Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,732,428 Members 47,093 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Enjoy ROLEX, Tag Heuer, and and OMEGA Clocks on MaxManila

Tip us?
 
jaguaralani
Old
#1  
jaguaralani's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 582
Posts: 2,062
Join Date: Aug 2007
Location: Perth

 
DONATE TO ME
Default Enjoy ROLEX, Tag Heuer, and and OMEGA Clocks on MaxManila

I got many Requests to Post these valuable, expensive clocks for MaxManila

So here they are





 
liawkc
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 27
Join Date: Dec 2005
Nice job!!!

Confirm it works with Manila 2.5? Just run the .cab?
 
jaguaralani
Old
#3  
jaguaralani's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 582
Posts: 2,062
Join Date: Aug 2007
Location: Perth

 
DONATE TO ME
You have to Install MaxManila first
 
tichyb
Old
#4  
tichyb's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 131
Join Date: Mar 2009
Location: london
Thank you so much
 
iky10
Old
#5  
iky10's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 299
Join Date: Sep 2005
what version of maxmanilla do you install for manilla version 2.5.19211619 this is miri latest test rom
PRECiSi0N

Nokia Lumina 820 (awesome phone)
HTC HD7
HTC Touch HD2 - HyperROM HardCore v2.00
HTC Touch HD
I-mate SP5 - WM6.1

Thnx to OliNex and the Crew for creating the HardSPL for Touch HD
 
doudaix
Old
#6  
doudaix's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 111
Join Date: Jul 2007
Location: aix en provence
I believe it work on manila 2.5 latest version
 
jaguaralani
Old
#7  
jaguaralani's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 582
Posts: 2,062
Join Date: Aug 2007
Location: Perth

 
DONATE TO ME
This works on Manila 2.51920 and 1921 ( also tried on 2.51919 )

i am running it on Miri 14 ( Manila 2.51921 )
 
the_codee
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Feb 2008
thank you.
 
The Bee
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 4
Join Date: Dec 2008
Hi! Looks very nice! How do i know if it works in Dutty's H0 rom?
 
miniterror
Old
#10  
Account currently disabled
Thanks Meter 417
Posts: 3,607
Join Date: Feb 2009

 
DONATE TO ME
is it possible to have to clocks separate files to use whit the apllictation to deploy it
(hope it clear enough what i mean)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Run, Jump, and Shoot in Tales of Ciaxia

There are certain types of games that have become paramount of the portable gaming world. As we have … more

Samsung Gear Live Stock Firmware Image Pulled, Temp Root

Just yesterday,XDA Recognized Developer and TV ProducerAdamOutlertore apart … more

Draw a Line and Let Your Device Do the Rest with LineitApp

Over the years, since evenbefore Android entered the scene, we have striven to … more