How to Control Both Moto G and Moto E LEDs

Notification LEDs offer a great way to check for notification at a glance on the Moto G (2013) and … more

LG G3 Receives Oversharpening Fix via Modified Kernel

Nothing is perfect, as they say. No matter how alluring or seemingly perfect, … more

APKTool Updated with Android Lollipop Support

One of the beauties of Android is the level of flexibility we have over our devices. Whether … more

Lollipop Leak for Sprint Galaxy S5, TWRP for Micromax Canvas Magnus – XDA TV

Android 5.0 Lollipop has been leaked for the Sprint … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[APP+MODS][VGA][COOK-ONLY][2010-02-16] HTC Sense - MANILA 2.5.2012 VGA PORT

OP amarullz

24th February 2010, 08:49 PM   |  #501  
sharkie405's Avatar
Senior Member
Flag Waynesville, NC
Thanks Meter: 470
 
1,291 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Quote:
Originally Posted by icke

Sure...attached.

Didn't work... Got the picture wallpaper option, but it does not affect any change...
Quote:
Originally Posted by CRACING

Ok


Setting Custom Home Screen Wallpaper for HTC Sense 2.5.2012.
RunCC Supported!
Method II


Best Regards

Trying this. Will report back...
Last edited by sharkie405; 24th February 2010 at 08:56 PM.
24th February 2010, 09:11 PM   |  #502  
icke's Avatar
Senior Member
Flag Ahaus
Thanks Meter: 1,092
 
1,755 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sharkie405

Didn't work... Got the picture wallpaper option, but it does not affect any change...

It worked for me on 4 different rom-releases on the german dev-page...did you installed it with .cab or cooked into rom?
Wenn I installed it for the first time by .cab, it doesn't work, but every time i cooked it into my rom's, it's working perfectly.
24th February 2010, 11:00 PM   |  #503  
mkucuksari's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
1,455 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by Captain_Throwback

Allow me to answer myself:

Code:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\HTCSettings_Improvement]
"EnableDocumentButton"=dword:00000001
(just in case anyone else was wondering)

I am using "Document" tab that you have shared with us before. Have no any idea that it is also exist

Thanks for sharing
25th February 2010, 05:00 AM   |  #504  
sharkie405's Avatar
Senior Member
Flag Waynesville, NC
Thanks Meter: 470
 
1,291 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Just as an FYI to anyone who cares, I've finally got my sms and mms working with 2012.
I have JD_ Arcsoft_MMS_WM65_5_2_0_22 in my 05_Apps folder ahead of my messaging client HTCSense_amarullzNoMessagingClient_2.0.0-BETA3 which I have in 14_Messaging at the very end of my EXTs so as to exclude any interference after the fact. I've not included an HTC Messaging Client.

So if anyone's still having trouble, this worked for me!
25th February 2010, 05:19 AM   |  #505  
O.M.J's Avatar
Recognized Contributor
Flag Hastings, MN
Thanks Meter: 7,873
 
2,626 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sharkie405

Just as an FYI to anyone who cares, I've finally got my sms and mms working with 2012.
I have JD_ Arcsoft_MMS_WM65_5_2_0_22 in my 05_Apps folder ahead of my messaging client HTCSense_amarullzNoMessagingClient_2.0.0-BETA3 which I have in 14_Messaging at the very end of my EXTs so as to exclude any interference after the fact. I've not included an HTC Messaging Client.

So if anyone's still having trouble, this worked for me!

this has been the known fix
25th February 2010, 05:58 AM   |  #506  
sharkie405's Avatar
Senior Member
Flag Waynesville, NC
Thanks Meter: 470
 
1,291 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Quote:
Originally Posted by O.M.J

this has been the known fix

Clearly...
25th February 2010, 06:06 AM   |  #507  
Senior Member
Flag Nevada
Thanks Meter: 76
 
888 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
I noticed alot of people want to cook a custom wallpaper for sense i just changed 4bfcbbee_manila file using cfc_gui tool and the image is the same on all panels without using bg4all just made that manila file into an ext and it has worked using two different kitchens


25th February 2010, 06:10 AM   |  #508  
sharkie405's Avatar
Senior Member
Flag Waynesville, NC
Thanks Meter: 470
 
1,291 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Quote:
Originally Posted by Vernox701

I noticed alot of people want to cook a custom wallpaper for sense i just changed 4bfcbbee_manila file using cfc_gui tool and the image is the same on all panels without using bg4all just made that manila file into an ext and it has worked using two different kitchens

Where do the files

482d118b_manila
483f2a0c_manila
0509ab83_manila

come into play? Are they all landscape images?

Also, I think the point is more so that one can easily change wallpaper on the fly instead of cooking it in. Although I guess one could make cabs of your modified BG files.
Last edited by sharkie405; 25th February 2010 at 06:14 AM.
25th February 2010, 06:35 AM   |  #509  
Senior Member
Flag Nevada
Thanks Meter: 76
 
888 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
Quote:
Originally Posted by sharkie405

Where do the files

482d118b_manila
483f2a0c_manila
0509ab83_manila

come into play? Are they all landscape images?

Also, I think the point is more so that one can easily change wallpaper on the fly instead of cooking it in. Although I guess one could make cabs of your modified BG files.

Okay just trying to help .I'm not that advanced I. since I flash almost everyday no big deal for me and yes the files are for landscape but they don't stick with vga port
25th February 2010, 07:14 AM   |  #510  
sharkie405's Avatar
Senior Member
Flag Waynesville, NC
Thanks Meter: 470
 
1,291 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Hey, that's great! I knew I could mod the BG File, but quite honestly I hadn't thought about cabbing up a few pics as manila files and rolling w/that. I've already cabbed some up and that suits me just fine till an official fix comes out. Thanks!

Actually with that cab I made of only the 4bfcbbee_manila file, landscape is perfect, but portrait has small black lines on top and bottom. I've edited all 4 files mentioned and can't get rid of the lines in portrait.

Last edited by sharkie405; 25th February 2010 at 07:48 AM.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
landscape, manila, oem, sense, vga
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes