Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
View Poll Results: Do you like the current font?
Yes - I use 240x320 926 74.92%
No - I use 240x320 106 8.58%
Yes - I use 320x480 170 13.75%
No - I use 320x480 34 2.75%
Voters: 1236. You may not vote on this poll

Post Reply

[ROM] Mynís Warm Donut - [RLS 5 - 04/24/2010] - Added Odexed version 06/27

OP myn

18th January 2010, 10:03 PM   |  #11  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
165 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Yes
Quote:
Originally Posted by myn

Are you using:

rootfs-2010-01-06a
zImage-14-01-10

Included in the zip?

I've seen this before when it's upgrading the ext2 partition from the sqsh. It just takes awhile to unpack (This sqsh unpacked to ext2 is 156mb). Give it a bit and see if it continues.

Is anyone else having this problem?

Yes I used those files. I used an old rootfs to install then replaced it with the new one. Is that ok or will that create problems down the road. The old rootfs only took 5 seconds to unpack the .sqsh file.
18th January 2010, 10:10 PM   |  #12  
myn's Avatar
OP Senior Recognized Developer
Thanks Meter: 4,002
 
2,658 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by roberto188

Yes I used those files. I used an old rootfs to install then replaced it with the new one. Is that ok or will that create problems down the road. The old rootfs only took 5 seconds to unpack the .sqsh file.


Shouldn't be a problem. I'd just double check the GPS confirming it works correctly.

Do you recall what version of rootfs you used to originally install? Just curious?
18th January 2010, 10:12 PM   |  #13  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
165 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
12-15-09
Quote:
Originally Posted by myn

Shouldn't be a problem. I'd just double check the GPS confirming it works correctly.

Do you recall what version of rootfs you used to originally install? Just curious?

I belive it was the 12-11-09 one.
18th January 2010, 10:13 PM   |  #14  
myn's Avatar
OP Senior Recognized Developer
Thanks Meter: 4,002
 
2,658 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Donate to Me
I just confirmed it. That error message you are receiving is inherit to the newer rootfs. I believe this is just a verbose error message which occurs everytime on every rom I have tried. I have always ignored it.
18th January 2010, 10:14 PM   |  #15  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
165 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Just loaded it up
Just loaded it up....haven't put all my apps/customizations on it yet...but this does appear to be QUITE snappy! BTW I'm using a Kaiser. Sorry to be posting the Vogue forums, but I'm a big Donut fan =)
18th January 2010, 10:16 PM   |  #16  
myn's Avatar
OP Senior Recognized Developer
Thanks Meter: 4,002
 
2,658 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by roberto188

Just loaded it up....haven't put all my apps/customizations on it yet...but this does appear to be QUITE snappy! BTW I'm using a Kaiser. Sorry to be posting the Vogue forums, but I'm a big Donut fan =)


Excellent

Glad to hear it works on Kaiser as well.
18th January 2010, 10:17 PM   |  #17  
Senior Member
Flag Auburn Hills, Michigan
Thanks Meter: 80
 
433 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Just tried this build. It looks cool, but I really need to see the time in the notification bar. Do you think you could modify the theme a bit to show time and date on the n.bar?

Build worked well besides that, no other complaints!
18th January 2010, 10:20 PM   |  #18  
jamezelle's Avatar
Retired Forum Moderator / Retired Recognized Developer
Flag Ohio
Thanks Meter: 101
 
1,705 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by myn

Excellent

Glad to hear it works on Kaiser as well.

if you want to change the clock color in your build to white follow this thread

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=604535
18th January 2010, 10:20 PM   |  #19  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
165 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Oh wow
Quote:
Originally Posted by drkow19

Just tried this build. It looks cool, but I really need to see the time in the notification bar. Do you think you could modify the theme a bit to show time and date on the n.bar?

Build worked well besides that, no other complaints!

Oh wow...good point...totally missed that! WHAT TIME IS IT??? =)
Last edited by roberto188; 18th January 2010 at 10:21 PM. Reason: Fixed
18th January 2010, 10:24 PM   |  #20  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
260 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Very nice.

Does this build have java?

Thanks.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes