Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,676 Members 52,488 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Enjoy ROLEX, Tag Heuer, and and OMEGA Clocks on MaxManila

Tip us?
 
jaguaralani
Old
#1  
jaguaralani's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 582
Posts: 2,065
Join Date: Aug 2007
Location: Perth

 
DONATE TO ME
Default Enjoy ROLEX, Tag Heuer, and and OMEGA Clocks on MaxManila

I got many Requests to Post these valuable, expensive clocks for MaxManila

So here they are





 
liawkc
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 27
Join Date: Dec 2005
Nice job!!!

Confirm it works with Manila 2.5? Just run the .cab?
 
jaguaralani
Old
#3  
jaguaralani's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 582
Posts: 2,065
Join Date: Aug 2007
Location: Perth

 
DONATE TO ME
You have to Install MaxManila first
 
tichyb
Old
#4  
tichyb's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 135
Join Date: Mar 2009
Location: london
Thank you so much
 
iky10
Old
#5  
iky10's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 299
Join Date: Sep 2005
what version of maxmanilla do you install for manilla version 2.5.19211619 this is miri latest test rom
PRECiSi0N

Nokia Lumina 820 (awesome phone)
HTC HD7
HTC Touch HD2 - HyperROM HardCore v2.00
HTC Touch HD
I-mate SP5 - WM6.1

Thnx to OliNex and the Crew for creating the HardSPL for Touch HD
 
doudaix
Old
#6  
doudaix's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 111
Join Date: Jul 2007
Location: aix en provence
I believe it work on manila 2.5 latest version
 
jaguaralani
Old
#7  
jaguaralani's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 582
Posts: 2,065
Join Date: Aug 2007
Location: Perth

 
DONATE TO ME
This works on Manila 2.51920 and 1921 ( also tried on 2.51919 )

i am running it on Miri 14 ( Manila 2.51921 )
 
the_codee
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Feb 2008
thank you.
 
The Bee
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 4
Join Date: Dec 2008
Hi! Looks very nice! How do i know if it works in Dutty's H0 rom?
 
miniterror
Old
#10  
Account currently disabled
Thanks Meter 417
Posts: 3,607
Join Date: Feb 2009

 
DONATE TO ME
is it possible to have to clocks separate files to use whit the apllictation to deploy it
(hope it clear enough what i mean)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Return to Outer Space Outer Space with Ship Up Game

Since the release of Flappy Birds, we’ve had the “fortune” to see … more

Device Review: OnePlus One

Seemingly every day, there are a bunch of new devices being released. Some are budget devices and some are … more

Browse the Internet with the Innovative Atlas Web Browser

For the most part, Chrome, Firefox, and Dolphin Browser have no real rivals among … more

Choose from Over a Thousand Battery Styles with 3Minit Battery Mod

The battery style in stock Android looks pretty dull. It doesn’t … more