Post Reply

Using Rogers dream outside canada...

OP Thugsin313

16th February 2010, 01:21 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Riyadh
Thanks Meter: 9
 
113 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Hi everyone, i am new to android devices and to this forum as well. My cousin sent me a ROGERS DREAM from canada, i am using it in PAKISTAN, its got android 1.6
i want to be able to use a diffrent 3rd party rom's, i went through a lot of forums and blogs and found out there are diffrent methods to root thr rogers dream and tmobile G1!!
Which one should i follow ?!!
Waiting for your quick reply... Thanks
16th February 2010, 01:55 AM   |  #2  
Ace42's Avatar
Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 1,132
 
9,183 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
It will work if the other network is GSM but you will get EDGE unless it uses the same 3G frequencies as the Rogers Dream which ATT does.
16th February 2010, 09:06 AM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Riyadh
Thanks Meter: 9
 
113 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Red face
Quote:
Originally Posted by Ace42

It will work if the other network is GSM but you will get EDGE unless it uses the same 3G frequencies as the Rogers Dream which ATT does.

Thnx for the reply ace42,
3G is not the issue, as 3G service is not yet available in pakistan!!
Yeah, it does feel like living in stone age!!

My question is still un-answered, which method of rooting should i use?? The tmobile g1 method or rogers dream method???
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
android, dream, rogers
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Software and Hacking General [Developers Only] by ThreadRank