Lollipop Leak for Sprint Galaxy S5, TWRP for Micromax Canvas Magnus – XDA TV

Android 5.0 Lollipop has been leaked for the Sprint … more

Velocity is Like OpenTable on Steroids

We all enjoy a night out with friends or our significant other from time to time. However, there is … more

Android Lollipop Lands for the Sony Xperia Z Ultra

The undisputed king of the beasts–at least in Sony’s current stable,is the … more

Android 5.0 Lollipop in 3D–EVO 3D, That Is!

It is that time of the year once again. Flowers bloom (or snow falls, depending on which … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Best radio for Kaiser on AT&T in California?

OP dcarr622

6th December 2009, 05:16 AM   |  #1  
dcarr622's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 142
 
1,613 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
Hello all, I've spent a lot of time trying different Radios on my Kaiser, but I've had some trouble. While I'm not certain my troubles are radio-caused, I know that when I got my phone (AT&T Tilt), I was able to make calls indoors without a problem and rarely experienced drop calls.

After flashing custom ROMs and different radios, my phone performs abysmally indoors and drops calls frequently. Other AT&T phones I have do not have these problems in the exact same locations.

Is there anyone out there who uses AT&T in California who might have some recommendations for the best performing radio? What radio did the AT&T Tilt's ship with?

Thanks in advance.
6th December 2009, 10:34 AM   |  #2  
stylez's Avatar
Retired Moderator & Assistant Forum Admin
Flag XDA Server Likes: The Art of War Hates: Cowards
Thanks Meter: 507
 
9,828 posts
Join Date:Joined: May 2008
Donate to Me
More
Moved as not ROM Development..

The best you can do is try Radios as so many variables.. Also may be worth going back to stock ROM with stock Radio to see if a hardware issue if recently has started happening.
6th December 2009, 06:42 PM   |  #3  
dcarr622's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 142
 
1,613 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
Radio
Sorry for the wrong category...the Radio downloads are in the ROM dev section so I put it there without thinking

If I flash the stock ROM, will that automatically put me back to the stock Radio? What is, in fact, the stock Radio?
6th December 2009, 06:58 PM   |  #4  
stylez's Avatar
Retired Moderator & Assistant Forum Admin
Flag XDA Server Likes: The Art of War Hates: Cowards
Thanks Meter: 507
 
9,828 posts
Join Date:Joined: May 2008
Donate to Me
More
No need to be sorry and if it wasn't a Sunday i would have probably just directed to the Radio thread "but from what you said you tried loads"

Stock ROMs come with Radios the WIKI holds stock ROMs
Last edited by stylez; 6th December 2009 at 07:01 PM.
9th January 2010, 12:24 AM   |  #5  
smd11873's Avatar
Junior Member
Flag Danbury, CT
Thanks Meter: 1
 
18 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
More
same problem in CT on ATT. Nothing but stock will work now. I have tried all radio combinations and they work for a little while and then stop.
9th January 2010, 06:44 AM   |  #6  
dcarr622's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 142
 
1,613 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
You say that they "stop" working? Very unusual for a Radio to outright "stop" working.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
at&t, california, kaiser, performance, radio
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes