Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,888 Members 52,759 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Help Needed...SPL 1.22

Tip us?
 
rsloader
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Aug 2008
Default Help Needed...SPL 1.22

Hey guys,

I'm getting impatient with the release of 6.5 in Australia, so when looking into performing the HARD SPL for my device, what I could find was the details for 1.17 and 1.19.

But my device when I goi in to the tri colour screen is

Code:
Select Code
MAPL130
SPL - 1.22.0000
MicroP-Maple (LED) v6
ENGID 0x2
PCBID 0x80
PanelInfo 15-0x2
Any help would be great
 
rocksford77
Old
#2  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 33
Join Date: Sep 2007
Default Help

Hi, I am having the same issue. Splash screen on HTC Snap (Telstra) says SPL 1.22 and I cannot HardSPL with Jocky's 1.17 and 1.19.
I need to hardSPL my unit so I can use other roms. Any help will be appreciated. Thanks.
 
tickford
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Dec 2007
I am looking to buy this on Telstra myself so would be interested to see this happen - running a generic 6.5 ROM would be cool..... I used to have a Touch Pro so am familiar with flashing the ROM etc but it seems the community is a little smaller for Windows Smartphones.

From the demo I played with at T Life the Telstra branding did not seem that bad (not on shortcuts or anything annoying like that) - just a Bigpond link when scrolling on the homepage. I really liked the trackball too.... will have to think about whether I want to join the dark side (Telstra ) tonight....
 
rsloader
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Aug 2008
I actually find the Telstra Branding really annoying as I can't remove the pre installed programs either such as Foxtel.

So please save me from a 6.5 Telstra Branded Phone!
 
tickford
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Dec 2007
Quote:
Originally Posted by rsloader View Post
I actually find the Telstra Branding really annoying as I can't remove the pre installed programs either such as Foxtel.

So please save me from a 6.5 Telstra Branded Phone!
Isn't that just a shortcut icon in the menus? What other branding is there? I want to get one tomorrow but not if branding is that bad
 
rsloader
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Aug 2008
Quote:
Originally Posted by tickford View Post
Isn't that just a shortcut icon in the menus? What other branding is there? I want to get one tomorrow but not if branding is that bad
Yeah once you have changed the default home screen, they only appear in the menu, but I find it annoying when you need to scroll through them to get to what you actually want to.

But I still would love some help with my problem. As I can't seem to find a solution.
 
tickford
Old
(Last edited by tickford; 14th October 2009 at 11:10 AM.)
#7  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Dec 2007
Thanks for that. Hopefully somebody can help us Telstra version folk out
 
Wiz
Old
#8  
Wiz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 837
Join Date: Nov 2003
Location: Amsterdam

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by tickford View Post
Thanks for that. Hopefully somebody can help us Telstra version folk out
Wait for a new HardSPL, that's your only option. It seems that HTC has been busy locking down the base even more. SPL 1.2x also is preventing devices that did successfuly HardSPL from running the new rom upgrades. My hunch is that we'll be seeing a HardSPL 1.24 soon.
__________________________________________________ _________________

HTC One M8 16Gb - Gun Metal Grey - SuperCID - S-OFF - AHRD 10.0 Dalvik
__________________________________________________ _________________
If you value custom ROM development, demonstrate it please ...
https://www.dropbox.com/s/y6kzfdjx72ijbbb/androidrevrec2.png
 
rsloader
Old
#9  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Aug 2008
Quote:
Originally Posted by Wiz View Post
Wait for a new HardSPL, that's your only option. It seems that HTC has been busy locking down the base even more. SPL 1.2x also is preventing devices that did successfuly HardSPL from running the new rom upgrades. My hunch is that we'll be seeing a HardSPL 1.24 soon.
Ok then!

Hope you are right!
 
jockyw2001
Old
#10  
Recognized Developer
Thanks Meter 21
Posts: 1,500
Join Date: May 2007
I think the newer radio version prevents the sspl (jumpspl) from loading, because the radio writeprotects the required memory area. I will develop a test to verify that.
Happily accepting donations for free SIM/Security unlockers, FrankenKaiser unbricker for Kaiser "Radio From Hell", Herald unbricker, Excalibur & Shadow WiFi fix, many SPLs (e.g. Vox, Excalibur, Shadow, Kaiser, Niki, Diamond) and generation of sim unlockcodes for many HTC models (Excalibur, Vox, Elf/Elfin, Gene, Startrek, Oxygen, etc). Proud member of the Diamond Project Team
http://forum.xda-developers.com/image.php?type=sigpic&userid=487710&dateline=11901  94891

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Cell Phone SIM Unlock Bill Just Steps Away from President’s Desk

For all those who believe that Cinderella stories don’t actually … more

Get Your Cargo to its Destination in 4×4 Military Operations Reborn

Racing games have evolved quite a bit since the days of Pole … more

Automate Your Device with Sfen

Changing the profile of yourdevice manually is now long forgotten. Since the advent of Android automation … more