Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,778,968 Members 42,497 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[TASKBAR] [6.5.X Rom] aluke taskbar and DJCedric revisited - [UPDATE 16/03/2010]

Tip us?
 
Steve0007
Old
(Last edited by Steve0007; 24th March 2010 at 06:31 PM.)
#1  
Steve0007's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator - OP
Thanks Meter 6838
Posts: 5,259
Join Date: May 2009
Location: Paris

 
DONATE TO ME
Arrow [TASKBAR] [6.5.X Rom] aluke taskbar and DJCedric revisited - [UPDATE 16/03/2010]

1) aluke inspired taskbar for WM 6.5.x



Original thread can be found here

This taskbar will NOT work with WM 6.5
If your windows start button is bottom left, its WM 6.5.x. If its top left, your with WM 6.5.

The Windows Logo has been added and should appear on the Bottom bar.
The folder design will also be changed. Look @ the 2nd screenshot.

Tested with Miri's 6.5.x for Leo (HD2), it is working fine.
Certs might not be needed but in case install 1sdkcert.cab first.

WARNING: i did not test it on any other ROM than Miri's 6.5.x
Feel free to try it out, but make sure you have a valid backup just in case something goes wrong.

Installation of Taskbar:

First: Install one of the 2 taskbar ( a-Blue Windows Icon or b-4 Windows colors @ bottom bar)

a - Steve 007 - Taskbar Blue Windows 6.5.x.cab

or
b - Steve 007 - Taskbar 4 Colors Windows 6.5.x.cab


For those who prefer the HTC volume control rather the the Windows Mobile Volume Control please Install "HTC Volume Control.CAB"

Restart and Enjoy !

2) DJCedric inspired bottom bar for WM 6.5.x

Original thread can be found here



By default it comes with the 4 colors Windows. It can be changed to the blue icon by applying "Blue icon Bottom bar for 6.5.x.cab"
The Bottombar should work with any 6.5.x Roms

Installation of Bottom bar:

: Install "Steve 0007 Bottom bar.cab"


24/02/2010 : first Release Taskbar
Bug: the volume icon is not yet changed and remains as the original one
Currently trying to solve this issue

10/03/2010: Bug reported on 24/02 release fixed for taskbar ! Tested on Miri v7 6.5.x and working fine !
Still report the following: SMS icon remains as original

11/03/2010: Release of Bottom bar

12/03/2010:
Fix the bug on volume icon that could not go back to the correct color after silence, vibrate to normal.
Fix the bug SMS icon notification are now colored

15/03/2010:
By default you will get the Windows Mobile Volume Control. If you want the HTC volume control back - Install "HTC Volume Control.CAB"

16/03/2010:
Light updates on the cab files to improve the uninstallation process (Remove programs or SKTools)

No more bug found on Miri's Rom 6.5.x

Please let me know how it works

Thanks aluke, DJCefric and to 6Fg8
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	HPP.jpg
Views:	11338
Size:	57.8 KB
ID:	285335   Click image for larger version

Name:	Folder styles.jpg
Views:	20333
Size:	69.0 KB
ID:	285336  
Attached Files
File Type: cab HTC Volume Control.CAB - [Click for QR Code] (154.6 KB, 3192 views)
File Type: cab Steve 007 - Taskbar 4 Colors Windows 6.5.x.cab - [Click for QR Code] (1.25 MB, 4751 views)
File Type: cab Steve 007 - Taskbar Blue icon Windows 6.5.x.cab - [Click for QR Code] (1.23 MB, 3426 views)
File Type: cab Steve 0007 Bottom bar.cab - [Click for QR Code] (238.2 KB, 4513 views)
 
abumhmmd1
Old
#2  
abumhmmd1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 205
Posts: 2,054
Join Date: Nov 2006
Location: RIYADH

 
DONATE TO ME
THANKs

 
camper
Old
#3  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 49
Join Date: Jul 2008
Thanks for your great work.
However, the volume icon doesn't work on Miri HD2 WM6.5.X (23544) ROM :: V 7.0
 
Steve0007
Old
#4  
Steve0007's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator - OP
Thanks Meter 6838
Posts: 5,259
Join Date: May 2009
Location: Paris

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by camper View Post
Thanks for your great work.
However, the volume icon doesn't work on Miri HD2 WM6.5.X (23544) ROM :: V 7.0
Yes, the volume icon remains as the original one.
We are currently trying to solve the issue.

I have added in the first post that the volume icon doesn't change yet.
 
Steve0007
Old
#5  
Steve0007's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator - OP
Thanks Meter 6838
Posts: 5,259
Join Date: May 2009
Location: Paris

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by camper View Post
Thanks for your great work.
However, the volume icon doesn't work on Miri HD2 WM6.5.X (23544) ROM :: V 7.0
OK give a try now- I have just tested the new FIX and it works fine with Miri 6.5.x V7

Also added a taskar with 4 Windows color @ the bottom
 
weepatc
Old
#6  
weepatc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 461
Join Date: Oct 2008
Location: Ayrshire
Default Volume control.....

Quote:
Originally Posted by Steve0007 View Post
OK give a try now- I have just tested the new FIX and it works fine with Miri 6.5.x V7

Also added a taskar with 4 Windows color @ the bottom
Steve, does this taskbar affect the HTC volume overlay in sense media player. I used the original version & was stuck with horrible WM 6.5.3 volume control.
Devices:

Current: HTC Titan
HTC HD7
HTC HD2
Sony Ericsson X1i
 
Cobra2
Old
#7  
Cobra2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 569
Join Date: Jul 2007
Location: Odense
Quote:
Originally Posted by Steve0007 View Post
OK give a try now- I have just tested the new FIX and it works fine with Miri 6.5.x V7

Also added a taskar with 4 Windows color @ the bottom
thanx, works and looks great
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
 
mddjr01
Old
#8  
mddjr01's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 471
Join Date: Jan 2009
Location: Sacramento
Very Nice, Great Job!
Device: Samsung Galaxy 2 Skyrocket (AT&T)
ROM:
Radio:
The Following User Says Thank You to mddjr01 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Steve0007
Old
#9  
Steve0007's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator - OP
Thanks Meter 6838
Posts: 5,259
Join Date: May 2009
Location: Paris

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by weepatc View Post
Steve, does this taskbar affect the HTC volume overlay in sense media player. I used the original version & was stuck with horrible WM 6.5.3 volume control.
That was the initial bug i had, it has been fixed now
But i have tested only with my current Rom, Miri 6.5.x

I would not recommend to use it for others Roms unless you are brave or have a good back-up
 
Steve0007
Old
#10  
Steve0007's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator - OP
Thanks Meter 6838
Posts: 5,259
Join Date: May 2009
Location: Paris

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Cobra2 View Post
thanx, works and looks great
OK good news Cobra. What Rom are you currently using? Miri's 6.5.x ?

Would you mind posting a screenshot ?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Make a Pre-Rooted Stock Sony ROMs in Just Few Clicks

Many usersdon’t see any particular reason to change out the stock firmware … more

Add Timestamps to Xposed Installer Logs with… Xposed!

If talking about the most interesting projects in the last few years, we must … more

Secrecy Goes Open Source, Assures File Encryption

As some of you may remember, a while back we spoke about Secrecy, an effective file … more

[APK] Google News and Weather Gets Material Design Makeover, Minor Maps Updates

Although Google has somewhat gotten out of the habit of their … more