Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[MOD]2010.05.04-ADW.Launcher, now with... a lot of things

OP AnderWeb

12th March 2010, 10:21 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 12
 
494 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by jordanjay29

AnderWeb, you may want to edit the OP to say that this will NOT work on TheOfficial TMO Roms (only AOSP, unless someone reported ADP working)

Quote:
Originally Posted by sturmeh

Please add a note to the main post warning JIT users that they might have to re/un-install the JIT to get the Launcher working.

If you're using JIT, you should remove JIT, flash launcher, then reinstall JIT. That's not my launcher fault, is the Jit behaviour messing dalvik-cache...

Ok, time to edit the introduction stuff
This thing is being done completely as a "learning/having some fun" project, and is my FIRST "javandroid" thing so may contain a lot of bugs, may crash your fridge, may overheat your microwave, and so on.
ATM i have no "team collab" on this, i'm doing the most out of myself, and "myself" is a very limited person, so don't expect miracles
If someone wanna help, please tweet me!
Also if anyone wants to donate me to buying ice-creams for my son, do it here

Here are some screenshots




There are 2 main "branches" of this mod:
  • the 0.6.x branch is (and always will be) for Android 1.6 donut ONLY.
  • the 0.7x branch is for Android 2.1 eclair and will grow up.
At the moment the Eclair branch is considered EXPERIMENTAL/UNSTABLE and is not a *proper* port, neither has the right support for different screen sizes/resolutions, so use at your own risk

Installation method:
  • Put the ADW.Launcher.zip into the root of your sdcard.
  • Boot into recovery.
  • NANDROID (just be cautious )
  • Flash the file.

Changelog, Downloads & usage instructions/information
Check them here

NOTICE
Some settings will force launcher to shutdown itself after aplying, so if your launcher shuts off on settings exit, you should "relaunch" it pressing your home phisical button.

Theme-related things
This thing is not "themed", it uses default highlight colours, etc, so if you're using a themed launcher or a themed rom, it will overwrite it and you'll loose those changes.
Solutions:
  • Ask your themer/rom dev to change this launcher images.
  • Try using metamorphs out there to change it yourself

Metamorphs
NOTE "Githubbed", hope is everything allright... my first time using source control systems...
AnderWeb's Github
Last edited by AnderWeb; 12th May 2010 at 06:19 PM. Reason: Major update
The Following 5 Users Say Thank You to AnderWeb For This Useful Post: [ View ]
12th March 2010, 10:30 AM   |  #2  
XxKOLOHExX's Avatar
Senior Member
Flag Hawaii
Thanks Meter: 12
 
3,112 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Wow it works... Thanks its awsome
12th March 2010, 10:42 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 12
 
494 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
I've uploaded a 0.3b cause i forgot to change some landscape mode graphics Sorry!
The Following 2 Users Say Thank You to AnderWeb For This Useful Post: [ View ]
12th March 2010, 10:51 AM   |  #4  
XxKOLOHExX's Avatar
Senior Member
Flag Hawaii
Thanks Meter: 12
 
3,112 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Quote:
Originally Posted by AnderWeb

I've uploaded a 0.3b cause i forgot to change some landscape mode graphics Sorry!

Alright thanks just flashed
12th March 2010, 11:11 AM   |  #5  
Wow, thanks for this Launcher - its works fine with SuperD1.9.3 Black Nexus without RAM Hack
12th March 2010, 11:18 AM   |  #6  
idkidk's Avatar
Senior Member
Flag Piacenza
Thanks Meter: 35
 
391 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Nice Work!

Try to flash, flash ok, reboot ok, ... don't work......
A lot of FC.....

Restore nandroid.... ok.

I'll wait the next release.....

Bye
Idk
12th March 2010, 11:23 AM   |  #7  
Member
Flag Rome
Thanks Meter: 1
 
35 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
wow!!!! perfect! No FC with black super D 1.9.3! thanks thanks thanks
12th March 2010, 11:24 AM   |  #8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 12
 
494 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by idkidk

Nice Work!

Try to flash, flash ok, reboot ok, ... don't work......
A lot of FC.....

Restore nandroid.... ok.

I'll wait the next release.....

Bye
Idk

How many screens do you have in your actual setup?
I've heard having more than 5 makes the fc party when flashing things like this.
The Following 2 Users Say Thank You to AnderWeb For This Useful Post: [ View ]
12th March 2010, 11:32 AM   |  #9  
idkidk's Avatar
Senior Member
Flag Piacenza
Thanks Meter: 35
 
391 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Quote:
Originally Posted by AnderWeb

How many screens do you have in your actual setup?
I've heard having more than 5 makes the fc party when flashing things like this.

7 screen, i'm using adv launcher from Binary theme, if this is the problem i'll wait the next release.....

Tia
Idk
12th March 2010, 11:40 AM   |  #10  
OP Senior Member
Thanks Meter: 12
 
494 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by idkidk

7 screen, i'm using adv launcher from Binary theme, if this is the problem i'll wait the next release.....

Tia
Idk

Ok, then you have 2 options:
1-remove 2 screens on your adv.launcher, then flash
2-wait till i can merge this onto adv.launcher if i ever can

gl!

The Following 2 Users Say Thank You to AnderWeb For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes