Backup+ Lets You Backup Your App Data on Android Lollipop

Even though Android 5.0 Lollipop hasn’t yet seen its official release, quite … more

TechTalk Compiles All the Android News You Need in One App

If you’re as obsessed with mobile devices as the vast majority of our forum … more

Android App Review: Google Inbox to Improve Your Life – XDA TV

Recently, Google+ exploded with the announcement of Google Inbox, as … more

Damp the LG G3 Thermal Throttling

As our mobile devices grow thinner and more powerfulwith each passing generation, it’s inevitable … more
Post Reply

[X2] Official ROMs + extracting manual (manual updated 16/09/2010)

OP ultrashot

24th January 2010, 12:01 PM   |  #21  
OP Recognized Developer
St.Petersburg
Thanks Meter: 2,043
 
1,478 posts
Join Date:Joined: May 2009
Quote:
Originally Posted by hadid90

Can i use this rom to flash with my X1 ??? is it a dumb question ? or ?

You haven't read the first post
Quote:

Don't try to flash it to X1!

24th January 2010, 12:36 PM   |  #22  
Member
Thanks Meter: 1
 
47 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
i read that .. but i understood it wrong :s .. i thought it meant that dont flash ur X2 the same way the X1 is flashed .. or dont use X1 roms to flash ur X2 device .. so now these Roms cant be used to flash our X1 .. i will try using this Rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=587113 .. thanks for ur kind reply bye
24th January 2010, 03:05 PM   |  #23  
aethelbert's Avatar
Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 2
 
68 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Isn't the hardware of the X2 and the X1 practically indentical? With a few edits here and there, wouldn't these work to flash?
24th January 2010, 04:03 PM   |  #24  
OP Recognized Developer
St.Petersburg
Thanks Meter: 2,043
 
1,478 posts
Join Date:Joined: May 2009
Quote:
Originally Posted by aethelbert

Isn't the hardware of the X2 and the X1 practically indentical? With a few edits here and there, wouldn't these work to flash?

1) Yes, they are very similar.
2) No, it wouldn't work. Take a look at jerpelea's ROMs, they are based on this roms.
25th January 2010, 08:49 PM   |  #25  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
Hello folks my name is Ed and this is my first step into this forum.

Ultrashot, I have here an X2 gift from a friend but don't know what tool to use the flash the romfile on the X2.

I know everything about the X1 I love that phone but the X2 runs bad.

Maybe it's better for this to open a new topic can u give me a shot?
Want to share my experiance with the X2 on this forum but I need a start or tool to flash it.

Grtz Ed
25th January 2010, 10:58 PM   |  #26  
Jonny4911's Avatar
Senior Member
Flag Hounslow
Thanks Meter: 9
 
584 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
try SEUS maybe?
26th January 2010, 02:38 PM   |  #27  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
I've extracted the cab files from the R1AD006 Generic UK, and installed the Tilewave panel, but when i opened the panel, it said "Failed to initialize, incorrect hardware"
How to solve this?
Thanks
26th January 2010, 04:03 PM   |  #28  
OP Recognized Developer
St.Petersburg
Thanks Meter: 2,043
 
1,478 posts
Join Date:Joined: May 2009
Quote:
Originally Posted by P_3t3r

I've extracted the cab files from the R1AD006 Generic UK, and installed the Tilewave panel, but when i opened the panel, it said "Failed to initialize, incorrect hardware"
How to solve this?
Thanks

Please, use my cab files (link is in signature).
Some programs in X2 are protected from running on non-X2 devices
Protection is based on KernelIOControl function (it is in NK.exe).
26th January 2010, 04:28 PM   |  #29  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by ultrashot

Please, use my cab files (link is in signature).
Some programs in X2 are protected from running on non-X2 devices
Protection is based on KernelIOControl function (it is in NK.exe).

Oh well, but I just wierd why does your cab could work but the one i dumped it myself couldnt? It means you have unprotected the cab? Would you share a bit how to do that?
I noticed you removed the digital signatures.
One more, is there already a way to enable the bluetooth icon if we install vulcan dialer? sorry if i miss it..

Thanks for your hardwork..
26th January 2010, 04:55 PM   |  #30  
OP Recognized Developer
St.Petersburg
Thanks Meter: 2,043
 
1,478 posts
Join Date:Joined: May 2009
Quote:
Originally Posted by P_3t3r

Oh well, but I just wierd why does your cab could work but the one i dumped it myself couldnt? It means you have unprotected the cab? Would you share a bit how to do that?
I noticed you removed the digital signatures.

Thanks for your hardwork..

Yes, I've patched them to work on any devices.
Patching is very easy if you use IDA
Manual
And yes, patched files are resigned using SDK Certificates

Quote:

One more, is there already a way to enable the bluetooth icon if we install vulcan dialer? sorry if i miss it..

Install CommManager

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cooking, extract, official, roms, xperia x2
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes