Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Auto mobile data setting config on tilt2?

OP Ashwm

11th November 2009, 12:13 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
64 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
When I was using X1, whenever I insert different carrier's sim, X1 will wait a little and auto config all the seetings needed for mobile data.
AT&T's Tilt2 however does not do this, and as I travel alot, manually inputting every settings a much trouble.

It there a way to make the tilt2 able to auto config again?
Reg edit? a cab? or flash a custom rom?

Thanks in advance.
12th November 2009, 03:38 AM   |  #2  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
64 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Nobody knows?
12th November 2009, 04:23 AM   |  #3  
zelendel's Avatar
Moderator Committee - The Dark Knight
Flag Watching from the Shadows
Thanks Meter: 11,810
 
15,299 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Ashwm

Nobody knows?


yes if you flash a custom rom it will detect a new sim and config for new sim
12th November 2009, 09:46 PM   |  #4  
ButtonBoy's Avatar
Senior Member
Flag Airports
Thanks Meter: 40
 
276 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
Mine "just works". I plug in my T-MoUK sim, and it reconfigs. Revert to the ATT-US sim, and it reconfigs again.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes