5,599,394 Members 38,092 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

The application has stopped unexpectedly please try again!

Tip us?
 
johnboywilson
Old
#1  
johnboywilson's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 10
Posts: 310
Join Date: Jun 2007
Location: Leeds
Default The application has stopped unexpectedly please try again!

I`m getting this message with every app i have installed when my phone starts up. The only thing i have done is remove the memory card and this has happened since.
It started last week and i had to wipe my sd card and reinstall everything.
I dont want to have to do this again.
I have a rooted hero with MCR 2.9 with apps2sd.
Current Phones: HTC One, S3, SE Xperia X10i.
Current Tablet: Nexus 7
 
kendong2
Old
#2  
kendong2's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 50
Posts: 1,587
Join Date: Sep 2009
mind telling us which application? tried to reinstall it?
 
johnboywilson
Old
#3  
johnboywilson's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 10
Posts: 310
Join Date: Jun 2007
Location: Leeds
Just been looking into it a bit more.
The errors i get are with apps that start when the phone boots up.
If i open ANY apps up once the phone has booted up it will give the same error for those too.
Power manager, astro, afirewall, google maps, y5 battery saver, phone tools.
All come up with the errors when it starts.
Current Phones: HTC One, S3, SE Xperia X10i.
Current Tablet: Nexus 7
 
kendong2
Old
#4  
kendong2's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 50
Posts: 1,587
Join Date: Sep 2009
Quote:
Originally Posted by kendong2 View Post
tried to reinstall it?
10characters
 
johnboywilson
Old
#5  
johnboywilson's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 10
Posts: 310
Join Date: Jun 2007
Location: Leeds
10characters ?
Yes it works if i reinstall them like i said i had to do last time it did this.
But reinstalling 30+ apps is a pain.
I just really wanted to know why its done this.
Current Phones: HTC One, S3, SE Xperia X10i.
Current Tablet: Nexus 7
 
kendong2
Old
#6  
kendong2's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 50
Posts: 1,587
Join Date: Sep 2009
i wouldn't know of any other way. this prohably happened because you removed your sdcard while using apps2sd. don't remove it. you can use the usb-cable to copy stuff from/to your sdcard at any time, works fine.
 
soulehmoo
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 108
Join Date: Aug 2009
yeah its a good idea to not remove your sdcard when apps2sd is being used.
Samsung Galaxy Note
Kingdroid Notemania 4.4

---------------------------- OLD
HTC Hero
Rom : MCR 2.8
Radio : 63.18.55.06IU_6.35.08.22
Kernel : Teknologist 1.8
8gb Trancend Class 6
 
k.aalai
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 182
Join Date: Oct 2009
I am getting this problem with quick office. How can i reinstall this?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...