FORUMS

Which Features from Apple Watch Do You Think Android Wear Will Copy?

The Apple Watch and Android Wear are both growing platforms. Now … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (May 15 – 22)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Android 5.1 for the Nvidia Shield Tablet is Out!

Nvidia is quite good at delivering updates in a timely fashion. The producer of famous … more

Other than XDA (of Course), What’s Your Favorite Site That Covers Android?

There is a number of other great sites that cover … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Sliding Input as Keyboard (SlideIT, Swype, ShapeWriter)

8th December 2009, 07:54 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hello,

I am looking for a replacement of the build in sw keyboard for my HD2. I liked the idea of sliding over the keyboards.

I found different sliding keyboards - the funny thing is that every company writes something about "patents" and unique

I tried already SlideIT and ShapeWriter, because both are available for testing. But it seems that swype is not available. I suppose it should just be bundled with pdas (e.g. omnia 2)

Now my questions:
- Are there other solutions available?

- How are the chances to have Swype on the HD2?

- I have stability problems with SlideIT on my HD2
(e.g. the screen area for SlideIT are not correctly drawn, and keeps
destroyd...)

Is there someone running SlideIT on the HD2 without problems?


Any other notes are welcome...

Best regards,

stefan



Links:

SlideIT (from dasur)
http://www.mobiletextinput.com/

ShapeWriter:
http://www.shapewriter.com/

Swype
http://www.swypeinc.com/
 
 
8th December 2009, 08:14 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I contacted Dsaur (SlideIT) yesterday ; below is a section of the emai I sent .

"I have stumbled on a problem, whilst trying to use my phone horazontaly in Opera or tryng to text message the SlideIT keyboard does not function correctly do you have a fix inplace for this?

At the moment this is the only thing stopping me making a purchase.

Many Thanks "

==> This is there reply !!


"Yes we will fix this bug and it will be corrected in our next demo release soon (about 2 weeks). Regards

Daniel"


I cant wait I really do like this Keyboard

Scuzzy
9th December 2009, 07:04 PM |#3  
inmatrixout's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
More
You can try a ported version of SWYPE
It is ported from Verizon's Omnia II (same resolution as HD2)

http://www.mediafire.com/file/ungnttnzmwa/Swype.cab

Working!!! Rom WWE 1.43
On NON-WWE ROMs you have to move the swype folder from your locale program files folder to /Program Files/

Source: modaco
Last edited by inmatrixout; 9th December 2009 at 10:05 PM.
9th December 2009, 07:13 PM |#4  
Karlos G's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by ronin1

same as you!

SlideIT is for sure amazing!
It has instantly increased my typing speed by 30-40%

http://mobiletextinput.com/

This is the best application ever seen!

Does it work ok for you?? I get this error.... (3)missing lang data!!!
9th December 2009, 08:23 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by inmatrixout

You can try a ported version of SWYPE
It is ported from Verizon's Omnia II (same resolution as HD2)

http://www.mediafire.com/file/ungnttnzmwa/Swype.cab

I haven't tried it myself yet!!!

Source: modaco

Did not work for me
9th December 2009, 08:36 PM |#6  
inmatrixout's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by umiss

Did not work for me

It is working! I just try it!!!

Smooth and awesome!!!

I don't know what is wrong with your device!
9th December 2009, 08:44 PM |#7  
fards's Avatar
Recognized Developer
Flag Currently Reverse Engineering 42
Thanks Meter: 979
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by umiss

Did not work for me

try soft resetting after install

it works here.
9th December 2009, 08:58 PM |#8  
-NRG-'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
More
Anyone got it to work an an non english rom? I have a Dutch HTC HD2 and it doesn't work..
9th December 2009, 09:15 PM |#9  
inmatrixout's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by -NRG-

Anyone got it to work an an non english rom? I have a Dutch HTC HD2 and it doesn't work..

on NON-WWE ROMs you have to move the swype folder from your locale program files folder to /Program Files/
9th December 2009, 09:32 PM |#10  
-NRG-'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
More
Thanks, it works now. Good to know!
All though i didn't find it as useful as i hoped.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes