5,597,647 Members 33,160 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Please help - stuck bad

Tip us?
 
megagprime
Old
(Last edited by megagprime; 15th March 2010 at 01:43 AM.) Reason: spl and hardspl confusion
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 270
Join Date: Aug 2008
Exclamation Please help - stuck bad

So i have an HTC Snap S510
Its telus and the xda wiki says its a WILLOW
but under my battery it says CEDA100!!!

so when i tried to flash the SPL it works fine
accessing the 3 multi color boot spl-0.39.0000 is no problem with the vol down+power NOT HARD
but i cant flash the HARDSPL or anything i have the 3volution ceda rom but the romupdate utility loads and goes fine but when it changes to the progresss bar it doesnt go past 0%



?????????????/ please help

have tried diff roms: snaps511 rom and ceda rom with no luck
 
megagprime
Old
(Last edited by megagprime; 15th March 2010 at 02:26 AM.)
#2  
Senior Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 270
Join Date: Aug 2008
almost 50 views and no help

somebody please help me out




Goshdarn invalid vendor id
 
ookba
Old
#3  
ookba's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 97
Posts: 1,470
Join Date: Oct 2007
Location: LA
Quote:
Originally Posted by megagprime View Post
So i have an HTC Snap S510
Its telus and the xda wiki says its a WILLOW
but under my battery it says CEDA100!!!

so when i tried to flash the SPL it works fine
accessing the 3 multi color boot spl-0.39.0000 is no problem with the vol down+power NOT HARD
but i cant flash the HARDSPL or anything i have the 3volution ceda rom but the romupdate utility loads and goes fine but when it changes to the progresss bar it doesnt go past 0%



?????????????/ please help

have tried diff roms: snaps511 rom and ceda rom with no luck
A Snap S510 is a Willow but it will say CEDA in the bootloader. You have to App Unlock the phone, then install HardSPL for the SNAP S511 per JockyW's instructions. Once your bootloader says 0.39.Hard (or whatever version #), then you can flash any ROM. That's all the help I got for you. Read up a bit more if you are still stuck. All the answers are there.
Current devices: GS4, NOTE2

Current projects: GS4 wireless charging and magnetic dock (link coming soon)

Support me so I can support you!
Donations VERY much appreciated! Or just hit "thanks" if I helped you!
 
ariesq
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Jul 2009
Quote:
Originally Posted by ookba View Post
A Snap S510 is a Willow but it will say CEDA in the bootloader. You have to App Unlock the phone, then install HardSPL for the SNAP S511 per JockyW's instructions. Once your bootloader says 0.39.Hard (or whatever version #), then you can flash any ROM. That's all the help I got for you. Read up a bit more if you are still stuck. All the answers are there.
Hey Megaprime,

Please let me know if this works for you. I'm using a Telus SNAP as well.

Thanks Ookba for your feeback. Always appreciated.
 
megagprime
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 270
Join Date: Aug 2008
sorry about the late reply

i have tried the willow spl (that was my original path)
didn't work can get my spl hard lol
still need help, i think she is bricked

i got the ceda100 boot loader up and cant flash willow or cedar hard spl.... or anything and it doesnt even boot up into windows or anything anymore possibly shes a nice shiny brick
 
megagprime
Old
(Last edited by megagprime; 22nd March 2010 at 02:34 AM.) Reason: like ream needs a super blaster straw
#6  
Senior Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 270
Join Date: Aug 2008
Quote:
Originally Posted by ariesq View Post
Hey Megaprime,

Please let me know if this works for you. I'm using a Telus SNAP as well.

Thanks Ookba for your feeback. Always appreciated.
hey i got another snap and am ready to flash again but dont really want another paper weight, all i really need help with is usb tethering that doesnt use pam/let my carrier know i am tethered....
i need internet connection sharing like my snap needs a hard spl
 
megagprime
Old
#7  
Senior Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 270
Join Date: Aug 2008
different computer, cables, compatibility modes, etc

nothing works
 
lorismarcos
Old
#8  
lorismarcos's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 127
Join Date: Sep 2007
My friend
i have the exact same problem
Bieng researching for the past few days, spent hours on this
Did u find a solution?
I could really use some help right now
Thanks
 
nalanickal
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 119
Join Date: Oct 2008
Location: mumbai
Hi

Please be sure your phone is HardSPL before testing/using this rom.

download below rom and happy using win 6.5

http://www.mediafire.com/?s59k13tugcw03i4

i am using this on my ALLTEL HTC SNAP SMT 6175

WORKING FINE.

henrypunnoose@gmail.com

bye/punnoose

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Polish Your Custom Themes with Theme Debugger

Creating a custom Android theme from scratch can be quite the laborious task. In addition to … more

Clean Up Your Logcat Code with Lib Cleaner

Some of you may think that writing code is the hardest part of development. It’s not, as the … more

Tweak Your Xperia Device’s Camera App Yourself

We’ve come to expect nearly perfect cameraperformancein our modern day … more