Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,778,438 Members 42,924 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: Do you like the current font?
Yes - I use 240x320 925 74.90%
No - I use 240x320 106 8.58%
Yes - I use 320x480 170 13.77%
No - I use 320x480 34 2.75%
Voters: 1235. You may not vote on this poll

[ROM] Mynís Warm Donut - [RLS 5 - 04/24/2010] - Added Odexed version 06/27

Tip us?
 
roberto188
Old
#11  
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 165
Join Date: Aug 2008
Default Yes

Quote:
Originally Posted by myn View Post
Are you using:

rootfs-2010-01-06a
zImage-14-01-10

Included in the zip?

I've seen this before when it's upgrading the ext2 partition from the sqsh. It just takes awhile to unpack (This sqsh unpacked to ext2 is 156mb). Give it a bit and see if it continues.

Is anyone else having this problem?
Yes I used those files. I used an old rootfs to install then replaced it with the new one. Is that ok or will that create problems down the road. The old rootfs only took 5 seconds to unpack the .sqsh file.
 
myn
Old
#12  
myn's Avatar
Senior Recognized Developer - OP
Thanks Meter 4002
Posts: 2,658
Join Date: Nov 2007

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by roberto188 View Post
Yes I used those files. I used an old rootfs to install then replaced it with the new one. Is that ok or will that create problems down the road. The old rootfs only took 5 seconds to unpack the .sqsh file.

Shouldn't be a problem. I'd just double check the GPS confirming it works correctly.

Do you recall what version of rootfs you used to originally install? Just curious?
 
roberto188
Old
#13  
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 165
Join Date: Aug 2008
Default 12-15-09

Quote:
Originally Posted by myn View Post
Shouldn't be a problem. I'd just double check the GPS confirming it works correctly.

Do you recall what version of rootfs you used to originally install? Just curious?
I belive it was the 12-11-09 one.
 
myn
Old
#14  
myn's Avatar
Senior Recognized Developer - OP
Thanks Meter 4002
Posts: 2,658
Join Date: Nov 2007

 
DONATE TO ME
I just confirmed it. That error message you are receiving is inherit to the newer rootfs. I believe this is just a verbose error message which occurs everytime on every rom I have tried. I have always ignored it.
 
roberto188
Old
#15  
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 165
Join Date: Aug 2008
Default Just loaded it up

Just loaded it up....haven't put all my apps/customizations on it yet...but this does appear to be QUITE snappy! BTW I'm using a Kaiser. Sorry to be posting the Vogue forums, but I'm a big Donut fan =)
 
myn
Old
#16  
myn's Avatar
Senior Recognized Developer - OP
Thanks Meter 4002
Posts: 2,658
Join Date: Nov 2007

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by roberto188 View Post
Just loaded it up....haven't put all my apps/customizations on it yet...but this does appear to be QUITE snappy! BTW I'm using a Kaiser. Sorry to be posting the Vogue forums, but I'm a big Donut fan =)

Excellent

Glad to hear it works on Kaiser as well.
 
drkow19
Old
#17  
Senior Member
Thanks Meter 79
Posts: 426
Join Date: Apr 2009
Location: Auburn Hills, Michigan
Just tried this build. It looks cool, but I really need to see the time in the notification bar. Do you think you could modify the theme a bit to show time and date on the n.bar?

Build worked well besides that, no other complaints!
 
jamezelle
Old
#18  
jamezelle's Avatar
Retired Forum Moderator / Retired Recognized Developer
Thanks Meter 101
Posts: 1,705
Join Date: Nov 2007
Location: Ohio

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by myn View Post
Excellent

Glad to hear it works on Kaiser as well.
if you want to change the clock color in your build to white follow this thread

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=604535
------------------------------------------------------
Devices:
Samsung Galaxy Nexus VZW LTE: latest AOKP
HTC Thunderbolt: ROOTED S-OFF: Retired
Samsung Fascinate: ROOTED: My MIUI Port with Voodoo
Motorola Droid: ROOTED: My MIUI Port
HTC Droid ERIS: ROOTED: !CRACKED SCREEN! :sad-face: still half-way works My Sense-able 3.1
XV6900: (RIP)
T-mobile wing: Retired(lost)
------------------------------------------------------

follow me on twitter

www.jamezelle.com Work in progress...
Like what I do? Feel free to

 
roberto188
Old
(Last edited by roberto188; 18th January 2010 at 09:21 PM.) Reason: Fixed
#19  
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 165
Join Date: Aug 2008
Default Oh wow

Quote:
Originally Posted by drkow19 View Post
Just tried this build. It looks cool, but I really need to see the time in the notification bar. Do you think you could modify the theme a bit to show time and date on the n.bar?

Build worked well besides that, no other complaints!
Oh wow...good point...totally missed that! WHAT TIME IS IT??? =)
 
skydirt
Old
#20  
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 263
Join Date: Dec 2007
Very nice.

Does this build have java?

Thanks.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes