FORUMS

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850) Gets Android 5.0

An Android 5.0 Lollipop update is finally available to download for the Samsung Galaxy … more

Do You Use 4:3 or 16:9 in the Camera App?

Every person has their own method of taking the best photos on their devices, but which aspect … more

LG G4 XDA Forum Opened

LG’s latest & greatest is just a few hours away from launching, and with so many power users that are … more

Android Wear Close to Running on Samsung Gear 2

Android is an OS that can sometimes be ported to run on devices not designed to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Best radio for Kaiser on AT&T in California?

6th December 2009, 04:16 AM |#1  
dcarr622's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 142
 
More
Hello all, I've spent a lot of time trying different Radios on my Kaiser, but I've had some trouble. While I'm not certain my troubles are radio-caused, I know that when I got my phone (AT&T Tilt), I was able to make calls indoors without a problem and rarely experienced drop calls.

After flashing custom ROMs and different radios, my phone performs abysmally indoors and drops calls frequently. Other AT&T phones I have do not have these problems in the exact same locations.

Is there anyone out there who uses AT&T in California who might have some recommendations for the best performing radio? What radio did the AT&T Tilt's ship with?

Thanks in advance.
 
 
6th December 2009, 09:34 AM |#2  
stylez's Avatar
Retired Moderator & Assistant Forum Admin
Flag XDA Server Likes: The Art of War Hates: Cowards
Thanks Meter: 507
 
Donate to Me
More
Moved as not ROM Development..

The best you can do is try Radios as so many variables.. Also may be worth going back to stock ROM with stock Radio to see if a hardware issue if recently has started happening.
6th December 2009, 05:42 PM |#3  
dcarr622's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 142
 
More
Radio
Sorry for the wrong category...the Radio downloads are in the ROM dev section so I put it there without thinking

If I flash the stock ROM, will that automatically put me back to the stock Radio? What is, in fact, the stock Radio?
6th December 2009, 05:58 PM |#4  
stylez's Avatar
Retired Moderator & Assistant Forum Admin
Flag XDA Server Likes: The Art of War Hates: Cowards
Thanks Meter: 507
 
Donate to Me
More
No need to be sorry and if it wasn't a Sunday i would have probably just directed to the Radio thread "but from what you said you tried loads"

Stock ROMs come with Radios the WIKI holds stock ROMs
Last edited by stylez; 6th December 2009 at 06:01 PM.
8th January 2010, 11:24 PM |#5  
smd11873's Avatar
Junior Member
Flag Danbury, CT
Thanks Meter: 1
 
More
same problem in CT on ATT. Nothing but stock will work now. I have tried all radio combinations and they work for a little while and then stop.
9th January 2010, 05:44 AM |#6  
dcarr622's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 142
 
More
You say that they "stop" working? Very unusual for a Radio to outright "stop" working.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
at&t, california, kaiser, performance, radio
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes