5,596,784 Members 48,060 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Dmesg output

Tip us?
 
mainfram3
Old
#1  
mainfram3's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 184
Join Date: Mar 2006
Default Dmesg output

Hi.

Can someone provide me with a dmesg output from a freshly started Tattoo ?
I would do it myself but it would imply loosing root and wasting a few hours trying to get it back...

Just type this in a command prompt (on your PC)
Code:
adb shell dmesg > dmesg.txt
Upload dmesg.txt here or copy/paste to pastebin.

It's preety painless, only takes 1 minute, and you'll be doing your part in this war
 
svprm
Old
#2  
svprm's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 365
Posts: 1,263
Join Date: Dec 2007
Location: Salem-TamilNadu

 
DONATE TO ME
Man Uploaded.
Attached Files
File Type: zip dmesg.zip - [Click for QR Code] (10.3 KB, 122 views)
If you like my works,please DONATE to me.Thanks
Support my work by buying pro version

Mine:Xolo q700
Custom Rom

Dad: LG G pro lite
Try my Works:
My Works:


My Other Android works at:www.CyBApps.com

Old:HTC Touch,HTC Tattoo,Xerpia Mini pro,Xperia X10i and HTC Desire,Xperia Neo V,Galaxy Nexus (Bricked) ;(
 
sheik_yerbouti
Old
#3  
sheik_yerbouti's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 19
Posts: 391
Join Date: Dec 2009
Location: Bangalore
I was about to send this, but I realised you needed the file from a freshly started Tattoo. So gimme a few mins and I'll give it to you.

EDIT: Nevermind.
LG Nexus 4: AOKP
Galaxy Nexus: About to be sold
Acer Iconia Tab A500: completely stock.
HTC Desire: Sold!
HTC Tattoo: donated to a friend.
 
coolbho3000
Old
(Last edited by coolbho3000; 24th February 2010 at 04:34 AM.)
#4  
Senior Recognized Developer
Thanks Meter 748
Posts: 886
Join Date: Dec 2008
http://pastebin.com/a1qS7kCN

It's really strange because as soon as you try to write to /system it becomes all used. But before, df shows 14MB available.

EDIT /system, not /data.
Galaxy Nexus (GSM)
Control your Android phone's CPU! SetCPU for Root Users
Follow me on Twitter!

Like my work? Buy SetCPU on the market or buy me some [insert drink here].
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes