Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,165 Members 43,932 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Glossy Themed Eclair(2.0.1]+[Android 2.1 with SENSE (beta).. NEW BUILD (08/04/2010)

Tip us?
 
succhiamelo
Old
#101  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 57
Join Date: Oct 2009
sorry scanny but i'm now not understand is possible explain semplicity the operation step by step for use this version?
if is possible please write the step by step in italian
 
brodos123
Old
#102  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 483
Join Date: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by brodos123 View Post
I used this one: http://www.mediafire.com/?5ujecvtzfny

I try again.
Will tell you how it goes!
Thanks scanny!!
Hi again.
The install was ok. I hope.
It asked "backup data enter voldown" I entered voldown.
Then it asked "wipe data enter voldown" I did not enter and the install continued.
Is this right?

It all took veeery long time to install.

If I want to update the kernel oand modules, where do I put them?
Do I put them in the fat32 partition and just reboot??

Thanks again!
 
scanny
Old
#103  
Senior Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 143
Join Date: May 2008
Quote:
Originally Posted by brodos123 View Post
Hi again.
The install was ok. I hope.
It asked "backup data enter voldown" I entered voldown.
Then it asked "wipe data enter voldown" I did not enter and the install continued.
Is this right?

It all took veeery long time to install.

If I want to update the kernel oand modules, where do I put them?
Do I put them in the fat32 partition and just reboot??

Thanks again!
Yes...it's right!!
For test new zImage you must put modules and zImage in the root of fat32 partition..
 
scanny
Old
#104  
Senior Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 143
Join Date: May 2008
Good news guys .... I'm testing a new build very fast and that for the moment does not present the problem of switch-off wifi and deep-sleep!
If all goes well l'll upload it tomorrow...
 
brodos123
Old
#105  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 483
Join Date: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by scanny View Post
Good news guys .... I'm testing a new build very fast and that for the moment does not present the problem of switch-off wifi and deep-sleep!
If all goes well l'll upload it tomorrow...
Looking forward to it!!!
hope the deep sleep problem is solved!!!


One last thing.
I am pretty sure i set the label on both data and system partition when I formatted, but now only data label shows not system, it only says 313MB filesystem when I mount it on my pc.
Does this matter? everything seems to work!
 
scanny
Old
#106  
Senior Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 143
Join Date: May 2008
Quote:
Originally Posted by brodos123 View Post
Looking forward to it!!!
hope the deep sleep problem is solved!!!


One last thing.
I am pretty sure i set the label on both data and system partition when I formatted, but now only data label shows not system, it only says 313MB filesystem when I mount it on my pc.
Does this matter? everything seems to work!
Don't worry...it's the same thing for me..
 
brodos123
Old
#107  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 483
Join Date: Nov 2008
Thanks scanny! your help and all your work is much appreciated
 
N!ghty
Old
#108  
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 326
Join Date: Dec 2008
Location: localhost
Quote:
Originally Posted by scanny View Post
You must press VolDown at request for install in the ext partition...
well, i just partitioned my SD as stated in first post... then ran haret and i tried to follow every step of the install but i wasnt asked to press voldown for ex2 install... there was something with voldown at the very very beginning but it was so fast that i couldnt even read it, but the words i caught didnt have anything to do with ex2 or partitions or something...
and im using the partition enabled rootfs.img.

and good on the news with new build
 
brodos123
Old
#109  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 483
Join Date: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by N!ghty View Post
well, i just partitioned my SD as stated in first post... then ran haret and i tried to follow every step of the install but i wasnt asked to press voldown for ex2 install... there was something with voldown at the very very beginning but it was so fast that i couldnt even read it, but the words i caught didnt have anything to do with ex2 or partitions or something...
and im using the partition enabled rootfs.img.

and good on the news with new build
Press voldown when it says: "press voldown to start the installer or end to........"
I think!!
 
N!ghty
Old
#110  
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 326
Join Date: Dec 2008
Location: localhost
is that at the absolut beginning when the black screen with white text appears?
cuz im gonna try installing it again now... i dont wanna miss it twice

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...