Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Phone wants to update to 1.6 when I already have 1.6!!!

OP Xx_xBLADEx_xX

28th January 2010, 02:31 PM   |  #1  
Xx_xBLADEx_xX's Avatar
OP Member
Flag San Antonio
Thanks Meter: 18
 
96 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
So yeah, I woke up this morning and the phone wants to go ahead and apply the update but the phone needs more charge before it will do it, so I purposefully haven't charged it for that reason until I can gather more information on this new update. Anyone have any ideas as to what it is, or does.

I have 1.6 DRC92 and its asking to update to 1.6
28th January 2010, 07:50 PM   |  #2  
Xx_xBLADEx_xX's Avatar
OP Member
Flag San Antonio
Thanks Meter: 18
 
96 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
Nobody!!! anybody!!!

My phone already has Firmware 1.6 but its telling me it has an Android Update 1.6 approx 9.6 MB in size. Its downloaded and verified, but its waiting on my input to restart and install.
29th January 2010, 02:27 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by Xx_xBLADEx_xX

So yeah, I woke up this morning and the phone wants to go ahead and apply the update but the phone needs more charge before it will do it, so I purposefully haven't charged it for that reason until I can gather more information on this new update. Anyone have any ideas as to what it is, or does.

I have 1.6 DRC92 and its asking to update to 1.6

i couldn't update my fremware , can you tell me how to set the phone , let the magic update automatically
29th January 2010, 03:16 PM   |  #4  
kcm117's Avatar
Senior Member
Flag Indianapolis, Indiana
Thanks Meter: 15
 
232 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Its a small update that updates missed call notifications, nothing major.
30th January 2010, 03:58 PM   |  #5  
Xx_xBLADEx_xX's Avatar
OP Member
Flag San Antonio
Thanks Meter: 18
 
96 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by frank_genius

i couldn't update my fremware , can you tell me how to set the phone , let the magic update automatically

The Firmware updates when you get it OTA (Over the Air) Its all depends on your carrier due to Bandwidth restrictions and what not. So you'll just have to be patient. Until then the phone will actually tell you when an update is downloaded and ready to install.

Quote:
Originally Posted by kcm117

Its a small update that updates missed call notifications, nothing major.

Thanks for the help, I would have guessed the same, but I didn't want to go through with it if it would have made it even harder to root the phone or something, but it still installed on its own somehow.
Last edited by Xx_xBLADEx_xX; 30th January 2010 at 04:00 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes