Nova Launcher Update Brings Lollipop Functionality and Feel

One of the most popular third party launcher on Android, Nova Launcher, has just … more

Check Your I/O Usage with Iotop for Android

Ever needed to check the I/O usage of apps? If so, you probably tried searching for an iotop … more

T-Mobile HTC One M8 Gets Selfie-Friendly Android 4.4.4 OTA

The T-Mobie variant of HTC One (M8) just now received an over-the-air update … more

Android L is for Lockdown

Root is, without a doubt, the (un)holy grail of the Android world. Those wonderful permissions that allow you as … more
Post Reply

if i read apn using apn backup & restore wat's next?

OP deseo

29th January 2010, 03:55 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag garland tx
Thanks Meter: 6
 
110 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
the system recognise the text as a link and it does not let me post it
29th January 2010, 04:18 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 63
 
1,050 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
what are you trying to do?
31st January 2010, 10:08 PM   |  #3  
OP Senior Member
Flag garland tx
Thanks Meter: 6
 
110 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
i wast trying to post the results that i have using apn backup & restore


i'm using apn backup & restore and then i edit the file on sd card as follow

apn name="metropcs" numeric="310012" mcc="310" mnc="012" apn="1" user="" password="" proxy="" port="" mmsproxy="wap.metropcs.net" mmsport="3128" mmsprotocol="2.0" mmsc="mms.metropcs.net:3128/mmc" type="mms"

and i see on mesages setings
name: metropcs
mmsc: mms.metropcs.net:3128/mmc
mms proxy: wap.metropcs.net
mms port: 3128
mms protocol: wap 2.0

telme wat i'm doing wrong
3rd February 2010, 05:44 PM   |  #4  
zifnab06's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Montana
Thanks Meter: 21
 
321 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Donate to Me
More
I think you need root to change your APN. If I understand what an APN is.
12th February 2010, 03:53 AM   |  #5  
OP Senior Member
Flag garland tx
Thanks Meter: 6
 
110 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
but how can root these phone?
12th February 2010, 05:11 PM   |  #6  
Senior Member
Flag San Diego, CA
Thanks Meter: 0
 
253 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Quote:
Originally Posted by deseo

but how can root these phone?

We currently have a team of devs working on finding a method for root access (admin rights) for our phones.
18th February 2010, 12:13 AM   |  #7  
OP Senior Member
Flag garland tx
Thanks Meter: 6
 
110 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
ok so for now just wayt? and wend it is ready will be posted here in the forum?
18th February 2010, 01:34 AM   |  #8  
acidbath5546's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
1,185 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Quote:
Originally Posted by deseo

ok so for now just wayt? and wend it is ready will be posted here in the forum?

Yep
We will host most stuff on our own site...not public yet
But for news and updates check out the thread in my signature.
13th March 2010, 01:25 AM   |  #9  
Senior Member
Flag Buffalo, NY
Thanks Meter: 81
 
1,084 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Has anyone successfully programmed MMS for cricket using this technique?

I'm going to try mmsproxy=wap.mycricket.com and port 8080 and see what happens...
14th March 2010, 06:41 AM   |  #10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
u need to be on 2.1 and use mmszap google it and change those settings to wat ur provider is and you should be able to send out mms. i have successfully done it on crickets network..

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes