FORUMS

Mysterious GG1 Google Device Stops by FCC. Glass v2?

As the year progresses, we draw further away from Google’s annual I/O … more

Material and Material Dark Hit Samsung’s Theme Store

The latest version of Touchwiz, launched alongside the Galaxy S6 and S6 Edge, … more

Swappa’s New App Helps You Value Your Device

There comes a sad time in everyone’s life where you must part ways with your … more

Xiaomi Sold 34.7 Million Phones In 6 Months

2015 has been a phenomenal year for Xiaomi so far. With a stellar rise in 2014, 2015 saw … more

Replace HTCAlbum with Resco Photo Manager?┐

128 posts
Thanks Meter: 2
 
By carinoxx, Senior Member on 20th January 2010, 08:31 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I like that when you click on the Manila Images tab open the picture with Resco Photo Manager... Is it possible??

I have renamed PhotoMan.exe and replaced HTCAlbum.exe but when i click open the PhotoMan.exe but dont load the pic...

http://forum.xda-developers.com/show...4&postcount=90
Last edited by carinoxx; 29th January 2010 at 10:54 AM.
 
 
20th January 2010, 03:20 PM |#2  
Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 7
 
More
very good idea !
20th January 2010, 03:31 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 54
 
More
dsimple,just associate all format with the photomanager.
20th January 2010, 03:54 PM |#4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by tcchuin

dsimple,just associate all format with the photomanager.

It doesn┤t work when you open a pic from manila tab...
20th January 2010, 03:59 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
HKLM\Software\Microsoft\Shell\Rai

There you can change every default program. As for opening pictures from Manila, you will have to modify Manila itself.
20th January 2010, 05:06 PM |#6  
jolas's Avatar
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 341
 
More
After installing Resco Photo Manager in device's memory (not in storage card), copy and replace the files inside the folder, in the \windows directory.

After that, when you select HTC Album (even from camera menu), Resco Photo Manager, will open.
Attached Files
File Type: zip replace HTCAlbum.zip - [Click for QR Code] (16.0 KB, 504 views)
Last edited by jolas; 20th January 2010 at 05:10 PM.
20th January 2010, 06:11 PM |#7  
Member
Flag Dallas, Tx
Thanks Meter: 7
 
More
thanks dear
20th January 2010, 06:55 PM |#8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by jolas

After installing Resco Photo Manager in device's memory (not in storage card), copy and replace the files inside the folder, in the \windows directory.

After that, when you select HTC Album (even from camera menu), Resco Photo Manager, will open.

Thanks a lot... when i click on Manila Tab pic it opens Resco Photo Manager but it doesn┤t load the pic... can u understand me??

Sorry, Im from Spain i can speak a little english...
20th January 2010, 11:13 PM |#9  
jolas's Avatar
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 341
 
More
Quote:
Originally Posted by carinoxx

Thanks a lot... when i click on Manila Tab pic it opens Resco Photo Manager but it doesn┤t load the pic... can u understand me??

Sorry, Im from Spain i can speak a little english...


If the picture is .png then I have the same problem, too (I think it's Resco's bug), otherwise check your settings in Resco.
21st January 2010, 09:28 AM |#10  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by jolas

If the picture is .png then I have the same problem, too (I think it's Resco's bug), otherwise check your settings in Resco.

its the same with all formats... when i click a pic in manila tab it opens resco but does not load the pic...

It maybe is coded in manila files...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes