Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][WWE][24-Apr-2010] ATHAR WM6.5.3-28232

OP chathar

19th February 2010, 03:24 PM   |  #11  
OP Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 3
 
197 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by lenzexe

where is brightness changes?
+ power button not working

Problem resolved, you may reflash your drive.
19th February 2010, 03:25 PM   |  #12  
OP Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 3
 
197 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by habibjamil

Mirros please. megaupload is blocked here.

Mirrors Added, Hope MediaFire Works at your place. If problem persists, please feel free to tell the site easily accessible by you and i'll upload files there.
19th February 2010, 03:26 PM   |  #13  
OP Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 3
 
197 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by DevilMan2009

I'm found power button not working
on ROM Basic (Light version)
pls help!!!

Problem resolved, you may redowonload and reflash your device.
19th February 2010, 03:28 PM   |  #14  
OP Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 3
 
197 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by lenzexe

power works in close brightness, but no screen lights

after a few days I will try ... when everything will be perfect

Dear, This is a new ROM, I am trying to provide prompt solutions. The earlier mentioned problems resolved, you may flash your device and advise for improvements.
19th February 2010, 03:51 PM   |  #15  
saurabh88's Avatar
Senior Member
Flag kapadwanj
Thanks Meter: 8
 
1,515 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
hey dont forget elfinl...
thanx for mediafire
19th February 2010, 03:55 PM   |  #16  
OP Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 3
 
197 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by saurabh88

hey dont forget elfinl...
thanx for mediafire

The Kitchen I used is for both ELF & ELFin. I do not have ELFin device to test on, as far as i know, ELF ROMs work fine on ELFin.

You may try it and do not forget to acknowledge please.

Best of Luck
19th February 2010, 04:32 PM   |  #17  
saurabh88's Avatar
Senior Member
Flag kapadwanj
Thanks Meter: 8
 
1,515 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
definately tommorow...
20th February 2010, 02:01 AM   |  #18  
Senior Member
Flag East
Thanks Meter: 10
 
116 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Tried it on an elfin tnite at spl3.10 and could not get a wifi radio at all.
Option was greyed out and could not access it through Settings.
20th February 2010, 02:34 AM   |  #19  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
105 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
Power botton still doesn't work. Also camera botton "Unable to initialize camera. Failed to set up camera device" Any help!
20th February 2010, 05:38 AM   |  #20  
OP Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 3
 
197 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by keithsipa

Tried it on an elfin tnite at spl3.10 and could not get a wifi radio at all.
Option was greyed out and could not access it through Settings.

I have tried it on SPL 3.14, it works fine on it. Today i shall be uploading ROM with Additional WiFi Settings, hope it will fix your problem.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
htc elf wm 6.5.3 28205
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes