Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Classic - Sense(manila) - Titanium Today Toggle

OP copenhagen

17th January 2010, 04:25 AM   |  #1  
copenhagen's Avatar
OP Recognized Developer
Flag inside the Grid
Thanks Meter: 1,840
 
2,043 posts
Join Date:Joined: May 2005
Donate to Me
What it does:

This mortscript allows you to toggle from WM5 style (classic) to Titanium to HTC Sense (manila) and back.
Just ONE screen tap changes today flavors.

!!Non HTC Sense Manila devices - check my sig for a non manila version!!

Requirements:
1. The script assumes you have NoPlugingsToday and Mortscript installed to their default locations. Both can be found easily via web search, and are both free and commonly used.
2. Copy the .mscr to your \windows\ folder on your device and the .lnk file anywhere you want. Run via the .lnk (or make your own .lnk)
3. For the script to work right, before running it; set up your classic today plugins.
-switch to wm classic today; start/settings/personal/today/items (uncheck htc sense and windows default) and select the classic plugins you want working when you switch to classic mode, click ok. this is important to do BEFORE running the script the first time, and only needs to be done once
.

!!if you are having issues with your classic today items not showing up!!
--switch to classic today, enable the items you want active
--run nopluginstoday (to make sure they disappear) and then
--run nopluginstoday again (to reenable them)
if the reverse or something else happens you are trying to set classic items up when nopluginstoday is set to "hide items". I've seen issues where nopluginstoday was in the wrong state when I configured my classic today items... and thus when my script called it there were no items to enable.


Code:
regReadDword HKLM, Software\Microsoft\Today\Items\"Windows Default", Enabled, derk
regReadDword HKLM, Software\Microsoft\Today\Items\HTC Sense, Enabled, sprk

if equals %sprk%,1
    regWriteDword HKLM, Software\Microsoft\Today\Items\HTC Sense, Enabled, 0
    regWriteDword HKLM, Software\Microsoft\Today\Items\"Windows Default", Enabled, 1
    RedrawToday
    Exit
endif

if equals %derk%,0
    RunWait "\Program Files\NoPluginsToday\NoPluginsToday.exe"
    regWriteDword HKLM, Software\Microsoft\Today\Items\HTC Sense, Enabled, 1
    RedrawToday
    Exit
endif

if equals %derk%,1
    regWriteDword HKLM, Software\Microsoft\Today\Items\"Windows Default", Enabled, 0
    RedrawToday
    RunWait "\Program Files\NoPluginsToday\NoPluginsToday.exe"
    Exit
endif
Last edited by copenhagen; 28th December 2010 at 09:16 PM.
18th January 2010, 11:09 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Here
Thanks Meter: 463
 
1,016 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
The only thing I con't see is a toggle between
Sense and Titanium,
Could you make that (and please send me a link/note me/pm me)

Great Greet Giblet
3rd February 2010, 09:32 PM   |  #3  
Thanks a lot! Really was looking for something like this. My current ROM has such a huge Sense, I can't start the youtube program because of memory shortage.

Now I can switch to titanium or default today to free up memory!

@Giblet-dono: This code works for me:
Code:
regReadDword HKLM, Software\Microsoft\Today\Items\HTC Sense, Enabled, sprk

if equals %sprk%,1
    regWriteDword HKLM, Software\Microsoft\Today\Items\HTC Sense, Enabled, 0
    regWriteDword HKLM, Software\Microsoft\Today\Items\"Windows Default", Enabled, 1
    RedrawToday
    Exit
else
    regWriteDword HKLM, Software\Microsoft\Today\Items\HTC Sense, Enabled, 1
    regWriteDword HKLM, Software\Microsoft\Today\Items\"Windows Default", Enabled, 0
    RedrawToday
    Exit
endif
Last edited by HJ200; 3rd February 2010 at 09:37 PM. Reason: code optimalisation
4th March 2010, 09:02 PM   |  #4  
copenhagen's Avatar
OP Recognized Developer
Flag inside the Grid
Thanks Meter: 1,840
 
2,043 posts
Join Date:Joined: May 2005
Donate to Me
What HJ200 posted above is a toggle script for
Titanium to Sense toggle
skipping the wm5/6 classic today.
Just incase any of you are looking for that.
Thanks HJ200
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
classic, manila, sense, titanium, toggle
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes