Battery Charged in 30 Seconds? Maybe in 2016

Phones and tablets are getting more and more power hungry with each passing generation. Their … more

ZArchive Manages Your File Archives

Today smartphones are quite powerful devices that can handle multiple processes at once. In fact, some of … more

Regain Double Tap to Wake Functionality on the Nexus 6

A few months ago, Google announced its newest flagship device, the Nexus 6, alongside … more

Clean Your Recent Apps – XDA Xposed Tuesday

In this day and age, you have quite a few apps installed and running on your Android … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

Treo Pro GSM HardSPL Final Test

OP cmonex

11th November 2009, 04:32 PM   |  #11  
NightRaven's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
523 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Quote:
Originally Posted by vladimir2989

Correction: IT WORKED !!!

i had to enter bootloader by pressing and hold the Camera button and the Power button, then reset button (b4 i just entered it through utility)

im happy


now who is making WM6.5 here ?

I dont own a Treo Pro. However, if someone can provide a raw dump of a GSM Treo Pro, I'll build a rom kitchen and post it here.
11th November 2009, 04:40 PM   |  #12  
vladimir2989's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 5
 
437 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
if u give me, step-by-step guide how to get RAW dump i'll do it... and where can i download all the tools ...
11th November 2009, 04:53 PM   |  #13  
NightRaven's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
523 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Download ItsUtils from here, and extract the zip.
http://nah6.com/itsme/itsutilsbin-20090515.zip
Connect your Treo Pro using ActiveSync or WMDC
Run these commands. The first time you run them, you will have to allow a dll to run on your device. Just follow the on screen prompts.
pdocread.exe -w -d FLASHDR -b 0x800 -p Part00 0 0x31f000 Part00.raw
pdocread.exe -w -d FLASHDR -b 0x800 -p Part01 0 0x3c0000 Part01.raw
pdocread.exe -w -d FLASHDR -b 0x800 -p Part02 0 0x4d40000 Part02.raw
pdocread.exe -w -d FLASHDR -b 0x800 -p Part03 0 0x6980000 Part03.raw
11th November 2009, 05:29 PM   |  #14  
Senior Member
Flag Zapopan
Thanks Meter: 10
 
131 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
More
Quote:
Originally Posted by NightRaven

Download ItsUtils from here, and extract the zip.
http://nah6.com/itsme/itsutilsbin-20090515.zip
Connect your Treo Pro using ActiveSync or WMDC
Run these commands. The first time you run them, you will have to allow a dll to run on your device. Just follow the on screen prompts.
pdocread.exe -w -d FLASHDR -b 0x800 -p Part00 0 0x31f000 Part00.raw
pdocread.exe -w -d FLASHDR -b 0x800 -p Part01 0 0x3c0000 Part01.raw
pdocread.exe -w -d FLASHDR -b 0x800 -p Part02 0 0x4d40000 Part02.raw
pdocread.exe -w -d FLASHDR -b 0x800 -p Part03 0 0x6980000 Part03.raw

download site posted is not working
11th November 2009, 05:36 PM   |  #15  
vladimir2989's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 5
 
437 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
http://uploading.com/files/b3346f99/Part00.raw/ - Part00.raw

http://uploading.com/files/1mf8m9f2/Part01.raw/ - Part01.raw

uploading the rest now....
11th November 2009, 06:20 PM   |  #16  
vladimir2989's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 5
 
437 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
http://uploading.com/files/16ema238/Part02.raw/ - Part02.raw
11th November 2009, 06:32 PM   |  #17  
NightRaven's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
523 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
They are downloading now.
11th November 2009, 06:56 PM   |  #18  
Junior Member
Thanks Meter: 6
 
22 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
I'll be glad to help out with this too, when I get home from work. Can we use the existing ROMS available, or are those specifically for CDMA?
11th November 2009, 07:02 PM   |  #19  
NightRaven's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
523 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Quote:
Originally Posted by jasphair

I'll be glad to help out with this too, when I get home from work. Can we use the existing ROMS available, or are those specifically for CDMA?

Those are specifically for CDMA.
11th November 2009, 07:11 PM   |  #20  
vladimir2989's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 5
 
437 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
http://uploading.com/files/2a6fab9d/Part03.raw/ - Part03.raw


is that all u need NightRaven ?

Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes