FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

20 Clocks for Max Manila 2.519202525

2,181 posts
Thanks Meter: 615
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
These are 20 clocks compatible with Max Manila Theme 2.5 for TF3D 2.519202525
together with hands+preview images

DOWNLOAD



















THESE CLOCKS WERE SHIPPED WITH THE EARLY VERSIONS OF MAX MANILA, I MODIFIED THEM TO BE COMPATIBLE WITH MANILA 2.519202525 AND REPACKED THEM INTO CABS
Last edited by jaguaralani; 20th December 2009 at 01:20 AM.
 
 
13th November 2009, 09:19 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
any screen shots?
13th November 2009, 09:29 AM |#3  
MykeChester's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag Earth
Thanks Meter: 17
 
More
screenshots would be nice...
13th November 2009, 09:50 AM |#4  
jaguaralani's Avatar
OP Senior Member
Flag Perth
Thanks Meter: 615
 
Donate to Me
More
Hey !

Screenshots are there, just wait till they get loaded !
13th November 2009, 10:11 AM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
oh...really pretty nice! thanks for sharing!
13th November 2009, 05:31 PM |#6  
syahmanowar's Avatar
Senior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 1
 
More
Hail jaguaralani!

Thanx for sharing this.
Keep up the great work!
13th November 2009, 06:21 PM |#7  
zooklov's Avatar
Senior Member
Flag Grand Bourg
Thanks Meter: 3
 
More
doesn't work
i tried to install cab "simple". Nothing changed.

don't know what went wrong.

Any idea ?
14th November 2009, 12:08 AM |#8  
jaguaralani's Avatar
OP Senior Member
Flag Perth
Thanks Meter: 615
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by zooklov

i tried to install cab "simple". Nothing changed.

don't know what went wrong.

Any idea ?

this is NOT A STANDALONE SOFTWARE , u have to install MAX MANILA first then the clocks
14th November 2009, 01:07 AM |#9  
BigE's Avatar
Senior Member
Flag Southern CA
Thanks Meter: 186
 
More
semi noob qustion
I have Max Manila installed. when i install clock cabs, it does not ask me where to install, and it does not make a difference... Reset did not do anything either. Do I miss something?

I am running T2M 23088 ROM.. (PDAVIET) . Is this the reason?

BigE
14th November 2009, 01:52 AM |#10  
jaguaralani's Avatar
OP Senior Member
Flag Perth
Thanks Meter: 615
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by BigE

I have Max Manila installed. when i install clock cabs, it does not ask me where to install, and it does not make a difference... Reset did not do anything either. Do I miss something?

I am running T2M 23088 ROM.. (PDAVIET) . Is this the reason?

BigE

the Clock installs itself to the phone memory by default so there is no need to choose where to install, this is first, secondly, what is your manila version ?, these run on 2.5.19202525. I am running Miri R13
14th November 2009, 01:27 PM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
good
good,good,good!

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes