Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,769,569 Members 44,281 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][OFFICIAL] All new official Leo 3.14 roms - also old 1.66/1.72 roms!

Tip us?
 
donSjon
Old
#511  
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 100
Join Date: Oct 2009
Location: Brussels - Diest
is this ROM worth the trouble of reinstalling everything?
What has been improved?
If the brain were so simple we could understand it, we would be so simple we couldn't. - Lyall Watson
 
asksaravana
Old
#512  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 144
Join Date: Jun 2007
Quote:
Originally Posted by donSjon View Post
is this ROM worth the trouble of reinstalling everything?
What has been improved?
No !. I feel its very slow and performance is bad. I am planning to revert to other stock ROM's
 
oxoconstantineoxo
Old
#513  
oxoconstantineoxo's Avatar
Member
Thanks Meter 3
Posts: 57
Join Date: Aug 2010
Location: toruń
East Europe: (WWE_EastEurope) ----- does it mean it supports "polish" too? I'd really want to get back to my language...
 
kurt-willems
Old
#514  
kurt-willems's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 571
Posts: 3,661
Join Date: Jan 2009
Location: ANS

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by oxoconstantineoxo View Post
East Europe: (WWE_EastEurope) ----- does it mean it supports "polish" too? I'd really want to get back to my language...
Polish stock rom is x.XXX.479 so is East Europe rom to.

RUU_Leo_S_HTC_WWE_EastEurope_3.14.479.2
If you like my work buy me a beer.




[Device] HTC HD2
[ROM] Artemis v52.0
[Radio] 2.15.50.14
 
szafran81
Old
#515  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 57
Join Date: Aug 2010
Location: Sosnowiec
Quote:
Originally Posted by oxoconstantineoxo View Post
East Europe: (WWE_EastEurope) ----- does it mean it supports "polish" too? I'd really want to get back to my language...
Nope. You need the InterWrite addon to get Polish (it's not available yet for 3.14)
 
kurt-willems
Old
#516  
kurt-willems's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 571
Posts: 3,661
Join Date: Jan 2009
Location: ANS

 
DONATE TO ME
Some mirror download links. fore the Orange UK Stock Rom 3.14

RUU_Leo_S_Orange_UK_3.14.61.2
If you like my work buy me a beer.




[Device] HTC HD2
[ROM] Artemis v52.0
[Radio] 2.15.50.14
 
eng.mohammad
Old
#517  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Apr 2009
Dear Friends I need your help

i have installed the new official roms and i cant hack it to install any cocked roms

can anyone help me?
 
kurt-willems
Old
(Last edited by kurt-willems; 31st October 2010 at 10:15 AM.)
#518  
kurt-willems's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 571
Posts: 3,661
Join Date: Jan 2009
Location: ANS

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by eng.mohammad View Post
Dear Friends I need your help

i have installed the new official roms and i cant hack it to install any cocked roms

can anyone help me?
It depends sir;
Witch custom rom will you install??

I mean not each custom rom is already build on the latest stock rom.
If it is the case that your custom rom is build on the drivers from Stock Rom 3.14 than in this case you need SSPL_RUU.exe fore install the custom rom.

PS, YOU HAVE TO BE ON HOME SCREEN, NOT INTO BOOTLOADER!

More info about SSPL can be found here
If you like my work buy me a beer.




[Device] HTC HD2
[ROM] Artemis v52.0
[Radio] 2.15.50.14
 
eng.mohammad
Old
#519  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Apr 2009
Dear Friend;

thanks for your reply

i have cocked "World Wide English (WWE) 3.14.405.2" and used SSPL to hack the current rom but it always give me a massage Error (202) : Connection and never complete the operation
 
kurt-willems
Old
#520  
kurt-willems's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 571
Posts: 3,661
Join Date: Jan 2009
Location: ANS

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by eng.mohammad View Post
Dear Friend;

thanks for your reply

i have cocked "World Wide English (WWE) 3.14.405.2" and used SSPL to hack the current rom but it always give me a massage Error (202) : Connection and never complete the operation
Witch custom rom are you trying to install??

PS; this is important!!
- Disable temporary any antivirus/malware/firewall software
- If you are using Vista/7 run SSPL_RUU.exe as administrator (right mouse click "Run as administrator")
- Your device need to be waked up in the Home Screen not at bootlouder!
If you like my work buy me a beer.




[Device] HTC HD2
[ROM] Artemis v52.0
[Radio] 2.15.50.14

Tags
1.66.482.1, leo stock rom (old & new), leo türkçe rom
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes