Learn How to Create an Old School Dialer

XDA is not only a great source for custom ROMs, kernels, and various modifications for numerous … more

USB Desktop Charger Roundup – XDA TV

Sometimes you learn one way to do something, and that’s the way you do it forever. You never … more

Samsung Galaxy Grand Duos Receives Early CM12 Port

Samsung Galaxy Grand is a dual-SIM phone with a 5 screen that was announced two years ago. … more

Google Adds New Features to Drive, Sheets, Slides and Docs

In the last few months, Google has been working very hard to adapt all its apps to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

NEW Clocks for Max Manila 2.5 -My Pewter's Modifications-Thanx to grzegorz10

OP jaguaralani

3rd December 2009, 02:59 AM   |  #1  
jaguaralani's Avatar
OP Senior Member
Flag Perth
Thanks Meter: 590
 
2,089 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
Donate to Me
More
These Max Modifications are based on Pewter's work by Gregorz10













Last edited by jaguaralani; 3rd December 2009 at 01:33 PM.
3rd December 2009, 11:15 PM   |  #2  
dbtomas's Avatar
Senior Member
Flag Denmark / Italy Pescara
Thanks Meter: 199
 
1,344 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
How do I change the clock type
4th December 2009, 01:54 AM   |  #3  
jaguaralani's Avatar
OP Senior Member
Flag Perth
Thanks Meter: 590
 
2,089 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dbtomas

How do I change the clock type



Install Max Manila first then install the cab
4th December 2009, 10:26 AM   |  #4  
ultimatepichu's Avatar
Senior Member
Flag Duisburg
Thanks Meter: 123
 
808 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
off topic but...

U're Malaysian!!! LoL. nice mod anyway!
4th December 2009, 11:07 AM   |  #5  
jaguaralani's Avatar
OP Senior Member
Flag Perth
Thanks Meter: 590
 
2,089 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ultimatepichu

off topic but...

U're Malaysian!!! LoL. nice mod anyway!

No Im not, only staying in Malaysia
Last edited by jaguaralani; 24th January 2010 at 04:44 AM.
24th January 2010, 03:49 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
After the clock cab installation, i need to do a soft reset correct?

Another question is, can I store all on the device and change them without deleting the previous ones?

Thanks
24th January 2010, 04:45 AM   |  #7  
jaguaralani's Avatar
OP Senior Member
Flag Perth
Thanks Meter: 590
 
2,089 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by iflysilver

After the clock cab installation, i need to do a soft reset correct?

Another question is, can I store all on the device and change them without deleting the previous ones?

Thanks


yes, either a soft reset OR restart Manila only ( Sense )
No, these will change the original clocks.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes