Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,116 Members 48,295 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[HTC Wizard] Ham3r's beta ROMs

Tip us?
 
n2rjt
Old
#221  
n2rjt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 99
Posts: 861
Join Date: Mar 2008
Location: San Diego, California
Quote:
Originally Posted by reymars View Post
ham3r la rom wm 6.5 beta 2 no me conecta a edge a que se debe
EDGE works reliably for me with the same ROM. You should give more details, like what version of radio ROM you are using.
My Devices, newest to oldest:
* TV box: Rikomagic MK802 IV; stock (Android 4.2.2)
* TV box: Rikomagic MK802+; Uberoid (Android 4.0.2)
* Phone: Samsung Galaxy Nexus (Maguro/GSM); stock (Android 4.3) w/ Fancy Kernel
* Tablet: Motorola Xoom; stock (Android 4.1.2)
* Phone: HTC Touch Pro 2 (Rhodium) [dead] Android 2.3
* Phone: HTC Kaiser; Android 2.2 "Fresh Froyo"
* Phone: HTC Wizard; WM6.1 Ham3r H3r7
 
reymar
Old
#222  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jul 2011
no me conecta a edge, mi ipl y spl es la 2.26 la radio gsm es la 02.61.11 mi telefono es un cingular 8125, sin embargo con la room wm 6.5 beta 2 me aparece la E como si estubiera usando el servicio de edge pero no puedo aceder a internet
 
pupakota
Old
#223  
Account currently disabled
Thanks Meter 103
Posts: 861
Join Date: Sep 2009
Quote:
Originally Posted by n2rjt View Post
EDGE works reliably for me with the same ROM. You should give more details, like what version of radio ROM you are using.
he did not set up his internet. just that.
i can imagine, that rom is not doing this automatically, so there's nothing set-up(for safety purposes, as i know ham3r..)..
 
reymar
Old
#224  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jul 2011
ham3r cual es la room q me recomiendas para mi cingular para que queda rapido y estable
 
n2rjt
Old
#225  
n2rjt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 99
Posts: 861
Join Date: Mar 2008
Location: San Diego, California
Quote:
Originally Posted by reymar View Post
ham3r cual es la room q me recomiendas para mi cingular para que queda rapido y estable
Yo recomiendo el Ham3r H3r7 beta 1. Usted tendrá que ejecutar el "Network Wizard" antes de la función EDGE. (Disculpas por el uso de un traductor!)

I recommend the Ham3r H3r7 beta 1. You will have to run the "network wizard" before EDGE will function. (Apologies for using a translator!)
My Devices, newest to oldest:
* TV box: Rikomagic MK802 IV; stock (Android 4.2.2)
* TV box: Rikomagic MK802+; Uberoid (Android 4.0.2)
* Phone: Samsung Galaxy Nexus (Maguro/GSM); stock (Android 4.3) w/ Fancy Kernel
* Tablet: Motorola Xoom; stock (Android 4.1.2)
* Phone: HTC Touch Pro 2 (Rhodium) [dead] Android 2.3
* Phone: HTC Kaiser; Android 2.2 "Fresh Froyo"
* Phone: HTC Wizard; WM6.1 Ham3r H3r7
 
reymar
Old
#226  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jul 2011
la ham3r 7 beta 1 esta muy bn pero cual wm 6.5 es el mas indicado y adecuado para el cingular 8125 que tengo
 
n2rjt
Old
#227  
n2rjt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 99
Posts: 861
Join Date: Mar 2008
Location: San Diego, California
My favorite WM 6.5 ROM is an old CR96 one. Ham3r has made 6.5 ROMs before which are also good. Other 6.5 ROMs were made by md_bluelily and xda2_haseeb. They are old but good.
My Devices, newest to oldest:
* TV box: Rikomagic MK802 IV; stock (Android 4.2.2)
* TV box: Rikomagic MK802+; Uberoid (Android 4.0.2)
* Phone: Samsung Galaxy Nexus (Maguro/GSM); stock (Android 4.3) w/ Fancy Kernel
* Tablet: Motorola Xoom; stock (Android 4.1.2)
* Phone: HTC Touch Pro 2 (Rhodium) [dead] Android 2.3
* Phone: HTC Kaiser; Android 2.2 "Fresh Froyo"
* Phone: HTC Wizard; WM6.1 Ham3r H3r7
 
moby_test
Old
#228  
moby_test's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 70
Posts: 207
Join Date: May 2010
Location: Bucharest
Quote:
Originally Posted by Ham3r View Post
H3r7 pre-beta 2
It's still in development, but i think - usable.
[/SIZE]
Using H3r7 for a couple of mounts and a few days ago i started obsessing on Broadcast Channels (Cell ID), i don't relay need it but a have lots free time.

Anyhow i can't seam to make it work on your rom or any other 6.1 roms, i only get is using wm5, my question is what components are missing in your roms that they cannot display cell broadcasting messages ?

Messages are being revived, i say this for shore as the dial-pad lights turn on at a time interval i set cell broadcasting messages to be Received. Also can i please get a link and pass to "H3r7 pre-beta 2" ?

Thank you!
 
moby_test
Old
(Last edited by moby_test; 8th August 2011 at 05:57 PM.) Reason: spellcheck
#229  
moby_test's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 70
Posts: 207
Join Date: May 2010
Location: Bucharest
Now i relay need the "H3r7 pre-beta 2".. was preparing my wizard for the new rom so i made a full backup using spb backup 2.1 and for testing purposes i made a hard reset and restored the backup just to notice spb screwed me (no service after restore) so I'd hate to customize the current version just to do it again to beta 2
 
Ham3r
Old
#230  
Senior Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 387
Join Date: Oct 2007
Location: Poland

 
DONATE TO ME
http://www.speedyshare.com/files/297..._2_by_Ham3r.7z

nothing new.
tagovitejedo.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes