5,594,653 Members 32,844 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

iplayer opera:config any 1 know the setting the phone came with "HD2"

Tip us?
 
pspec1
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 30
Join Date: Dec 2009
Default iplayer opera:config any 1 know the setting the phone came with "HD2"

Hi
To be able to view iplayer I changed my opera config and I didn’t write down the old config.

Could someone pop in to there config and post what it was.

Open opera
Type in to the http bar

Opera:config (without the http)

Scroll down to “user prefs”

Then scroll down to “Custom user-agent”

And tell me whats in the box it wil be like

. ?????Opera ????????HTC????HD2?????

There wont be any question marks but you get the point

Thanks
 
secoseco
Old
#2  
secoseco's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 374
Join Date: Mar 2006
Location: WWE
Hello

HTC_HD2_T8585 Opera/9.7 (Windows NT 5.1; U; en)
Galaxy Note GT-N7000
HTC HD2
HTC Cruise
Imate Jamin
 
turborider
Old
#3  
turborider's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 30
Posts: 1,121
Join Date: Dec 2009
Location: North London
read all the tweaks in here http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=583638
36. Get BBC iPlayer Mobile Website Working on HD2
The current Opera 9.7 version on the HD2 is not detected by the BBC iplayer website. Here is a modifcation to Opera preferences you can do to get it to work.
HLKM/Software/Opera/Prefs/User Prefs/Custom User-Agent
Change from HTC_HD2_T8585 Opera/9.7 (Windows NT 5.1; U; en) to HTC_Touch_HD_T8282 Now go to http://bbc.co.uk/mobile/iplayer. Videos are opened in your Streaming App on your phone.
works perfect i love it
 
pspec1
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 30
Join Date: Dec 2009
thanks guys
 
pspec1
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 30
Join Date: Dec 2009
is anyone else getting on the iplayer web page iplayer is currently haveing technical problems or is it just me. been getting the samething now for the last few days so I have yet to see it work.
 
ShaGGy_UK
Old
#6  
ShaGGy_UK's Avatar
Member
Thanks Meter 2
Posts: 42
Join Date: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by pspec1 View Post
is anyone else getting on the iplayer web page iplayer is currently haveing technical problems or is it just me. been getting the samething now for the last few days so I have yet to see it work.
Me too, i thought i had made a mistake editing the registry but after your post i guess their having problems?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Motorola Droid RAZR HD and M to Receive KitKat in a “Few More Weeks”

Verizon and Motorola shocked us all back in November when … more

[APK] YouTube Update to 5.6 Now Lets You Cast Live Video to Your Chromecast

Earlier today, we talked about how Google brought two new apps to … more

[OTA Captured] Android 4.4.2 Now Rolling Out to the AT&T Galaxy S 4 Active

A little under two months ago, AT&T started rolling out … more