Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,290 Members 53,219 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[20.01.2011] WM6.5.3.10 (WMD Branch) Build 28244 WWE bikertibi edition

Tip us?
 
FreeDee
Old
#21  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 56
Join Date: Oct 2007
Location: Mountain View, CA
Yes, the call history isn't working at all... useless for me, otherwise it would be a great ROM.
 
metroe
Old
(Last edited by metroe; 17th January 2010 at 06:36 PM.)
#22  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Dec 2009
Smile ..

hi mr. Bikertibi,

Congratz on your very2 fast rom!I just want to know if homescreen application(overclock omap) is not compatible with your rom?if i set frequency to 273Mhz, it will speed up our Prophet but after i suspend the devices and check back, it will revert to original 195 speed. I already ticked to overclock on startup but it still show 195 on TCPMP player. How can i permanent the speed so when i on back,it still running on 273Mhz speed instead of default speed? any tweak on regedit? Thanks for your help.

edit:i think i found it on omapclock thread.Thanks!
 
bikertibi
Old
#23  
bikertibi's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 615
Join Date: Dec 2007
Quote:
Originally Posted by metroe View Post
hi mr. Bikertibi,

Congratz on your very2 fast rom!I just want to know if homescreen application(overclock omap) is not compatible with your rom?if i set frequency to 273Mhz, it will speed up our Prophet but after i suspend the devices and check back, it will revert to original 195 speed. I already ticked to overclock on startup but it still show 195 on TCPMP player. How can i permanent the speed so when i on back,it still running on 273Mhz speed instead of default speed? any tweak on regedit? Thanks for your help.

edit:i think i found it on omapclock thread.Thanks!
install second today and start hspp here....
Samsung Galaxy Beam I8530
OS: Android 2.3.6 GINGERBREAD.XXLL1

O2 XDA Neo
IPL: 2.20.0001
SPL: 2.20.0001
GSM: 02.19.21
OS: WM6.5 Build 29077 bikertibi

Contributions:
- WM6.5.3 WMD
- WM6.5.1 COM5
- WM6.5.1 COM4
- WM6.5.1 COM3
- WM6.5.0 COM2
- WM 21815/21234
- My Little Green(WM6.1)
- Prophet Upgrade 2.6
- Prophet Kitchen 2.3
 
vahidmajazi
Old
#24  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 24
Join Date: Oct 2009
Location: germany
hi
call history in sp1 not work. how to correct this bug?
 
maduuto
Old
#25  
maduuto's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 251
Join Date: Oct 2009
Location: near Buxtehude
wifi isnt working at me? i have28205 green SP1 ..
 
metroe
Old
#26  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Dec 2009
helo Mr Bikertibi,

Can i used omap overclock and put into titanium using CEhome editor ? if its compatible to use it? or do you have another omap overclock plugin?thanks
 
malatyaspor
Old
#27  
malatyaspor's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 114
Join Date: Jul 2005
Location: malatya
Quote:
Originally Posted by vahidmajazi View Post
hi
call history in sp1 not work. how to correct this bug?

Quote:
Originally Posted by bikertibi View Post
It is a bug from microsoft... I trayed to fix and work for me but I see don't work for all. We have to wait for a next release from microsoft that will fix this problems....
We have to wait
In the name of Allah, Most Gracious, Most Merciful.

http://www.theholyquran.org/?x=s_main&kid=14
 
vahidmajazi
Old
#28  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 24
Join Date: Oct 2009
Location: germany
Quote:
Originally Posted by malatyaspor View Post
We have to wait
thanx alot
 
snoopper
Old
#29  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Oct 2007
Quote:
Originally Posted by malatyaspor View Post
We have to wait
about 2-3 day ago i open in advance setting and change some config and then i install new theme now history call can save it , i'm not sure what it solve the history problem but i forget what config i changed
 
snoopper
Old
#30  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Oct 2007
for call history maybe problem with store is full and it not delete old history even we set up clean period 1 week , but when try delete some old history it have free store can save it in dialer, if i have more detail for this problem i post more

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes