FORUMS

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

[ROM][32a] MotoBlur for HTC Magic 32a devices

262 posts
Thanks Meter: 1
 
By Radix999, Senior Member on 9th October 2009, 10:52 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
14th October 2009, 04:06 AM |#61  
Member
Flag Pune
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by KingJaffe

it aborts soon as i choose the update. i have install 0.1 before. do i need to have 0.1 to install 0.6 then install 0.2?

Can u give me some infomation of your phone? Like i have in my signature?

If your phone doesn't have any obstacle, maybe there is some secret in how i did. These are how it happened.

1. Flush radix's 0.1 after wipe.
2. without reboot, flush radix's 0.2.
3. Reboot and using radix's 0.2 for a while includes few reboot.
4. Flush drizzy's 0.5 without wipe. I just forgot to wipe /data, but installing process said "formatting data". So, it might be wiped.
5. Without reboot, flush radix's 0.2 (no wipe).
6. Reboot and using it.
7. Flush drizzy's 0.6 without wipe. It did not say "fotmatting data". It said coping files...
8. Without reboot, flush radix's 0.2 (no wipe).
9. Reboot and using it.

I don't think this is a part of secrets, but my sdcard is goldcard.
 
 
14th October 2009, 03:49 PM |#62  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Smile
Expect for more perfect version
14th October 2009, 06:25 PM |#63  
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by setupr

Can u give me some infomation of your phone? Like i have in my signature?

If your phone doesn't have any obstacle, maybe there is some secret in how i did. These are how it happened.

1. Flush radix's 0.1 after wipe.
2. without reboot, flush radix's 0.2.
3. Reboot and using radix's 0.2 for a while includes few reboot.
4. Flush drizzy's 0.5 without wipe. I just forgot to wipe /data, but installing process said "formatting data". So, it might be wiped.
5. Without reboot, flush radix's 0.2 (no wipe).
6. Reboot and using it.
7. Flush drizzy's 0.6 without wipe. It did not say "fotmatting data". It said coping files...
8. Without reboot, flush radix's 0.2 (no wipe).
9. Reboot and using it.

I don't think this is a part of secrets, but my sdcard is goldcard.

sure i can when i get home. are u looking for stock device info. and/or what rom and recovery im using?
14th October 2009, 07:13 PM |#64  
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by setupr

Can u give me some infomation of your phone? Like i have in my signature?

If your phone doesn't have any obstacle, maybe there is some secret in how i did. These are how it happened.

1. Flush radix's 0.1 after wipe.
2. without reboot, flush radix's 0.2.
3. Reboot and using radix's 0.2 for a while includes few reboot.
4. Flush drizzy's 0.5 without wipe. I just forgot to wipe /data, but installing process said "formatting data". So, it might be wiped.
5. Without reboot, flush radix's 0.2 (no wipe).
6. Reboot and using it.
7. Flush drizzy's 0.6 without wipe. It did not say "fotmatting data". It said coping files...
8. Without reboot, flush radix's 0.2 (no wipe).
9. Reboot and using it.

I don't think this is a part of secrets, but my sdcard is goldcard.

sapphire pvt 32a ship s-on H
hboot-1.33.0009 (sapp5000)
cpld-12
radio-3.22.20.17
16th October 2009, 09:26 AM |#65  
Senior Member
Thanks Meter: 138
 
More
I just tried Drizzys 0.7 Port together with Radix999 0.2 Patch , it works although it is VERY slow , not usable for daily use (at least not for me) it speeds up after the first 2 Reboots but still ... Zzzzzz , maybe if someone can look inside and Port it to the 32a it speeds more up ? I leave it for some Hours now at see than if it's getting faster.
16th October 2009, 03:30 PM |#66  
OP Senior Member
Flag Perth
Thanks Meter: 1
 
More
Yeah, I haven't seen any improvement from Drizzy's initial release really.. which is what 0.1 is based on.

Most of the stuff Drizzy has added is not useful to us 32a users at all - apps2sd/compcache/etc..

We just need wifi/bt really - we don't need much else - but I don't think anyone's figured that out yet.

Unless wifi/bt gets sorted out, I think this rom will remain shelved. Use the 0.2 as a kernel port for any new roms - as long as his ramdisk doesn't change too much it should continue to work.
16th October 2009, 03:58 PM |#67  
Senior Member
Thanks Meter: 138
 
More
I removed it already , not usable after some time. Texting becomes sluggish and the scrolling gets slower :( , maybe on a 32b it is working better but for a 32a stay away from it. Well at least it's good to get a impression of Motoblur but still the HTC Sense is much better.
10th November 2009, 12:15 AM |#68  
Member
Flag chicago
Thanks Meter: 0
 
More
anyone home......
19th November 2009, 01:34 AM |#69  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
This rom is my favourite, i hope someone will finaly make the wifi works
19th November 2009, 01:46 PM |#70  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
is motorola blur rom porting abandoned?
26th November 2009, 04:00 PM |#71  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Hey Radix999, I don't know if this is of any help, but http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=584321 might be the answer to the wifi thingy?

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
32a, blur, moto, rom
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes