drizzy's 0.5 without wipe. I just forgot to wipe /data, but installing process said "formatting data". So, it might be wiped.
5. Without reboot, flush radix's 0.2 (no wipe).
6. Reboot and using it.
7. Flush drizzy's 0.6 without wipe. It did not say "fotmatting data". It said coping files...
8. Without reboot, flush radix's 0.2 (no wipe).
9. Reboot and using it.

I don't think this is a part of secrets, but my sdcard is goldcard.
sure i can when i get home. are u looking for stock device info. and/or what rom and recovery im using?
 
KingJaffe
Old
#64  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 107
Join Date: Sep 2009
Location: Los Angeles
Quote:
Originally Posted by setupr View Post
Can u give me some infomation of your phone? Like i have in my signature?

If your phone doesn't have any obstacle, maybe there is some secret in how i did. These are how it happened.

1. Flush radix's 0.1 after wipe.
2. without reboot, flush radix's 0.2.
3. Reboot and using radix's 0.2 for a while includes few reboot.
4. Flush drizzy's 0.5 without wipe. I just forgot to wipe /data, but installing process said "formatting data". So, it might be wiped.
5. Without reboot, flush radix's 0.2 (no wipe).
6. Reboot and using it.
7. Flush drizzy's 0.6 without wipe. It did not say "fotmatting data". It said coping files...
8. Without reboot, flush radix's 0.2 (no wipe).
9. Reboot and using it.

I don't think this is a part of secrets, but my sdcard is goldcard.
sapphire pvt 32a ship s-on H
hboot-1.33.0009 (sapp5000)
cpld-12
radio-3.22.20.17
 
Higgins12
Old
#65  
Senior Member
Thanks Meter 137
Posts: 664
Join Date: Nov 2007
I just tried Drizzys 0.7 Port together with Radix999 0.2 Patch , it works although it is VERY slow , not usable for daily use (at least not for me) it speeds up after the first 2 Reboots but still ... Zzzzzz , maybe if someone can look inside and Port it to the 32a it speeds more up ? I leave it for some Hours now at see than if it's getting faster.
 
Radix999
Old
#66  
Senior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 262
Join Date: Jun 2006
Location: Perth
Yeah, I haven't seen any improvement from Drizzy's initial release really.. which is what 0.1 is based on.

Most of the stuff Drizzy has added is not useful to us 32a users at all - apps2sd/compcache/etc..

We just need wifi/bt really - we don't need much else - but I don't think anyone's figured that out yet.

Unless wifi/bt gets sorted out, I think this rom will remain shelved. Use the 0.2 as a kernel port for any new roms - as long as his ramdisk doesn't change too much it should continue to work.
HTC Magic->NexusOne->HTC Desire Z->Galaxy Nexus->Samsung S4
 
Higgins12
Old
#67  
Senior Member
Thanks Meter 137
Posts: 664
Join Date: Nov 2007
I removed it already , not usable after some time. Texting becomes sluggish and the scrolling gets slower :( , maybe on a 32b it is working better but for a 32a stay away from it. Well at least it's good to get a impression of Motoblur but still the HTC Sense is much better.
 
rey424
Old
#68  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 56
Join Date: Oct 2009
Location: chicago
anyone home......
 
wisedroid
Old
#69  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Oct 2009
This rom is my favourite, i hope someone will finaly make the wifi works
====================================
AirTel Magic 32a
  • Amon Ra Recovery 1.2.3
  • Cyanogen 4.2.3.1 & Casense 1.1
  • Quick Interchangeable ROM with Nandroid
  • Fat32 partition fans
====================================
 
PremierITA
Old
#70  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 237
Join Date: Sep 2007
is motorola blur rom porting abandoned?
HTC Magic 32A
SPL: 1.33.2010
Radio: 3.22.20.17
Recovery: Amon Ra's 1.6.2H
ROM: CyanogenMod 5.0.8

Tags
32a, blur, moto, rom
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...