FORUMS

Android M Code Name: Macadamia Nut Cookie

While the official name for the latest iteration of Android has yet to be revealed, the code … more

XDA Recap: This Week In Android (May 17 – 23)

Another week, another recap. The Sunday tradition marches on this week with a fresh … more

Huawei To Sell Honor Smartphones Via Indian Retail Outlets

World’s fourth largest smartphone maker Huawei plans to now sell its … more

Sunday Debate: Are Smaller Bezels Better or Worth It?

Bezels have been getting smaller and smaller as the years go by, and while devices … more
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread

[20.01.2011] WM6.5.3.10 (WMD Branch) Build 28244 WWE bikertibi edition

15th January 2010, 05:53 PM |#21  
Member
Flag Mountain View, CA
Thanks Meter: 2
 
More
Yes, the call history isn't working at all... useless for me, otherwise it would be a great ROM.
 
 
17th January 2010, 06:25 PM |#22  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Smile ..
hi mr. Bikertibi,

Congratz on your very2 fast rom!I just want to know if homescreen application(overclock omap) is not compatible with your rom?if i set frequency to 273Mhz, it will speed up our Prophet but after i suspend the devices and check back, it will revert to original 195 speed. I already ticked to overclock on startup but it still show 195 on TCPMP player. How can i permanent the speed so when i on back,it still running on 273Mhz speed instead of default speed? any tweak on regedit? Thanks for your help.

edit:i think i found it on omapclock thread.Thanks!
Last edited by metroe; 17th January 2010 at 06:36 PM.
18th January 2010, 05:27 AM |#23  
bikertibi's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by metroe

hi mr. Bikertibi,

Congratz on your very2 fast rom!I just want to know if homescreen application(overclock omap) is not compatible with your rom?if i set frequency to 273Mhz, it will speed up our Prophet but after i suspend the devices and check back, it will revert to original 195 speed. I already ticked to overclock on startup but it still show 195 on TCPMP player. How can i permanent the speed so when i on back,it still running on 273Mhz speed instead of default speed? any tweak on regedit? Thanks for your help.

edit:i think i found it on omapclock thread.Thanks!

install second today and start hspp here....
18th January 2010, 08:40 AM |#24  
Junior Member
Flag germany
Thanks Meter: 0
 
More
hi
call history in sp1 not work. how to correct this bug?
18th January 2010, 01:34 PM |#25  
maduuto's Avatar
Senior Member
Flag near Buxtehude
Thanks Meter: 15
 
More
wifi isnt working at me? i have28205 green SP1 ..
18th January 2010, 10:29 PM |#26  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
helo Mr Bikertibi,

Can i used omap overclock and put into titanium using CEhome editor ? if its compatible to use it? or do you have another omap overclock plugin?thanks
19th January 2010, 12:36 PM |#27  
malatyaspor's Avatar
Senior Member
Flag malatya
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by vahidmajazi

hi
call history in sp1 not work. how to correct this bug?


Quote:
Originally Posted by bikertibi

It is a bug from microsoft... I trayed to fix and work for me but I see don't work for all. We have to wait for a next release from microsoft that will fix this problems....

We have to wait
19th January 2010, 12:45 PM |#28  
Junior Member
Flag germany
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by malatyaspor

We have to wait

thanx alot
20th January 2010, 01:42 AM |#29  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by malatyaspor

We have to wait

about 2-3 day ago i open in advance setting and change some config and then i install new theme now history call can save it , i'm not sure what it solve the history problem but i forget what config i changed
21st January 2010, 01:59 AM |#30  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
for call history maybe problem with store is full and it not delete old history even we set up clean period 1 week , but when try delete some old history it have free store can save it in dialer, if i have more detail for this problem i post more
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes