Mural Watchface Brings 500px to Android Wear

On a traditional watch, you can’t really do too much to change its appearance once … more

Android 5.0 Favorite Features, Release November 3rd? – XDA TV

Google Confirms Android 5.0 Lollipop for November 3rd! That and much more … more

Prepare Your Build Machines: Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn Now Official

Today is an important day for any and all Linux enthusiasts. One of the … more

Track the Time You Waste on Social Media with Socials Addict

When you use your phone, you often don’t even realize how much time you … more
Post Reply

htc hd win 6.5

OP axxo69

28th January 2010, 09:23 AM   |  #1  
OP Member
Flag zagreb
Thanks Meter: 0
 
49 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
can enybody tell me how to instal win 6.5 on my htc touch hd becouse i have 6.1

step by step

thanks
28th January 2010, 10:41 AM   |  #2  
simplistian's Avatar
Senior Member
Flag Macau
Thanks Meter: 37
 
370 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Read this then look for a ROM here. I'm sure this thread will be closed very soon.
28th January 2010, 11:56 AM   |  #3  
OP Member
Flag zagreb
Thanks Meter: 0
 
49 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
izs wery complite and half of that i dont understand... eee i will sataj on win 6,1 and now i wont to know where can i find themes for tflo3 for may device (clock, meni, icons....)
28th January 2010, 08:23 PM   |  #4  
OP Member
Flag zagreb
Thanks Meter: 0
 
49 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=524224 can I instal this aplication on win 6.1 on my hd if not where can I find similar stufs for my hd with win 6.1
28th January 2010, 08:46 PM   |  #5  
ClydeB1's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 4,346
 
10,696 posts
Join Date:Joined: May 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by axxo69

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=524224 can I instal this aplication on win 6.1 on my hd if not where can I find similar stufs for my hd with win 6.1

That is not an application that is a wm6.5.3 based rom and it is not for the HD. You were linked to the relevant posts above on what you need to do to flash to a new rom and where to find roms for the HD. Please don't ask questions that have already been answered for you.
28th January 2010, 08:56 PM   |  #6  
OP Member
Flag zagreb
Thanks Meter: 0
 
49 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
ok, on my boot screen " BLAC100 32M
SPL-1.14.0000
microP-BlackStone (LED) v6"

I can not update new rom and i cant instal frst step for updaiting rom (HSPL Wraper 1560 Black stone 1560OliNex.exe

error error, i need helo , i wont to instal win 6.5 what sholud I do?????



PLIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
28th January 2010, 09:01 PM   |  #7  
ClydeB1's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 4,346
 
10,696 posts
Join Date:Joined: May 2009
Donate to Me
More
Firstly, please post any further questions here - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505377, and which also contains a step by step guide on what you need to do.
28th January 2010, 09:03 PM   |  #8  
OP Member
Flag zagreb
Thanks Meter: 0
 
49 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
i am new on this forum and I hope someone would help me
28th January 2010, 09:06 PM   |  #9  
ClydeB1's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 4,346
 
10,696 posts
Join Date:Joined: May 2009
Donate to Me
More
Well you wont last here very long. I'm trying to help you. READ THIS and post any further questions you have there,

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes