LG to Release Octa-Core “Nuclun” SoC in the LG G3 Screen

LG is set to follow the likes of Samsung and other manufacture its own … more

Lockdown Pro 2 Brings Material Design and Media Support

Back in March of this year, we took a look at a rather innovated security application … more

Mural Watchface Brings 500px to Android Wear

On a traditional watch, you can’t really do too much to change its appearance once … more

Android 5.0 Favorite Features, Release November 3rd? – XDA TV

Google Confirms Android 5.0 Lollipop for November 3rd! That and much more … more
Post Reply

How to activate the nice Bluetooth screen?

OP erickkist

12th November 2009, 04:28 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
I need help with this.
accidentally I started a screen for managing bluetooth devices on my HTC hd2. It has 3 tabs and has nice icons. In one tab I could set my device to be discoverable and for how long.
I wrote 'accidentally' because I can not find a way to get back to this screen.
I do not know whether the screen is a Mobile 6.5 screen or HTC Sense, but it is / was very usefull.

Does someone know how to access that screen? (it would help me to start and stop discoverable option quickly).

Thanks
12th November 2009, 04:32 PM   |  #2  
Member
Flag California
Thanks Meter: 1
 
91 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
There could be a shorter way to it, I'm not sure, but you can get to it from the settings tab on sense - menu (bottom-right 'soft key') - All Settings - Bluetooth
12th November 2009, 04:44 PM   |  #3  
Robrecht's Avatar
Senior Member
Flag Antwerpen
Thanks Meter: 23
 
307 posts
Join Date:Joined: Apr 2005
Donate to Me
More
Or you could go to the Comm Manager (second icon from the top on Sense's settings tab) and tap on the BT icon (not the switch).
12th November 2009, 06:33 PM   |  #4  
Member
Flag California
Thanks Meter: 1
 
91 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Quote:
Originally Posted by Robrecht

Or you could go to the Comm Manager (second icon from the top on Sense's settings tab) and tap on the BT icon (not the switch).

On mine, that doesn't go to the screen with the three tabs that the op is asking for.
12th November 2009, 07:20 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
Quote:
Originally Posted by robertlewisca

On mine, that doesn't go to the screen with the three tabs that the op is asking for.

Yes, that is my point. when i do this, hd2 goes in search mode.
12th November 2009, 07:24 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
Quote:
Originally Posted by robertlewisca

There could be a shorter way to it, I'm not sure, but you can get to it from the settings tab on sense - menu (bottom-right 'soft key') - All Settings - Bluetooth

Thank-you. this is the way.
12th November 2009, 07:24 PM   |  #7  
Member
Flag California
Thanks Meter: 1
 
91 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Quote:
Originally Posted by erickkist

Yes, that is my point. when i do this, hd2 goes in search mode.

If you look at my original response, you can get to the screen you want.
12th November 2009, 07:28 PM   |  #8  
htc-hd2's Avatar
Senior Member
Flag Almere
Thanks Meter: 32
 
288 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
It's BTManager.exe that you are after.
You will find it in the Windows directory.
It will only work when BT is on and when it's paired with at least one "unit"

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in HD2 General by ThreadRank