FORUMS

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

Google To Launch Next Gen Android One On July 14

The first gen of Android One devices to be launched in India in September 2014 were … more

How About Apps2Sd

5 posts
Thanks Meter: 0
 
By Viltran, Junior Member on 7th November 2009, 09:58 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
just wondering if anyone has tried app2sd with the cmda version, getting my wife a sprint hero and was just wondering what is availble for it before we go buy it. Me personally Dream G1
 
 
7th November 2009, 04:57 PM |#2  
Senior Member
Flag illinois
Thanks Meter: 60
 
More
No, root would be required, and is not possible currently with the CDMA Hero.
7th November 2009, 08:08 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 51
 
More
Quote:
Originally Posted by jmhalder

No, root would be required, and is not possible currently with the CDMA Hero.

It's possible to root
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=581425
7th November 2009, 08:44 PM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
Donate to Me
More
yup apps2sd works great
7th November 2009, 10:59 PM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
can you explain on how it works and how you install it?
7th November 2009, 11:58 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
Donate to Me
More
its on the market appstosd, you can use that to format your card or you can do it manually either using the ported command or any gui.

then the app takes it from there
8th November 2009, 04:06 AM |#7  
Recognized Developer
Flag Walnutport, PA
Thanks Meter: 41
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by nelson8403

its on the market appstosd, you can use that to format your card or you can do it manually either using the ported command or any gui.

then the app takes it from there

If you install a recovery image then that can do it for you as well. As for the apps2sd apk on the market. I had tried that but it didnt work. And when I try to follow the directions from the Dream forum that I used to follow I need Busybox. I try to install that and it doesnt work. How did you get apps2sd working?
8th November 2009, 05:17 AM |#8  
kylez64's Avatar
Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 2
 
Donate to Me
More
I made a script for this a long time ago for the g1 ill try to find it
8th November 2009, 05:33 AM |#9  
Recognized Developer
Flag Walnutport, PA
Thanks Meter: 41
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kylez64

I made a script for this a long time ago for the g1 ill try to find it

That would be awesome but does it need Busybox? That's the problem I am having. I can follow the old instructions to the t but without busybox I cant seem to do any of them.
8th November 2009, 05:38 AM |#10  
WhiteWidows's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 137
 
More
I can't get it to work via the appstosd aol on the market. Nore can partition my 8th class 4 as card using this app. Should I just use gparted the try it. What size should the ex2 partition be?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes