FORUMS

T-Mobile Galaxy S6 Battery Woes

I’ve been using a T-Mobile Galaxy S6 since the device launched with T-mobile’s … more

Earthquake Early Warning in Your Pocket

Probably all of us reading this have a smartphone in our pocket. For many of us, the … more

Sony: The OEM You Want To Save

In our recent Discuss article, we asked you readers on which OEM you would like to help. While the … more

How to Lock and Protect Your Apps – XDA Xposed Tuesday

The smartphone revolution has passed. Everybody has mobile apps. Some of … more

BlackBerry Application Suite Leaked..!!

116 posts
Thanks Meter: 4
 
By wakady, Senior Member on 8th February 2010, 07:39 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi guys,


a pic better than a 1000 words..rite

Installed on TAEL ROM Standard WM 6.5.1 & runs fine.
Stuck in the register screen...but i don't have BES or BIS atm so can't confirm anything beyond this screen.

More info:
http://www.boygeniusreport.com/2009/...-the-htc-fuze/
and here
http://crackberry.com/mobile-world-c...lication-suite

Download:
http://www.mediafire.com/?hjj25r1ottw
Mirrors:
http://www.mirrorcreator.com/files/M...3.12.cab_links
Thanks to jul644

All credit to:
mrhazardouz, touch pro 2 section
Last edited by wakady; 14th February 2010 at 02:07 AM.
 
 
8th February 2010, 07:39 AM |#2  
OP Senior Member
Flag Alexandria
Thanks Meter: 4
 
More
Mine.......
8th February 2010, 11:28 AM |#3  
knoppix42's Avatar
Member
Flag Caracas
Thanks Meter: 0
 
More
RE
Blackberry aplication suite need BES to work, i have BIS and i cant skip the "enterprise activation", any solution?
8th February 2010, 12:29 PM |#4  
AndyJ91's Avatar
Senior Member
Bucharest
Thanks Meter: 1
 
More
Wow, the Touch Pro is slowly becoming the ultimate multiplatform super phone.

Windows + HTC goodies like TouchFLO 3D + Android OS + Blackberry OS + iPhone interface + the very likely to be ported Symbian, which just turned open-source..

Gonna give this a go, although I don't really have any use for the Blackberry business features.
8th February 2010, 01:49 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by knoppix42

Blackberry aplication suite need BES to work, i have BIS and i cant skip the "enterprise activation", any solution?

same here...
8th February 2010, 05:23 PM |#6  
Looks like there is no data in backberry.
8th February 2010, 06:31 PM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 67
 
More
Quote:
Originally Posted by AndyJ91

Wow, the Touch Pro is slowly becoming the ultimate multiplatform super phone.

Windows + HTC goodies like TouchFLO 3D + Android OS + Blackberry OS + iPhone interface + the very likely to be ported Symbian, which just turned open-source..

Gonna give this a go, although I don't really have any use for the Blackberry business features.

+1
This phone is so fun. Hopefully I can succeed in porting Mer, a linux distribution similar to Maemo so we can add that to the list. I really want WebOS too though it's unlikely. Good luck with this.
Last edited by JesusFreak316; 8th February 2010 at 07:04 PM.
8th February 2010, 08:36 PM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Del Axim x50v not compatible.
Grrr!
9th February 2010, 02:02 AM |#9  
Senior Member
Flag Rising Sun
Thanks Meter: 0
 
More
RIM required?
I have a BES I can connect to at work, any idea if this requires a Blackberry connection plan or is PDA data (AT&T) good enough?
9th February 2010, 02:49 AM |#10  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by rmcknight

I have a BES I can connect to at work, any idea if this requires a Blackberry connection plan or is PDA data (AT&T) good enough?

the PDA data for AT&T is $30 a month and the blackberry plan is also 30 but im not sure if thats BIS or BES =/ hope that helps but if u call AT&T and tell them u ur using a blackberry or u want to add the BES service plan but they'll ask u for a blackberry IMEI so ask a friend if one of 'em has one
hope that helps
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
bb application suite, blackberry x1
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes