Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,547 Members 45,876 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Windows Mobile Unlock Screen

Tip us?
 
sklinger
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 82
Join Date: Aug 2009
Question Windows Mobile Unlock Screen

Do any of you who are more smart than me (all of you,) know of a .cab with the standard winmo 6.5 lock screen? The ROM I am running overwrites it with a more bland looking screen. Thanks for any and all help.
 
dwizzy130
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 742
Join Date: Nov 2007
Quote:
Originally Posted by sklinger View Post
Do any of you who are more smart than me (all of you,) know of a .cab with the standard winmo 6.5 lock screen? The ROM I am running overwrites it with a more bland looking screen. Thanks for any and all help.
Do you have the htc version of the lockscreen? Or is it the old style ulock softkey and then ugly old style unlock button..?

dwizzy130
 
sklinger
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 82
Join Date: Aug 2009
The HTC, I believe. It has a white and black color scheme with rows of square number and a large rectangular unlock button. It's not the classic style with the rounded buttons, owner info, and softkey unlock.

I would like the rounded buttons with the contacts and mail shortcuts in the row of the unlock button.
 
dwizzy130
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 742
Join Date: Nov 2007
Quote:
Originally Posted by sklinger View Post
The HTC, I believe. It has a white and black color scheme with rows of square number and a large rectangular unlock button. It's not the classic style with the rounded buttons, owner info, and softkey unlock.

I would like the rounded buttons with the contacts and mail shortcuts in the row of the unlock button.
Ok sweet. I have a fix for that. Install and soft reset.

dwizzy130
 
sklinger
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 82
Join Date: Aug 2009
Quote:
Originally Posted by dwizzy130 View Post
Ok sweet. I have a fix for that. Install and soft reset.

dwizzy130
Shoot... Installed and both "Classic" and "Default" look like "Classic" now. I wonder if I borked things up when I installed and then uninstalled Dusk_6.5_Lockscreen_v3.0.CAB in an attempt to get something closer to the look of the "Default".

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=530981
 
sklinger
Old
#6  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 82
Join Date: Aug 2009
Default Fix!

It appears that NRG uses a registry key to redirect the lockscreen to C:\Windows\Lockscreen as opposed to the default (or I think default) C:\Windows

Restore Lock Screen - HKLM\Security\Shell\Lock\CustomLockScreensPath set to \Windows

Restarted my device and I had the old lockscreen keypad back as opposed to the HTC Leo keypad.
 
bnakid
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: Jun 2010
Location: Minneapolis
OMG! Spent hours trying to get my lock screen back to normal and I was ready to do a hard reset. Followed all the above worked and love having the slider lock back.
I too tried using one of the Dusk themes and it messed up some of my settings (and never worked for me). Cannot get it all uninstalled either - irritating!
Many thanks!
 
snig72
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: Feb 2010
Location: topeka
Quote:
Originally Posted by sklinger View Post
It appears that NRG uses a registry key to redirect the lockscreen to C:\Windows\Lockscreen as opposed to the default (or I think default) C:\Windows

Restore Lock Screen - HKLM\Security\Shell\Lock\CustomLockScreensPath set to \Windows

Restarted my device and I had the old lockscreen keypad back as opposed to the HTC Leo keypad.
can i use that path to change my lockscreen background? i'm using the dusk 6.5 lockscreen 3.0 too but want it over a different background than my dusk ga wallpaper. have tried changing the stwater cpr. but that changes the wallpaper too.
 
stevedebi
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 242
Posts: 3,304
Join Date: Sep 2005
Location: Los Angeles
Quote:
Originally Posted by dwizzy130 View Post
Do you have the htc version of the lockscreen? Or is it the old style ulock softkey and then ugly old style unlock button..?

dwizzy130
For those of us NOT using Sense 2.x, the old style screen makes some sense, because it shows the home screen - which has plugins showing information even while locked.

Having said that, I am still using the newer "slider" unlock with my SPB Pocket Plus.
Phone: HTC One M8 T-Mobile, Stock ROM KitKat
Tablets: Lenovo IdeaPad A2019 9" Tablet / ICS | Dell Venue 7" Tablet / JB
Laptop: Toshiba Satellite T925u / Windows 8.1
Former Phones: Ericsson T-28, Ericsson R600 World, T-Mobile Windows Phone, HP 6310, Sony-Ericsson M600, HTC Pharos, Asus P527, HTC Tilt2, HTC HD2, HTC Amaze, HTC M7

Tags
lock, unlock
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Play Your Hits and Learn the Lyrics with NextGen Music Player

There are plenty of music players for Android available in Play Store. They … more

Control Your Toast Notifications with SlicedToasts

Toasts are delicious, even in their Android flavor. In Android, toast doesn’t lead … more

Rotation Lets You Take Full Control of Your Device’s Orientation Settings

To be brutally honest, the native options for screen … more

Change the Alarm Icon in the Status Bar with Xposed

It’s hard to find a more hated object than your alarm clock. They wake us up nearly … more