How to Set a Video as Your Boot Animation

If you wish to make your phone truly unique, you may want to consider adding a nice boot animation. … more

TWRP for Nexus 6 and 9 Available, Unofficial CM12 Alpha for HTC Explorer! – XDA TV

Team Win Recovery Project for the Nexus 6 and Nexus … more

Jolla Tablet Announced: The Second Sailfish OS Device

A little over a year ago, Jolla released its first smartphone with the brand new Jolla … more

Android One Devices Get Unofficial CM12 Port

Android One was initially announced right before Android Lollipop. By releasing these cheap, yet … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Sliding Input as Keyboard (SlideIT, Swype, ShapeWriter)

OP SteWithPDA

8th December 2009, 08:54 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
Hello,

I am looking for a replacement of the build in sw keyboard for my HD2. I liked the idea of sliding over the keyboards.

I found different sliding keyboards - the funny thing is that every company writes something about "patents" and unique

I tried already SlideIT and ShapeWriter, because both are available for testing. But it seems that swype is not available. I suppose it should just be bundled with pdas (e.g. omnia 2)

Now my questions:
- Are there other solutions available?

- How are the chances to have Swype on the HD2?

- I have stability problems with SlideIT on my HD2
(e.g. the screen area for SlideIT are not correctly drawn, and keeps
destroyd...)

Is there someone running SlideIT on the HD2 without problems?


Any other notes are welcome...

Best regards,

stefan



Links:

SlideIT (from dasur)
http://www.mobiletextinput.com/

ShapeWriter:
http://www.shapewriter.com/

Swype
http://www.swypeinc.com/
8th December 2009, 09:14 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
I contacted Dsaur (SlideIT) yesterday ; below is a section of the emai I sent .

"I have stumbled on a problem, whilst trying to use my phone horazontaly in Opera or tryng to text message the SlideIT keyboard does not function correctly do you have a fix inplace for this?

At the moment this is the only thing stopping me making a purchase.

Many Thanks "

==> This is there reply !!


"Yes we will fix this bug and it will be corrected in our next demo release soon (about 2 weeks). Regards

Daniel"


I cant wait I really do like this Keyboard

Scuzzy
9th December 2009, 08:04 PM   |  #3  
inmatrixout's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
43 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
You can try a ported version of SWYPE
It is ported from Verizon's Omnia II (same resolution as HD2)

http://www.mediafire.com/file/ungnttnzmwa/Swype.cab

Working!!! Rom WWE 1.43
On NON-WWE ROMs you have to move the swype folder from your locale program files folder to /Program Files/

Source: modaco
Last edited by inmatrixout; 9th December 2009 at 11:05 PM.
9th December 2009, 08:13 PM   |  #4  
Karlos G's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
372 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
Quote:
Originally Posted by ronin1

same as you!

SlideIT is for sure amazing!
It has instantly increased my typing speed by 30-40%

http://mobiletextinput.com/

This is the best application ever seen!

Does it work ok for you?? I get this error.... (3)missing lang data!!!
9th December 2009, 09:23 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
289 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
Quote:
Originally Posted by inmatrixout

You can try a ported version of SWYPE
It is ported from Verizon's Omnia II (same resolution as HD2)

http://www.mediafire.com/file/ungnttnzmwa/Swype.cab

I haven't tried it myself yet!!!

Source: modaco

Did not work for me
9th December 2009, 09:36 PM   |  #6  
inmatrixout's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
43 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
Quote:
Originally Posted by umiss

Did not work for me

It is working! I just try it!!!

Smooth and awesome!!!

I don't know what is wrong with your device!
9th December 2009, 09:44 PM   |  #7  
fards's Avatar
Recognized Developer
Flag Currently Reverse Engineering 42
Thanks Meter: 813
 
5,636 posts
Join Date:Joined: Nov 2005
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by umiss

Did not work for me

try soft resetting after install

it works here.
9th December 2009, 09:58 PM   |  #8  
-NRG-'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
208 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Anyone got it to work an an non english rom? I have a Dutch HTC HD2 and it doesn't work..
9th December 2009, 10:15 PM   |  #9  
inmatrixout's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
43 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
Quote:
Originally Posted by -NRG-

Anyone got it to work an an non english rom? I have a Dutch HTC HD2 and it doesn't work..

on NON-WWE ROMs you have to move the swype folder from your locale program files folder to /Program Files/
9th December 2009, 10:32 PM   |  #10  
-NRG-'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
208 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Thanks, it works now. Good to know!
All though i didn't find it as useful as i hoped.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes