FORUMS

OnePlus Addresses Reservation List Cheating

Jake Cooper figured out how to bump his place up on OnePlus’ reservation list and … more

OnePlus 2 Benchmark Scores Show Its Muscle

This video by FoneArena contains all the popular benchmarks being tested on the OnePlus 2, … more

Sony’s Emergence in The Middle: Is The Price Right?

Sony’s Electronics Division is not in its best days, and its smartphone … more

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

[WM Kitchen] OsKitchen Zero v1.33.5: The Easiest & Most Complete Kitchen (20/10/2010)

1,119 posts
Thanks Meter: 19
 
By airxtreme, Retired Recognized Developer on 6th February 2010, 12:15 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
6th February 2010, 10:55 AM |#11  
OP Retired Recognized Developer
Thanks Meter: 19
 
More
Quote:
Originally Posted by KilZone

@AirXtreme The kitchen is great and I like it way better than Ervius' VK, but I do have some small questions though. Since the split from the original osKitchen things have been a little vague, this is what I understand of it.

OndraSter developed the kitchens core code and you developed the new gui. Both trees still exist and both trees are 'updated' to RC3, but the version number in the .exe still says RC2.7.

It's because my sources are from 2.7 and didn't update the titlebar.

Quote:
Originally Posted by KilZone

Second, what is the latest version? Would it be possible to include build date and changelog in the first post, so it's easy to follow the updates to the kitchen? I know it's a lot to ask, but it would help a lot.

The last version is the one in the first post, when I'll release other updates I'll update the first post and add a changelog.

Quote:
Originally Posted by dickenz

Upload 23529 and I'll give this kitchen a whirl

Cheers.

It was already up but with the wrong name (28223), now names are fixed.
 
 
6th February 2010, 11:17 AM |#12  
KilZone's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Awesome, thank you that clears it I guess. Just forgive my stupidity... Downloading the ... latest ... version now (and updating my current version).

Quote:
Originally Posted by airxtreme

The last version is the one in the first post, when I'll release other updates I'll update the first post and add a changelog.

6th February 2010, 11:47 AM |#13  
Senior Member
Thanks Meter: 239
 
More
@Airxtreme

The version in 1st post supports Iolite?
I didn't see it in supported devices list.
6th February 2010, 11:49 AM |#14  
OP Retired Recognized Developer
Thanks Meter: 19
 
More
Quote:
Originally Posted by dancer_69

@Airxtreme

The version in 1st post supports Iolite?
I didn't see it in supported devices list.

Yes, I think I added its device file.
6th February 2010, 12:27 PM |#15  
Senior Member
Thanks Meter: 239
 
More
I'll download now and test, thanks.

EDIT
I just checked and I allready have this version(Os kitchen 1.4 RC2.7)
and I have successfully build an nbh with this version, I just not flash it yet.
So, it's supported.
Last edited by dancer_69; 6th February 2010 at 12:33 PM.
6th February 2010, 02:30 PM |#16  
rgb-rgb's Avatar
Senior Member
Flag Texas
Thanks Meter: 3
 
More
Okay,
I just download the New ATT Shipped ROM from HTC and I was going to give this kitchen a try.

I extracted the files from the shipped ROM.

When I started the kitchen, it asked me to point to the RUU file. I selected the RUU_signed.nbh that I had just extracted and I get the message "There was no os.nb present i this file! Can't continue"

What am I doing wrong?
6th February 2010, 02:35 PM |#17  
OP Retired Recognized Developer
Thanks Meter: 19
 
More
Quote:
Originally Posted by rgb-rgb

Okay,
I just download the New ATT Shipped ROM from HTC and I was going to give this kitchen a try.

I extracted the files from the shipped ROM.

When I started the kitchen, it asked me to point to the RUU file. I selected the RUU_signed.nbh that I had just extracted and I get the message "There was no os.nb present i this file! Can't continue"

What am I doing wrong?

Give me the link to download the rom so I can try to see why no OS.nb is detected.
6th February 2010, 02:37 PM |#18  
rgb-rgb's Avatar
Senior Member
Flag Texas
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by airxtreme

Give me the link to download the rom so I can try to see why no OS.nb is detected.

http://www.htc.com/us/support/tilt-2-att/downloads/

Third download on the list. Complete ROM
6th February 2010, 03:40 PM |#19  
jagan2's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 220
 
More
Quote:
Originally Posted by airxtreme

I uploaded 28223 SYS/XIP files, if you want other builds tell me.

Thankyou actually i wanted to test the sys xip provided by u coz whenever i try to sort sys and xip myself for oskitchen it crashes platformbuilder.exe so will try the one made for oskitchen.

But plz plz its too big file for me. I request you to upload build 23529 qvga lang 0409 only and specially on mediafire or any uploading site which supports parallel downloads. I will be waiting ....
6th February 2010, 04:51 PM |#20  
OP Retired Recognized Developer
Thanks Meter: 19
 
More
Quote:
Originally Posted by jagan2

Thankyou actually i wanted to test the sys xip provided by u coz whenever i try to sort sys and xip myself for oskitchen it crashes platformbuilder.exe so will try the one made for oskitchen.

But plz plz its too big file for me. I request you to upload build 23529 qvga lang 0409 only and specially on mediafire or any uploading site which supports parallel downloads. I will be waiting ....

http://www.mediafire.com/?zy0ejwmiwmy
6th February 2010, 04:52 PM |#21  
variosteph's Avatar
Senior Member
Flag The Dark Side Of The Sun
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by rgb-rgb

Okay,
I just download the New ATT Shipped ROM from HTC and I was going to give this kitchen a try.

I extracted the files from the shipped ROM.

When I started the kitchen, it asked me to point to the RUU file. I selected the RUU_signed.nbh that I had just extracted and I get the message "There was no os.nb present i this file! Can't continue"

What am I doing wrong?


sorry to ask this: is your kitchen and ruu file placed on c:/kitchen? (got the same error mesage with the files placed on my desktop)

kitchen is working now with everything placed on c:

too sad i now get a net framework error message during cookingprocess...

ps: thanks for this great new ui!

pss: thanks to you rgb rgb for your great xip porting tut!:)
Last edited by variosteph; 6th February 2010 at 04:54 PM.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes